Lukijalta: Ovatko rikolliset ansainneet ohjelmansa?

Antti Sillanpää

Kautta aikojen ovat rikolliset ja heidän kohtalonsa kiinnostaneet suurta yleisöä. Kummallista kyllä, lainrikkojat kiinnostavat minuakin, mutta eivät "kiihota".

Olen kiinnostuneempi ihmisestä, joka on menestynyt omalla yritteliäisyydellään, noussut huomattavaan asemaan ja kerännyt varallisuutta. Ihan oma lukunsa ovat tieteentekijät, jotka käyttävät älyään koko porukan hyväksi.

Ihmettelen, että kannattaa tehdä ohjelma Jari Aarniosta. Pilaa ammattikuntansa maineen. Mitä ajattelevat rehelliset ja kunnolliset poliisit, joihin kansalaiset ovat tottuneet luottamaan? Entäpä sitten Niko Ranta-aho? Siinäpä vasta oiva esimerkki nuorisolle.

Ainakin Jari jo ammattinsa perusteella tietää, mitä huumeiden käytöstä seuraa, ja eiköhän Nikokin. Monelle seuraa ennenaikainen, tuskallinen kuolema.

Voisiko ajatella, että huumekauppiasta syytetään taposta? Jos tupakkatehtailija on jossakin vaiheessa syyllinen, miksi ei kokaiininmyyjä? Ovatko ansainneet ohjelmansa? Enpä katso, mutta kuka katselee, toivottavasti kriittisesti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu