Näppis: Vai 3 viikkoa, että pääsee ympärivuorokautiseen hoitoon?

Vai 3 viikkoa, että pääsee ympärivuorokautiseen hoitoon? Ensin pitää olla kattava kotihoito, jonka Siiri arvioi, ja sen jälkeen alkaa vasta jonotus. Kuinka tällaista ei tiedetä virkamiesten taholta?

S. Marin ilmoittaa, että Suomi on rikas maa, kun rahaa lapioidaan etelään, mutta kun oma kansa pitäisi testata koronatesteissä, niin rahaa ei olekaan? Miksi näin?

Kuka purkaa Nastolan kunnantalon pihassa olevan taideteoksen? Kuka valvoo, että jätteet lajitellaan ja kierrätetään oikein?

Sympatiat poliisin puolella. Asiakkaat usein väkivaltaisia. Poliisia väkivaltaisesti vastustavilla pitäisi olla automaattisesti alennettu oikeusturva.

Upeaa Rosalia, että hoidat anoppiasi perheessäsi. Se on rakkautta. Omaiset kun tuuppaavat kiireesti vanhuksen palvelutaloon pois käsistään ja alkavat sättiä huonosta hoidosta.

Pörriäisten paratiisi. Kotipihan jättipalsami. Kukkii kauan ja kauniisti.

Kuka asiantuntija kertoisi (ei maskien myyjät), voiko kertakäyttömaskin desinfioida esim. saunan 70 asteen lämmössä 2–3 tuntia. Jos se olisi mahdollista, säästyisi paljon rahaa, ja ei tarttis heitellä niitä maskeja minnekään. Tiedän, että kaikki, jotka hyötyvät maskien myynnistä, vastustavat. Mutta mikä on totuus?

Kuka käskee ihmisen juoda itsensä siihen kuntoon, että poliisia ja putkaa tarvitaan?

Toimitus hoi! Etlari su A13, ohje: soita myrkytyskeskukseen. Miksei puhelinnumeroa? Ei olisi paljon vaadittu.

Sunnuntai on työssäkäyvälle paras päivä käydä kaupassa. Kaupat voitaisiin sulkea arkipäiviksi ja laajentaa sunnuntai-aukioloa entisestään.

Poliisitkin lienee voimattomia vuosikausia jatkuneeseen mopo- ja moottoripyörä terrorisointiin Holmintiellä Nastolassa. Eestaas kaahausta järkyttävillä vauhdeilla. Kiitos riittää jo!

Esiteinit räpläävät somea ja ovat hajoamispisteessä. Meitsi koki 60–70-luvun koulussa välituntitappelut, opettajan tyrmäyksen ovipieleen. Silti itse ja omanarvontunto säilyi.

Suojamaskit tulee jakaa ilmaiseksi kaikille tuloista riippumatta. "Hyvätuloiset"  – keskiluokkaiset työssäkäyvät kansalaiset – ovat maksaneet tuloistaan verot ja elättäneet verotuloillaan yhteiskunnan vähävaraisia. Eikö tuo normaali verojen nyhtäminen riitä ajamaan keskiluokkaa ahtaalle?

Jos se nyt sitten on pakko EU:n jakaa rahaa etelän holtittomille, niin eikö sitä voisi hoitaa esim. näin: Suomalainen tehdas toimittaa Italiaan tarvittavia tavaroita. Suomen valtio maksaa ne ao. tehtaalle. Näin rahat eivät päätyisi mafialle tai muulle rosmoporukalle. Eivätkä ostokset tapahtuisi vaikkapa Kiinasta.

Työkaverieni yhteisön puolesta vaadin, että pesäpallon sääntöjä on muutettava. En hyväksy, että "Gunnaria" lyödään joka pelissä.

Sauli Niinistö teki sen taas, tyynen rauhallisesti hoiteli hankalan kansainvälisen ongelman. Upea presidentti!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu