Näppis: Eläkeputken ja vuorotteluvapaan poistaminen lähinnä vaikeuttaa nuorten pääsyä työelämään

Työttömyysturvan uudistus vähentänee työttömyyttä. Eläkeputken ja vuorotteluvapaan poistaminen lähinnä vaikeuttaa nuorten pääsyä työelämään!

Kariniemiseura haluaa omia koko mäen, kun ei edes kuntoportaita saa tehdä. Mitä häiriötä kuntoilijat aiheuttaa, korkeintaan puuskutusta. Pilasitte jo sataman valituksillanne. Ei edes laivat saa viheltää. Satama ja Kariniemi on kaikille tarkoitettu alue. Terv kuntoilija.

Olipa älykästä toimitukselta. Tiirikan teko opetettiin lehdessä! Äly hoi! Kyllä maailmassa hyviä aiheita löytyy, ei tarvi rikoksiin opetusta antaa!

Omakotitalossa kallis rottafirman lasku, 322 euroa. Ei ihme jos rottaongelma.

Kasvomaskia käytetään monissa maissa paljon enemmän kuin Suomessa. Silti tautitapaukset vaan lisääntyvät. Minkähän takia?

Kiitos Lahden kaupungille Mukkulan uimarannalle asennetuista valkoposkihanhien karkoittamisen testausalueen ilmoitustauluista!

Kokoomuksen riveistä se pormestarin virka aukeaa. JR ehkä?

Muutaman viikon päästä vasta selviää, kuinka hyvin kansainväliset markkinat menivät. Montako koronatartuntaa?

Mistä saa hakea luvat valkoposkihanhien karkottamiseen? Mukkulassa olisi vapaaehtoisia.

Kiitos hyvästä kirjoituksesta Riitta Lalla. Vanhuksia on paljon heitteillä, oman onnensa nojassa. Palveluasumiseen eivät kriteerit riitä ja omassa kodissa asuminen on turvatonta ja jopa vaarallista sekä itselle että muille. Nyt viimeinkin päättäjien pitäisi herätä. Vai vasta sitten, kun omasta omaisesta on kysymys?

Olisko mahdollista kehittää sytostaattiosaston uusien hoitajien pistotaitoa. Syöpäpotilaiden suonet ovat muutenkin huonot ja aiheuttavat lisää kipua potilaille.

Demarihallitus eriarvoistaa kansaa sillä, että kaikille työttömille ei saada luotua työpaikkoja!

Hyky maksoi luottamusmiehille koronalisän, verhotulla nimellä tietty. Entä muistettiinko edes ehdottaa koronalisää esim. etulinjassa olleille? No hyvänen aika, ei tietenkään!

Risu nurmikolla ei ole ongelma, mutta kulkuteille kasattuna ne ovat. Onneksi ei asu sokeita.

Miksiköhän termi "kierrätyspuisto" muuttuu lehtien otsikoissa niin helposti jätteidenkäsittelyalueeksi vain ja aina tulipalon sattuessa? Entä miksi Hollolan uuden kaatopaikkapuiston puolustajat ovat nyt niin hiljaa, kun toistuvat tulipalot ja lakien vastaiset jätevarastot ovat otsikoissa?

Sittenkin demareilla järki pelaa. Eivät hyväksyneetkään aloitetta, jolla laki kieltäisi seuraavan lauseen: "Johan sen sanoo maalaisjärkikin."

Jos Hykyyn palkattava kallispalkkainen ostopalvelujohtaja osaa hitusenkin hommansa, eli pistää sekä tilaajat että tuottajat kummatkin tekemään työnsä kunnolla tai vastaamaan seurauksista, on hän palkkansa ansainnut.

Rollaattorilla liikkuen rikotaan lakia kävelemällä päin punaisia Vesijärvenkadulla!

Pormestareista tulee äänestää kunnallisvaalien yhteydessä erikseen. Hänen valintaansa ei pidä jättää valtuuston tehtäväksi.

Mitä 60+ isoäiti teki yskäisen pikkupojan kanssa kaupassa riskiryhmien ostosaikaan?! Käsittämätöntä! Ruokapalveluja voi tilata kotiin.

Huonokuntoisen vanhuksen olo yksin kotona on vaikeaa ja turvatonta, vaikka kotihoitajakin piipahtaisi.

Lahdessa on käsittämättömän paljon koirien vihaajia. Koiraviha paljastaa ihmisen tunne-elämän kapeuden ja kyvyttömyyden nähdä jokaisen luontokappaleen arvon. Koira on helppo kohde projisoida omia tunnistamattomia ja käsittelemättömiä negatiivisia tunteita ja aggressioita. Terv. Musti

Olen samaa mieltä, että jos Iltalehti uutisoi Lahdesta, se on aina negatiivista. Meillä olisi paljon kaikenlaista muutakin uutisoitavaa.

Ihanaa, saa olla rauhassa hamaan tulevaisuuteen. Ei kyläilyjä, ei vieraita ym. sosiaalista kanssakäymistä. Introvertti 72 v.

Säästöä haettava sivistystoimen johdosta! Hurjasti pomoja siellä ja mihin tarvitaan lukiojohtajaa, kun kaupungissa pian vain kaksi lukiota?

Muista ollaan Hämeessä, huomaavat ku lumi tulee. Tais jäädä nurmi ajamatta. Suunnittelupuolen porukkaa.

Aina arvostellaan, nyt pääministeri Marin ei saa siivota itse vessojaan, koska muka vie siten muiden työpaikkoja.

Jos työaikaa lyhennetään, eikö silloin myös pidä palkkaa alentaa? Kuka hölmö maksaa tekemättömästä työstä!

Sata vuotta sama työaika. Tuottavuus monikymmenkertaistunut. Välistävetäjät ja verottaja saaneet osansa. Duunarillekin lopulta jotain, lyhyempi työaika.

Turkistarhaajille, Perustuslaki 18 §: Oikeus työhön ja elinkeinovapaus. Jokaisella on oikeus lain mukaan hankkia toimeentulonsa valitsemallaan työllä, ammatilla tai elinkeinolla. Julkisen vallan on huolehdittava työvoiman suojelusta.

Marinin työajan lyhennysehdotus merkitsee n. 23 % työvoimakustannusten nousua. Tässä tilanteessa! Tervemenoa Suomi!

Luokassa 54 oppilasta, näin säästetään Lahdessa. Unohtuiko korona jo?

Ei älyautolla ajaja ole älytön, eikä Tesla suistu mettään. Automaattiohjaus lisää turvallisuutta: estää peräänajon, ajoradalta suistumisen, jopa rattiin nukahtamisen, sillä auto pysähtyy, jos kädet eivät pysy ratissa.

Iltapäivälehtien propagandakoneisto jyllää täysillä. Ihmisten aivopesu Sanna Marinia vastaan on läpinäkyvää. Surullista koska aika moni menee lööppien mukaan, ei faktojen, USA:n malliin.

Haluaisin vain kysyä, että jos tämän koronakriisin aikana olisi ollut oikeistohallitus, miten asiat olisivat paremmin?

Valkovenäjällä omonin gorillat pahoinpitelee rauhallisia mielenosoittajia ja Suomi on puolueeton. Ryhtiä nyt presidentti. Täytyy olla hyvän puolella pahaa vastaan. Ei olla enää suomettuneita.

Työajan lyhennyskeskustelu on demareilta jälleen uusi vappusatanen, älkää menkö lankaan.

Lopeta se puhelimen räplääminen ajon aikana, kun ei oma ajokaista riittänyt Pennalantiellä. Juuri tämmöiset besserwisserit aiheuttavat vaaratilanteita ja onnettomuuksia liikenteessä. Kävele jollet tajua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu