Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Miten työt tehdään viksummin ja halvemmalla, vain jokaisen työpisteen tekijät ovat päteviä sen ratkaisemiseen

Miten työt tehdään viksummin ja halvemmalla, vain jokaisen työpisteen tekijät ovat päteviä sen ratkaisemiseen. Ei valtuustot, hallitukset tai isot eivätkä pikkupomot.

Valkoiset sulkuviivat? Näkyvätkö vähääkään lumiselta tai sohjoiselta tieltä? Parempi olisi opettaa älyautot kulkemaan näillä kakkos- ja kolmosluokan teillä. Ihmiselle on nykyisin mahdotonta havainnoida ajaessaan muuta, kuin teiden kulkukelpoinen osuus, jos sitäkään!

Entisen Kiveriön koulun alueen leikkipuistoa lapsille rakennettu nyt 3 kuukautta eikä vieläkään valmis. Kyllä on kaupungilla rahaa tuhlata turhuuteen, kun laitteet rikotaan ja sotketaan muutamassa viikossa Lapset olisivat voineet leikkiä läheisessä metsässä, johon nyt jo kannettu lautoja majoja varten.

Milloinhan se Kisapuiston katsomo ja huoltotilat valmistuvat? Museon puolellekin korkea katsomo, ettei näkyis museon rumat verkkoaidat ja ruosteiset kontit.

Miksi Yle ei uutisoi Oulun mummonraiskaajasta, kaikenlaista huuhaata vain tulee!

Miten koirat liittyvät nykyiseen maailmantilanteeseen (ESS 19.8.)?

Miksi Green City Lahti ei enää anna ilmanlaatutietojaan TV1 aamulähetysten käyttöön, vai onko Lahden ilmanlaatu huonontunut edelleen? Tänään 19.8. TV1 säähenkilö totesi: "Ja Lahdesta ei tuloksia olekaan saatu." Onpa taas hienoa mainosta Green Citylle!

Kuntakeskuksen louskuttavat koirat, louskutus kuuluu monta kertaa päivässä, meteli on hirveä. Tiedoksi vain koirat ovat omistajan vastuulla.

Kauniina kukkii vihattu ruusu tienvarrella. Kaikki muu ympärillä ruskeaa kuivaa kortta. Antakaa olla, koska omat kasvimme ei jaksa enää kukkia.

Englannin talous romahti neljänneksen, kaikki jotka haluavat meille saman, niin kannattamaan vaan puoluetta, joka ajaa eroamme Euroopan unionista.

Varokaa isoa, mustaa koiraa Vesitorninkadun alkupäässä. Hyppäsi tai tuli aitojen läpi haukkumaan ja seuraamaan meitä. Tosi pelottava tilanne. Omistaja pidä koirasi piha-alueellasi, niin että se myös pysyy siellä.

Omista BMW, pääset uutisiin, jos omistat muun merkkisen auton, turha valittaa, jossei Ilta-Sanomat kirjoita riviäkään. Kateus kalvaa sisältä päin muita.

Tästä ylenmääräisestä koronan aiheuttamasta ylihygieenisyydestä ei hyvää seuraa, hyödyllisetkin bakteerit kuolee, joten vastustuskyky menee ihmisiltä.

Taidan vaihtaa Hesariin, lupasivat, että lehti nidottuna joka päivä, asiaa runsaasti enemmän (19.8.), hinnassa ei suurta eroa ja ilmestyy useammin!

Ei kannata heikentää työläisen tai työttömän asemaa, demarit. Käy kuin kepuleille. Ottakaa rahat sieltä, missä sitä on. Ja sitähän on. Ilmainen vinkki.

Olipa ilo nähdä Takataskun infon naishenkilö, joka oli suojautunut koronaa vastaan asiallisesti. Huolehti myös turvaväleistä erittäin kohteliaasti. Tällä asenteella voitamme koronan yhdessä!

Olisiko keskustapuolueen aika jo jättää sipilöinnit taakseen ja nostaa Santeri Alkion arvot kunniaan. Maaseutukin voisi elävöityä, kun ei pelkästään satsattaisi globalisaatioon.

Ei koiria toki hävittää tarvitse. Niiden määrän vähentäminen neljäsosaan riittää hyvin.

Seuraava vaihe koirakeskustelussa on tietenkin karvaturjakkeiden inhimillistäminen.

Kuinka kehtaat valittaa ihminen, kun maailman tilanne on näin vakava. Toimi.

Nykyministerit lukee tiedotustilaisuuksissa paperista asiantuntijoiden mielipiteitä. Ei tällaista nukkehallitusta tarvita vaan poikkeusolosuhteet vaatii poikkeushallituksen. Se on virkamieshallitus.

Syd. kiitos pariskunnalle, joka auttoi Pikku Tiilijärven juuriryteikköpolulta vanhuksen rollaattoriretkellä turvalliselle tielle!

Miten on mahdollista, että kun koulut alkaa, samalla käynnistyy maansiirtotyö koulun portilla? Valitettavasti näin täällä Hollolassa.

Jos kirjeposti on jaettavissa torstaina, miksi jakoa pitääkään venyttää perjantaihin? Miksi ihmeessä?

Ei Orimattilan kaupungin johto ajattele, mihin rahat menee, kun pistää oppilaat homekouluun Artjärven kouluun.

Kilponen, hoi. Avustajat jakavat vieläkin ruokia. Nouseeko palkka? Ihan kaverin puolesta kyselen.

EU:lle ei muka ole vaihtoehtoa vaikka Britanniallakin oli, eikä monikulttuurinen rajat auki -arvomaailma ole USA:ssa vähentänyt velkaantumista, eriarvoisuutta, rasismia, väkivaltaa eikä pandemiaa, pikemminkin päinvastoin.

Heitetään pihan suuren omenapuun omenat takapihalta kaupungin puolelle. Niitä on hurja määrä tänä vuonna. Sitten ihmetellään, kun on rottia ja kotiloita piha ympäristöineen täynnä. Kyllä ihminen on tyhmä, kaivaa itselleen kuoppaa joka paikassa.

Lahti on autovarkaiden ja vandaalien paratiisi.

Koronatestaukset tulivatkin aivan yllättäen terveydenhuollolle!

Kyllä on naurettavaa ja mitään saamatonta touhua nuo hanhihommat. Muissa maissa nuo joutaa ruuaksi. Aivan pelleä touhua, munatonta hommaa. Positiivista, että joku polkupyörärosvokin saadaan tuomiolle.

Nyt (taas) Matti Eve puhui täyttä ja pelkkää asiaa. Esalainen 20.8.

Lintilä yrittää kohentaa kepun kannatusta kiukuttelemalla matkustusrajoituksista. Säälittävää ja niin läpinäkyvää!