Näppis | Onko yksityinen yritys oikeasti täysin ylivertainen?

Onko yksityinen yritys oikeasti täysin ylivertainen perusterveydenhuollon palvelujen tuottajana (ESS 28.8.)? Vai onko niin, että potilaat ovat erilaisia? Köyhimmät ja sairaimmat hoidetaan julkisella puolella eikä siitä paljon voittoa synny.

Jos 6 tunnin työpäivä toteutuu, lisääkö se vanhusten ja muiden avuntarvitsijoiden yksinäisyyttä kahdella tunnilla/päivä? Työntekijöiden määrähän ei lisäänny. Entä yöhoitaja, aloittaako hän vasta puoliltaöin yövuoronsa ja kaikilla hoidettavilla on vaipat, jotka kestävät 24 tunnin jätökset?

Koska Lahden pitää karsia menoja, niin KOKO ja Events telakalle vaan. Miljoonia menee ja tuotto pyöreä nolla.

Vantaan lentokentältä lompsii porukkaa koronamaista, eikä poliisit ym. tee mitään!

Suomen surkein tieosuus; Miehola – Myllykylä. Luulisi, että sen kunto haittaa jo pelastustointakin.

Ihmeellinen väite Paul Lillrankilta, että yksityinen sote-firma on täysin ylivertainen. Ei pidä paikkaansa. Etenkin vanhuspalveluissa yritykset ovat suorastaan jättäneet asiakkaita heitteille. Sairaanhoidossa Meri-Lapissa Mehiläinen epäonnistui täysin. Voiton maksimointi on osakeyhtiöille tärkeintä.

Aluetaloudelliset hyödyt ovat virtuaalitodellisuutta, jota ei ole mahdollista todistaa! Siihen vetoavat nurkkaan ahdistetut.

Samaa mieltä. Lahden kaupungilla paljon turhaa ja kallista byrokratiaa niin sivistystoimessa kuin muuallakin. Näistä voisi säästötoimet aloittaa.

Koko ja Events ja vedotaan koronaan. Tappiota on taidettu tehdä ennenkin. Tapahtumia ei näy ja kaupungin imago sen kun heikkenee. Nämä ja muutkin tehottomat kaupungin tukemat turhakkeet pyyhittävä ensimmäisinä.

Lahtelainen tapa toimia: jätetään matkakeskustontin etuosto-oikeus hyödyntämättä ja sitten maksetaan siitä 3,2 milj. korkeampi hinta liikemiehelle.

Kuka hörhö jaksaa koirista aina valittaa, nehän on paljon sielukkaampia kavereita kuin joku nirppanokka akka tai ukko.

Vastuu on jokaisella liikenteessä. Läheltä piti: Eräänä aamuna olin poistumassa liikenneympyrästä, suojatiellä eikä siihen tulossa näkynyt ketään. Puolessa välissä suojatien päälle ehtiessäni eteen ilmestyi nuori pyöräilijä vauhdilla sivuilleen vilkaisematta. Nopea reagointi ja paniikkijarrutus pelasti. Entä jos...kuka olisi ollut syyllinen?

Salpausselän rinnekatsomoissa on kuntoportaita vaikka kuinka paljon! Sinne vaan treenaamaan! Hyvä!?

Sivistystoimen säästöehdotuksena aluepäälliköt pois. Resurssit sinne, mihin ne kuuluvat eli ruohonjuuritasolle!

Matkakeskuksen parkkitalon rakentamisen yhteydessä lisää pikaparkkeja itse matkakeskuksen pihaan. On ajoittain tukossa. Samalla toinen liittymä parkkitalon länsipuolelle, jota voivat käyttää myös matkakeskuksessa asioivat. Parkkitalo on järkevä ajatus.

Nyt pitäisi selvittää poliitikkojen ja Liberin yhteydet. Lahti täysin korruptoitunut.

"Hyviä ajatuksia" koiran pidosta kerros- ja rivitaloissa tällä palstalla. Samalla kielletään lasten pito ja alkoholin runsas käyttö ja toisten asioista huolehtiminen. Ehkä vielä empaattiset/toisia auttavat ihmiset pitää saada pois kerrostaloista. Näinhän yhteishenkeä rakennetaan!

Lahden Riihelässä on tilaa myös pikkukaupalle, K-market, Sale, Lidl? Sirkku Hildén lupasi semmoisen jo edellisellä vaalikaudellaan! Ei oo kauppaa, ei kioskia, päiväkoti ja postilaatikko sentään on.

Vasen kaista ja max 60 km/h se on ainoa keino, jolla Hollolan tai Riihelän isäntä löytää kotiin.

Hollolan eläkeläiset on jo niin hitaalla, että yli 60 km/h aiheuttaa ongelmia. Taksi tai bussi olisi oikea vaihtoehto.

Mäkisalo-Ropponen, juuri näin. Hoitajat tekevät työtään hirveässä paineessa vähällä väellä. Työnantaja ja omaiset vaativat parempaa, mutta aikaa ei vaan ole vanhukselle kuin nopea pesu ja syöttö! Kärsijänä ovat sekä vanhus että hoitaja. Kukaan ei tunnu sitä uskovan.

Posti ohoi mummon kirje ilman plus merkkiä jo 2 viikkoa kotimaan matkalla!

Juhui! Onnea Matti Eve! Oikea henkilö sai tunnustuksen. On ollut ilo lukea hänen kirjoituksiaan.

Marinin hallitus sai paperitehtaan lopettamaan!

Nostattaako Lahden Talot vuokria antamalla asuntoja yksityisen condo.fi-yrityksen vuokrattavaksi, kuin huoneistohotelli.

Suomessa perintöverovapaan raja on 20 tuhatta e, Saksassa verovapaan rajat ovat puolisolla 500 tuhatta e, lapsella 400 tuhatta e, lapsenlapsella 200 tuhatta e. Siellä ei valtio ryövää ja pakota myymään kotia ja mökkiä.

Laita roskapussin suu solmuun. Ei ole pöpö leijumassa.

Miksi lahti ostaisi tontin junamatkustajien parkkitaloa varten? Milloin tämä sijoitus olisi maksanut itsensä takaisin? Toriparkista nonstoppina bussi junalle. Keskusta kehittyisi samalla!

Ravintoloissa pitäisi näin korona-aikana olla samanlaiset säännöt, kuin 30 vuotta sitten. Silloin oli kiitos, katumus ja rukouspäivät esim. Pääsiäisen aikana. Klassista musiikkia soitettiin ja asiakkaat istuivat tyytyväisinä pöydässä ja keskustelivat keskenään. Alkoholia sai, mutta ei saanut tanssia.

Miten ihmeessä yksityiset työnantajat laittavat työntekijöille 20 min. palkattoman lounastauon keskelle päivää ja kuitenkaan se ei pidä, ei voi lähteä käymään esim. kioskille? Tuo ei ole oikein vai väittääkö joku muuta?

Pääministeri Marin puolustaa Suomen valtavia rahan siirtoja EU:lle. Miksi? Lieneekö oikea syy se, että hän pohjustaa omaa tulevaa EU-uraansa?

Nythän ESS ja Hesari voi ostaa kimpassa sanomalehtipaperinsa Venäjältä niin saavat kimppa-alennuksen, kun venäläiset on muutenkin sitä mieltä, että media voisi leikkiä keskenään.

Antaisiko joku uskovaiset hiljentävän selityksen; miksi pandemia päästi Kiinan ja Aasian vähällä, mutta levisi pahimmin kristinuskon monikulttuurisuuteen, haureuteen ja homouteen vaihtaneisiin maihin.

Suomalainen on ajattelematon, aina se vaatii aurinkoa, poutaa ja hellettä, ei se tajua, et ilman vesisateita ei elämä voi jatkua, vaan se loppuu, vesi on elämän tukipilari, jos vettä ei sada, ei myöskään elämä jatku!

ESS:n Jussi Kaurolan nimitysjutussa Ilmatieteenlaitoksen pääjohtajaksi ei ollut mitään mainintaa hänen mahdollisesta puoluetaustastaan? Ei kai häntä pelkän ylivoimaisen pätevyytensä perusteella valittu? Kai hän edes vihreä on?

Maastopyöräily ei kuluta polkuja (eroosio) siinä määrin kuin muu liikkuminen. Käypä vaikka Repoveden Saarijärvi-Lojokoski väliä katsomassa.

Olipa hieno ele poliisin koirapartiolta. Julius 3 v. kiittää ja toivottaa turvallista matkaa!