Näppis | Suojatien eteen pysähtyneen auton ohittamisesta pysähtymättä kortti pois

Virossa kun kuoli kaksi koulutyttöä suojatiellä, laittoivat asiat kuntoon. Suojatien eteen pysähtyneen auton ohittamisesta pysähtymättä kortti pois.

Onko ymmärryksessä vikaa vai onko hän niin välinpitämätön, että ajaa autolla ylinopeutta tietyömaan kohdalla, vaarantaen tietyömaalla työskentelevien ihmisten hengen? Esim. Uudenmaankadulla ennen rautatieasemaa on todellakin 30 km/tunnissa. Miten se on niin vaikeaa ymmärtää?

Lehtenne ristikot just sopivan ratkottavia minulle! T. Miettinen

Talouskriisin aikana, joka nyt on johtuen koronassa, elvyttävää rahapolitiikkaa lainarahalla kannattaa kok. pj Petteri Orpo. Eikö Lahdessakin kannata elvyttää ja tehdä välttämättömät investoinnit lainaa ottaen, verojakin voidaan nostaa, jos sillä palvelut turvataan. Koulujen henkilökunnan ja päiväkotipaikkojen vähentäminen ei ole elvytystä vaan kiristystä.

Kiitos uusista bussivuoroista Lahti-Vääksy reitillä! Käytetään niitä, kun vihdoinkin on tarjolla, toivoo Kalliolan asukas.

Lulu Ranne (ESS 23.8.) syyllistyi itse ideologisen mielipiteen jakamiseen.

Mikä lahtelaisia autoilijoita oikein vaivaa, kun ei seurata muuta liikennettä? Monena päivänä on saanut lukea lehdistä, kuinka on ajettu pyöräilijän päälle ja ohiteltu suojatien eteen pysähtynyt auto. Huomiota ympäristöön ja vähemmän vauhtia, siellä on taas koululaisetkin liikkeellä!

Kotihoitotyöntekijä käy talossamme ja näyttää käyttävän maskia siten, että se on leuan alla autossa tullessa, josta sitten nostellaan kasvoille muka suojaksi. Jos koko päivän näin tekee, on maski melkoinen tautipesäke ennen työvuoron loppua!

Jättipalsami (riesa) valtaa Jalkarannan! Mikäli kaupunki (tai joku) järjestää talkoot ja jätesäkit, olen kyllä innolla mukana!

Ei ole tarpeeksi koronavirustartuntoja Suomessa. Taudinkantajia täytyy lennättää konelasteittain maahan levittämään tautia ja vielä puhtaiden suomalaisten marjojen välityksellä ympäri maata. Marjoja käyttävä teollisuus varmaan 'nousee suosta'. Kuka tuotteita uskaltaa ostaa?

Suomi maksaa vuosina 2021–2058 osansa EU:n tukipaketista. Kuinkahan moni asiasta huuteleva on silloin enää hengissä.

Voisiko tuleva presidentti, tai edes poliisi, puuttua Lahen satama-alueen järjettömään moottoripyörien ylilyönteihin pitkin Vesijärvenkatua?

Törkeätä toimintaa – otetaan koira ja sitten hylätään se. Jos otat kissan tai koiran, hoidat sen jopa 20 vuotta. Menikö kaaliisi?

Pörssiyhtiö on huono isäntä terveyspalveluille! Eikö phhyky asiaa äänestäneillä ole tiedossa Caruna- ja Kemira-tapaukset.

Kun poliisilaitos vietiin Hennalaan, hulinat tuli keskustaan.

Naiset kutsuntoihin ja armeijaan. Kriisin tullessa kuka hoitaa lapset ja ottaa miesten paikat teollisuudessa? Sitä paitsi on epäoikeudenmukaista, että naisten pitää tehdä kaikki, käydä armeija ja tehdä lapset ja opiskella. Miehistä tulee pian tarpeettomia, koska keinohedelmöitys on keksitty.

Niemen sataman laiturilla oleva veneitten vesipiste ei ole tarkoitettu auton pesuun.

Poliisin tehtävä on valvoa, että kaupungin järjestyssääntöjä noudatetaan. Miksi poliisi ei tee työtään?

Minähän vuonna tuo kuoppainen ja urainen Lahdenkatu saa uuden ja tasaisen kestopäällysteen? Lahdessa on paljon urapaikattua ja pahoin rapistunutta asfalttia. Aniankatu on jo käsittämätön näyte tästä.

Mites jos otettais noi osaketuotot valtiolle tai ne ainakin kovalle verolle. Laiskaa työläisten tekemää rahaa pitäisi käyttää yhteiseksi hyväksi.

Vai hyökkäsi Suomi Neuvostoliiton kimppuun. Eikös Stalin ensin pommittanut joitain suomalaisia kaupunkeja?

Monesti koira on inhimillisempi kuin ihminen. Ei kait ole koiran syy, jos omistajat ovat niin tyhmiä etteivät huolehdi koiran hyvinvoinnista. Kyllä kaikki paha maailmassa on lähtöisin ihmisestä "luomakunnan herrasta". Ketkä täällä sotii, saastuttaa, tekee murhia, aiheuttaa pahaa mieltä ym. Koiratko?