Näppis: Jos työaikaa lyhennetään 6 tuntiin, tarvitaan lisää tekijöitä!

Sairaaloissa määrätyt työt on joka tapauksessa aina tehtävä. Jos työaikaa lyhennetään 6 tuntiin niin sehän tarkoittaa, että tarvitaan lisää tekijöitä! Tulee lisää työpaikkoja.

Hykyyn ostopalvelujohtaja lisäämään yksityisiä vanhuspalveluja. Lopullinen tavoite: luopua omista palvelutaloista. Henkilöstölle odotettavissa kylmää kyytiä!

Toimittaja Chiméne Bavard kirjoitti artikkelin etätyöläisestä, joka hoitaa työtään vaikka laiturin nokassa loikoillen. On todella väärin antaa etätyöstä vääristynyt kuva! Puolisoni on vuosia tehnyt osittaista etätyötä, eikä se todellakaan ole laiturilla makoilua. Väärä uutisointi aiheuttaa kateutta työyhteisössä, jollaista puolisoni on myös kokenut. Mielestämme vain johtotason henkilöt voivat tehdä ym. artikkelin mukaisesti etätyötä.

Miten meinaatte saada maksukykyisen väen Lahden keskustaan. Rajoituksia rajoituksien perään autoilijoille, turvattomuus ja slummiutuminen kasvaa. Ykkösasia päättäjille!

Suomeen lentämällä tulevia ei voida pakkotestata, koska THL:ltä puuttuu edelleen "liikennevalomalli". Tervetuloa korona! THL on ollut muutenkin tehoton koronan välttämisessä. Tehtäviinsä kykenemättömät vaihtoon.

Yskivä lapsi on normaali ilmiö – lapset harvoin kantavat koronavirusta kuten todettua. Yskää ja nuhaa on lapsilla helposti ilman, että kyseessä olisi vakava infektio. Suosittelen vainoharhaisille kotona pysymistä: ruokapalveluja voi tilata kotiin.

Lahdessa on suurenmoinen, kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille avoin Kortteliliiga. Toivoisin Etlarin kirjoittavan otteluista ja seuraavan tilanteita. Esim. viime vloppuna miesten jalkapallon loppuottelut: hyvää ja viihdyttävää peliä. Katsojia kourallinen.

Ketkä ovat teknisen ja ympäristölautakunnan jäseniä puh joht Francis McCarronin lisäksi? Miten voidaan ostaa tontti Pasi Tinnilän Liberi yhtiöltä 4,7 milj. verorahoilla! 2017 arvo oli 1,3 milj.!

Haastan kaikki lahtelaiset kotihoidossa olevien lasten vanhemmat hakemaan lapselle lakisääteistä varhaiskasvatuspaikkaa 4 kuukauden määräajan puitteissa. Ehkä päättäjät ymmärtävät 28.12. (jolloin paikkoja ei kaikille ole), että kuntalaki ei toteudu edes nykyisellä budjetilla.

On luvattu edellisten rajujen leikkausten jälkeen, että opetuksesta ei enää leikata. Nyt erityisesti tarvitaan pieniä ryhmiä. Koulutus on tulevaisuuden tae, ei pormestari tai Green City. Eikö kaupunki ja hyvinvointi ole asukkaita varten?

Eikö jo voitaisi kertoa yleisesti, että korona leviää etenkin ilmassa. Lyhyt turvaväli ja käsienpesu ei sitä estä.

Niinhän se menee kuten edesmennyt kunnallispoliitikko sanoi: ensin oma etu sitten urheiluseuran ja lopuksi kuntalaiset. Eihän näin voi jatkua. Verorahatkin ovat rajalliset!

Onko tuulipuku ja verkkarit köyhän juhlapuku?

Onpa tyhmää mollata PHKS sytostaattihoitajia Näppis-palstalla. Todella mukavia ja osaavia hoitajia ovat. Terveisin itsekin sytostaattipotilas.

Sitä voi myös itse tilata ruokapalveluja kotiinsa, mutta sitten ei tosin pääse nillittämään toisten kaupassa käymisistä täällä.

Ei ne kuntoilijat (no, ehkä hiihtäjiä ja pyöräilijöitä lukuun ottamatta) yleensäkään mitään häiriöitä ympäristölleen aiheuta, mutta entä se muu porukka jokaviikonloppuisine viihdepäihteineen ja itseilmaisutarpeineen? Monastiko vuodessa rappuset pitäisi jatkossa korjata? Huom, en asu Kariniemessä.

Tarkoititko, että Jethro Rostedtistä Lahen pormestari? Ei hullumpi ajatus... älypyörätiehen verrattuna.

Lahti on outo kaupunki. Valtiolta ruinataan lisää rahaa. Kiinteistösijoittajalle ja veroparatiisipörriäiselle ollaan valmiita lahjoittamaan miljoonia euroja.

Iso kiitos rohkeudestanne ja järkipäätöksestänne McCarron ja Pohjolainen. Terveisin asukas Iitin kunnasta

Arvoisat Lahden päättäjät, nyt ei enää saa supistaa koulutuksen määrärahoja. Säästöt on helposti saatavissa kaupungin oman organisaation perkaamisella ja toisarvoisten projektien lopettamisella. Suojatyöpaikkoihin ja turhuuksiin ei enää ole varaa. Älkää uhratko lapsiemme tulevaisuutta omien ideologisten tavoitteiden kustannuksella.

Nyt ostetaan tontti, mihin pitää rakentaa kunnon Linja-autoasema ja kupari rumilus nurin ja siihen pysäköintitalo, mut Lahessa ei löydy järkeä, kun on poliittinen päätös.

Näpit irti lähikirjastoista!

Hallituksen ensitoimina tuli translaki. Nyt sitten kai alv pois naisten kuukautissuojilta. Siinäpä toimia hallitukselta, kun korona vyöryy lentoasemilta ja irtisanomiset alkaneet (Finnair, UPM...). Taitaa olla melko monella alle 6 h/pv töitä ensi talvena. Ainakaan työministeri Haataisen höpinöistä päätellen mitään oikeita työllisyystoimia ei tule tapahtumaan nykyhallituksen toimesta.

RadioVoiman Matti Evelle onnittelut ja kiitokset erityisesti hienoista aamulähetyksistä! Oot niin paras!

Kyllä j....lauta pitää ihmisen olla tyhmä. Änkee samalle kassa luukulle CM Launeella vaikka ei edellinen kerinnyt alta pois. Koronaturvavälit ja muukin hygienia ilmeisesti tuntematon asia tällä tunkeilevalla henkilöllä.

Katsoppa Tarja, ex-pressa, viimeisimmät koronaluvut. Kumpikohan sukupuoli on Unkarin ja Latvian johdossa? Kun niin kovasti naisjohtoa hehkutit. Ihan vain tasa-arvon nimessä – kai se hallituspuolueita kannattaville käy?

Postin toiminta on täysin ala-arvoista. Useamman kerran olen toivonut lähetyksen toimittamista Sykkeen lokerikkoon, joka on lähellä. Paketti on useimmiten ohjattu Citymarketin postiin. Tänään oli huippu: lähetys on noudettavissa Ahtialasta K-marketista! Miten tässä pärjää ihminen, jolla ei ole omaa autoa!

Yrittäkää hyvät vanhemmat kertoa kullannupuillenne, että sorsien kivittäminen Möysän rannalla on rikos.

Kaupungintalon remonttiin on saatu tuhlattua melkein 80 milj. euroa. 80 miljoonaa! Paljonko kaupungilta kuluu rahaa lähikirjastoihin vuodessa? Halpamaista aloittaa säästöpuheet kirjastoista.

Voi Musti rassukkaa. Sinutkin on "jalostettu" niin piloille, että et tiedä oletko koira vai ihminen.

Mahtaako työministeri Haatainen jo ottanut yhteyttä Keski-Suomen TE-toimistoihin, jotta saadaan työttömäksi jäävien koulutus- ym. tarpeet kartoitettua? Voi tätä hallituksen touhua! Lukekaa tarkkaan UPM:n perustelut toimille. Jatkoa seuraa, eikä tällä hallituksella ole osaamista eikä halua pysäyttää sitä.

Järkyttäviä ovat hanhien hyökkäilyt ohikulkijoiden kimppuun. Ei voi hanhien suojelu mennä ihmisten ja maanviljelijän toimeentulon suojelun yli. Missä järki?

Kokoomuksen kaveri Tinnilälle kaupungilta muutaman miljoonan kädenojennus!

Suomen tilastot on kuin Valko-Venäjän vaalit: tosiasioiden tunnustaminen on kaikkien viisauden alku.

Lentoasemalta on kuulemma löytynyt häiritsemätön tila, jossa koronakoira voi haistaa vapaaehtoisten pyyhkäisemää harsoa. Täysin ylimääräinen näytös. Aikuisten oikeat testit tehtävä aina.

AKT nukkuu Ruususen unta, eikö jo olisi aika tukilakoille? Kuka muistaa vielä kun lakkoiltiin siitä, kuka saa siivota paperitehtaita ?

Lahti KOKO. Kyllä säästöjä löytyy, jos halua riittää!

Marinin työajan lyhennysvisioon löytyikin heti oiva kohde, Posti. Maksetaan postinjakajille kolmen päivän työstä täysipalkka täysine lomineen, he jaksavat tehdä työn tuottavasti, Postin tulos paranee huomattavasti. Kaiken huipuksi me korven kasvatit saamme postin laatikoihin, ei tarvi kyliltä hakea.

Jämsän 500 ihmistä kilometritehtaalle on suhteessa sama kuin 15 000 ihmistä Helsingissä. Pääministeri Marin sanoo, että valitettavaa...

Miksi olen jo viikon nähnyt Omakannassa tuloksen näytepalan otosta, vaikkei lääkäri ole yhteyttä ottanut? Miksi voin tilata ajan Fimlabiin vaikkei ole lähetettä? Miksen voi varata näytteenoton yhteydessä lääkärin soittoaikaa? Miksi saan ynseitä vastauksia, kun kysyn näitä? Ei muuta kuin yksityistäkää koko touhu!

25.8. A-studiossa näytettiin, kun HUS:n teho-osaston hoitaja puki suojavaatteet ylleen. Mikä kauheinta hygieniasääntöjen vastaisesti hänellä oli lakatut kynnet.

Kuinkahan monta koronatartuntaa tulee lisää, kun ruotsalaiset turistit ryntää Tampereelle maaotteluun puolentoista viikon päästä.

Kuka muistaa vielä kenen kansanedustajaehdokkaan kookas vaalimainos roikkui Lahden matkakeskuksen länsipuolisessa korttelissa, purkurakennuksen seinällä? Vastaus: Francis McCarronin!

Joku ajattelematon kirjoitti, että hallituksen pitäisi asiantuntijoita kuulematta ja heidän papereitaan lukematta tehdä päätöksiä virustorjunnassa. Voi voi Sinua.

Eskola rakastaa omaa ääntään! Selostus on rata-aika tällä kaudella joka juoksijan kohdalla. Ja näin juoksijat matkaan. Pituudes lähti juoksuun. Ja monta turhaa lässytystä. TV-stä näemme me katsojat.

Orimattilassa Arolantiellä 40 km/ tunnissa liikennerajoitus ja vauhtia hidastavasta korokkeesta varoittava liikennemerkki myös. Tosin koroke oli joskus kiinnitettynä tiehen, mutta ilmeisesti rikkoutunut ja poistettu. Missä uusi koroke viipyy? Viime keväästä asti odoteltu. Koulut ovat taas alkaneet ja koululaisten koulumatkat olisi jollain tavalla yritettävä turvata, hidastamalla aikuisten vauhtia autoillaan suojatien kohdalla.

Kyllä minä luottaisin enemmän virka-ammattijohtajaan kuin poliittisella pelillä valittuun pormestariin.

Mitenhän minä en ole busseissa juuri tavannut ollenkaan yskiviä, aivastelevia ihmisiä? Ei asioita tarvitsisi aina liioitella.

Nyt kaikki koronatestiin maamme rajoilla. Ja 2 viikon karanteeniin. Nyt kannattaisi ottaa mallia Kiinasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu