Näppis: Hienoa, että näin supportataan tätä lokaalia languageamme!

Salpakierto on loistava paikallinen, suomenkielinen nimi, kiitos siitä! Hienoa, että näin supportataan tätä lokaalia languageamme!

Maailma on mennyt hulluksi. Iso osa ihmisistä rakastaa sitä, että heille härskisti valehdellaan. Luotettava tiedonvälitys menettää arvostusta.

Näinhän se menee. Kaupunkien liikelaitoksista tulee valtaimperiumeja, joille ei kelpaa nimikään, joka yhdistäisi ne tehtäväänsä tai isäntäänsä. Se on varma merkki mopon ja kustannusten karkaamisesta kontrollista.

Kauhistuttaa, millä vauhdilla vasemmisto ja vihreät ajavat suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa alas.

Nyt sitten tehdään parkkitalo siihen paikkaan, mihin piti tehdä matkakeskus. Näin meillä Hollolan Lahlessa. Ei päätä, ei häntää.

Hollolan kunta jyrää alas kaikki palvelut Hämeenkoskelta. Maskien ja diabeteksen tarvikkeiden haku kallista taxilla. Bussit ei kulje kylillä.

Nyt tiedän ketä ja mitä puoluetta pitää äänestää kunnallisvaaleissa saadaksemme Lahteen pormestarin, jonka päämotiivi hommaan ei ole vain päästä käyttämään toisten rahoja.

Asukkaat maksavat taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalle kuukausipalkan? Kilometrikorvauksen? Puhelinrahakorvauksen? sekä huomattavan kokouspalkkion. Yhtiöllä on myös isännöitsijä. Lahdessako näin rikkaita asukkaita?

Näyttää punavihreältä hallitukselta unohtuvan tasa-arvo, kun käsitellään maskeista johtuvia kustannuksia. Kaksi (2) euroa/päivä korvataan jokaiselta päivältä työssäkävijälle. Eläkeläiset ja riskiryhmäläiset saavat hankkia maskinsa itse. Ei ole tällainen suojautumista edistävää politiikkaa! ESS. 20.8.

Paperi, puu johtajan, joka tienaa 160 kertaa enemmän kuin keskivertotyön tekijä, ulostulo kerrassaan ylivertainen. On palkkansa ansainnut?

Moi Musti. Ikävä kyllä koirahenkilön empatia jää yleensä sen kikkareläjän viereen.

Lahden päättäjät ovat melkoisen munatonta porukkaa, kun ei saa yksiä hanhia kuriin. Pitää ottaa pesäpallomaila mukaan seuraavalle kävelylenkille. Tän ukkelin kimppuun ei enää hyökätä ilman seuraamuksia. Mikko

Kaipolan paperitehtaan johtajan Pesosen palkalla olisi maksettu noin 140 paperityöntekijän palkka. Se niistä suurista palkoista, joihin on vedottu tehtaan lopettamisen yhteydessä.

Miksi Hollola–Lahti-välille nyt 60 rajoituksia, vaikka liikennemäärät putoamassa? Ja saisiko uuden Fazerin risteyksen valot samaan rytmiin muiden VT 12 valojen kanssa?

Demariministerit Jämsässä eivät alentuneet tapaamaan Kaipolan työntekijöitä, vain pääluottamismiehiä. Varmaankin kertoivat tulevista Kulmunin ideoimista astronauttikursseista.

Nyt Tinnilällä on varaa maksaa As Oy Konsertin betonitornin purkaminen.

Pitääkö oikeasti paikkansa, että kaikista Pihkatien rivitaloista kuskataan puutarhajätettä valtatien meluvallin viereiseen metsikköön, niin kuin väitti se, joka vaelsi sinne täysinäisen kottikärryn kanssa? Miksi aina vedotaan siihen, että "kun muutkin", miksei joskus voi tehdä niin kuin on oikein?

Käyttäkää hyvät bussia käyttävät asiakkaat maskia. Yritetään nyt olla huolellisia. T. bussin kuljettaja

Paperikoneen hoitamisesta 60 000 euroa, sairaan hoitamisesta 30 000 euroa!

Todella törkeää potilasturvallisuuteen vaarantamista, Phhyky. Koronatestitulos kestänyt jo 4 vrk, haloo Phhykyn johto.

Hallitus tuhlaa valtion rahat kaiken maailman hömppätukiin. Nyt pitää satsata uusiin investointeihin.

Kun katsoo Suomen poliisien työskentelyä, voi olla onnellinen, ettei ole niin kuin Amerikassa. Siellä poliisi on pyssyt ojossa, vaikka menevät ihan rauhalliseen tilanteeseen. Ja ampuvat ensin ja sitten vasta tutkivat, mitä ja kuka on vastassa.

UPM:n johtajan lausunnot ovat pelkkää politiikkaa eivät vastuullisen yritysjohtajan puheita.

Tämäkö on ympäristöpääkaupunki: rannat on pyhitetty hanhille ja keskusta romurallille.

Mannerheiminkadun ja Salininkadun nurkassa oleva parkkipaikka muutetaan lähiviheralueeksi ja sitten ollaan ostamassa miljoonilla tonttia parkkipaikaksi. Eikö Tinnilä voisi tehdä viheralueen omalle tontilleen, jos ei rakennakaan hotellia ja Lahti pitää parkkipaikkansa paikallaan?

Hallitus on kaikin voimin yrittänyt osoittaa UPM:n Pesosen väitteet vääriksi. Eikö hyödyllisempää olisi keskittyä siihen, miten jäljellä oleva teollisuus pysyisi Suomessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu