Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kehotankin hallitusta tukemaan pk-yrityksiä, jollaisesta itsekin jäin vanhuuseläkkeelle

Viime aikoina suuryritysten omistajista sekä johtajista ei ole saanut kovin mairittelevaa kuvaa. Kehotankin hallitusta tukemaan pk-yrityksiä, jollaisesta itsekin jäin vanhuuseläkkeelle. Työntekijöiden asiallinen kohtelu takasi hyvän me-hengen. Tämä lienee globalisaation myötä äärimmäistä voittoa tavoitteleville suuryrityksille vieras käsite.

Vihreillä on ilon päivä! Paperitehdas suljetaan. Se tietää metsien säästymistä, vähemmän saasteita eivätkä paperirekat kuluta fossiilisia polttoaineita. Aivan kuin heidän puolueohjelmasta.

Paperitehdasta ei saisi lopettaa, sanoo pääministerimme....tajuatteko nyt minkälaisten poliitikkojen käsissä Suomi on?

Punaisissa puolueissa ei ymmärretä, että yksikään yritys ei työllistä hyvyyttään tai velvollisuuden tunteesta. Mitä paremmin yrityksellä menee, sitä enemmän työtä on tarjolla ja paremmilla ehdoilla. Yhteiskuntavastuu hoituu mm. verotuksen kautta.

Hyvä Sanna! Pidä vaan tiukasti puolesi näitä kaiken tietäviä setäherroja vastaan. Yhteiskunnan ja työn teon pitää uudistua, mutta ei lopettamalla tuottavia tehtaita poliittisista syistä.

Jos paperikoneen hoitamisesta saa puolta enemmän palkkaa kuin ihmisen hoitamisesta, on jossain vikaa.

Erholalle Phhykyyn, koronatestin tulosilmoitus kestänyt jo 6 vrk, sairaalan sisällä kerrotaan tämän olevan tahallista viivyttelyä. Mistä on oikeesti kysymys, kun potilasturvallisuuskaan ei merkitse mitään?

Aleksi 7. kohdalla parkkiruudut, mutta merkit viety pois. Paikkaa kyttää kaksi lappuliisaa, jotka hyökkää heti sakottamaan. Terve tuloa keskustaan.

Kiitos kivasta kansanomaisesta ristikosta niin julkaisijalle kuin laatijalle. Kiva piristys lauantai ja sunnuntaiaamuna.

Suomen perintöverotus johtuu siitä, ettei tavallinen kansa pääse rikastumaan. Siten kansalaisia voi helpommin hallita, ohjailla ja alistaa.

Kokonaisvaltaiseen kulttuurin vaalimiseen kuuluvat moottoriajoneuvot keskustan katukuvaan. Tänne Lahden betonikehtoon ei kävelykadut sovellu.

Konserni tuottaa yli miljardin voittoa. Duunari tekee työt, mutta mikään ei riitä, tehdas kiinni. Voitot kovalle verolle, jotta työttömät voi elää.

Hei kriitikko! Voisiko sinussa tai omissa taidoissasi olla mitään vikaa vikaa vikaa?

Elämme lähes sota-aikaan verrattavissa olevaa kriisiä, ja nyt suljetaan kannattava paperitehdas. Onko tämä sitä työnantajan oikeaa isänmaallisuutta.

Huumekauppaa käydään aivan avoimesti Trion edessä sekä Lanun aukiolla! Korttelipoliisit jalkautettava kyseisille paikoille, kiitos.

Isoisäni kertoi isänsä puhuneen 1900-luvun alun työmaan ruokatauoista. Työnjohtaja ilmoitti, että "ne kenellä on eväitä, voivat pitää ruokatauon. Muut jatkavat töitä". Kaikilla kun ei ollut ruokaa syötäväksi. T. Ota eväät mukaan

Älkää kiusatko autolla liikkuvia ihmisiä keskustaa sotkemalla. Autolla liikkuu myös ostokykyisiä ihmisiä enemmän kuin polkupyörillä. Onko keskustan sohlaajilla tietoa niin ihmeellisestä asiasta?

Kiva koko perheen kalastustapahtuma pikku Veskulla. Keskellä pahinta hanhen ulostusmassaa. Tehkää Lahden kaupunki asialle jotain. Elintarvikkeiden kanssa oltiin kuitenkin tekemisissä. Kiitos tapahtuman järjestäjille!

Hei THL kertokaa välillä, montako ihmistä on kuollu kuppaan sadassa vuodessa.

Pitkällä tähtäimellä kun tekoäly, automaatio, robotiikka, digitaalisuus ym. lisääntyvät, on pakko työaikaa jakaa lyhentämällä sitä.

Paperimiehet niittävät nyt sitä, mitä ovat kylväneet. Sananlaskun mukaan ahneella on ....

On edesvastuutonta ja törkeää yritystoimintaa Suomessa. Yritys tuottaa tosihyvää voittoa ja jakaa miljoonia osakkailleen ja kehtaa lopettaa toimintansa vailla yhteiskuntavastuuta ja luo työttömyyttä...ja varmasti on saanut kaikki mahdolliset valtion tuet! Törkeätä!

Mielestäni demareihin ja vasureihin pääsemiseksi pitäisi olla useamman vuoden työkokemus ihan oikeissa töissä yksityisellä. Nykyiset heidän ihan ministereiksi asti päässeet puhuvat ideologiansa mukaisesti täyttä potaskaa oikeasta yritystoiminnasta. Ei siinä mitään, mutta siitä tulee kärsimään kaikki suomalaiset.

Nyt tehdään taas tulevaisuuden vahinkoa. Kontukimalaisia tuodaan tunnelimarjatiloille. Nämä tuo suomikimalaisiin sairaudet, joihin ovat itse immuuneja. Herätkää!

UPM:n johtajan lausunnot ovat pelkkää politiikkaa eivät vastuullisen yritysjohtajan puheita.

Metsästäjät ovat pullahiiriä. Lähellä on valkohäntäpeuroja ja supeja. Kantaa kasvatetaan talviruokinnalla. Helppo juttu.

Kuntien ja kaupunkien hallinto tulee saneerata, paljon pomoja, jotka tekee turhaa työtä, siis pomottaa.

Sadonkorjuu on jännää aikaa: vaikka päivittäin toisi kotiin, miten paljon tahansa satoa, tuntuu että palsta kasvattaa sen saman tien tilalle.

Marinin hallituksen ilmastotavoitteiden mukaisesti Kaipolan tehdas ei enää jatkossa saastuta!