Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Miksi nuorisotyöntekijät jakavat nuorille nimenomaan viskiltä haisevaa käsidesiä?

Miksi nuorisotyöntekijät jakavat nuorille nimenomaan viskiltä haisevaa käsidesiä? Mikä juttu, Nuorisopalvelut?

Nastolan terv.keskukseen kaivataan elämänkokemusta omaavaa lääkäriä.

Miten te kehtaatte pitää koiria, kun maailman tilanne on nyt niin vakava.

Lämpimät kiitoksemme ihanille Hollolan Vanhan Pappilan Kesä kahvilan emännille! Jäämme innolla odottamaan ensi kesää. T. Iloiset asiakkaanne Puhtain paperein.

Teslan omistajalle. Valkoiset tieviivat samassa sarjassa onhan käyty kuussakin, mutta eihän siinäkään ollut mitään järkeä, ainoastaan maksamme korkeina asumisen veroina teidän "lelujenne" kustannuksia.

Koronasta ei päästäne eroon, ennen kuin matkustaminen ulkomailta Suomeen kielletään toistaiseksi. Vaatinee perustuslain muutoksen, mutta on sen arvoinen.

Kouluissa oppilaat jäävät ilman heille osoitettua tukea, kun ohjaajat jakavat ruokaa? Puuttukaa nyt joku äkkiä tähän epäkohtaan!

Eiköhän olisi jo korkea aika korjata tie 14089 väli Mäkelä-Kumia. Tielle uusi pinnoite ja kunnon pientareet jalankulkijoille, pyöräilijöille. Ei mitään sepelimursketta asfaltin reunaan.

Nyt pohditaan, onko varaa ja mahdollisuuksia jakaa kasvomaskeja vähävaraisille. Vähän aikaa sitten päätettiin tukea eteläisiä maita miljardeilla koronan ja huonon taloudenhoidon takia. Onko tässä touhussa mitään järkeä ja suhteellisuuden tajua?

Onko lainmukaista, että kotihoitajat hengailevat ainakin keskustan kerrostalojen käytävillä ja rappusilla odotellen työparia maski vain toisessa korvassa roikkuen, purkkaa jäystäen?

TV-urheilussa on menty metsään Sotsin kisoista lähtien. Urheilu toimittajien kälätykset on tärkeämmät kuin urheilijat. Taas nähtiin tämä Kalevan kisoissa. Olisi ollut kiva katsoa urheilijoita eikä vain joitain ja loput oli pelkkää spekulaatiota.

Taloyhtiömme sadevesikaivo mieluisa paikka heittää tupakantumpit. Tupakkapaikka 30 metrin päässä.

Kiitos paljon Vääksyssä sunnuntaina, ketkä otitte yksinäisen kiltin Berninpaimenkoiran haltuun. On hienoa että on niin ihania ihmisiä olemassa. Isot halit kaikille teille!

Jos mä haluan nähdä maisemakuvia niin mä hankin jonkun maisemakuvakirjan. Jos mä tilaan Etlarin niin mä haluan etusivulle uutisia ja mainoksia.

Herätkää hallitus. Korona leviää ja te sen kuin riitelette keskenänne. On aikoihin tultu näin huonon hallituksen kanssa.

Ministeri Harakka sanoi asian, jonka hallituksen olisi pitänyt huomioida jo aiemmin. Lennot Skopjesta.

Koirille omat käymälät kävelyteiden varsille. Koulutus koirille, jotta ne osaa tehdä tarpeensa vessoissa.

Huom, pyöräilijät ja myös autoilijat. Jalkarannan tien ylityksessä kolmiot rantaraitilla ajaville pyöräilijöille. Älkää vaarantako liikennettä ja ennen kaikkea itseänne, vaan lukekaa liikennemerkkejä kulkeissanne. Mukavaa pyöräilyä ja sujuvuutta liikenteeseen!

Herätys! Urh.keskuksen tai sataman suunnasta vanhan radan reittiä polkevat pyöräilijät ovat väistämisvelvollisia ylittäessään Jalkarannantien. Se on myös kärkikolmiolla osoitettu. Tästä huolimatta pyöräillään autojen eteen, jotka joutuvat tekemään äkkijarrutuksia. Opetelkaahan liikennesääntöjä, kiitos. Turvallista matkaa kaikille.

Valkovenäjän presidentin lähtövalmistelut alkavat muistuttaa Romanian Ceaucescun lähtöä.

Ahtialassa vapaana ulkoilevan pitkäkarvaisen kissan omistaja. Pitäisitkö kissasi ulkoilemassa rajatussa tilassa jatkossa niin säästymme loukuttamiselta.

Hykyn piti tehostaa toimintaansa yhteisyrityksen avulla. Nyt se pestaa uuden kallispalkkaisen ostopalvelujohtajan mm. vanhuspalveluiden ostamiseen, vaikka pomoja on jo ennestäänkin liikaa.

Lahden Kokoomukselle terveisiä että saatan taas äänestää teitä, jos McCarron-sotkut on siivottu.

Lisää Excel-taulukoita niin työllisyys paranee? Alle 30 v. asiantuntijapäälliköt eivät voi olla se ratkaisu ongelmaan!

Phykyn Mika Forsberg sanoi kivasti, että yhtymän työntekijät jakavat maskeja muiden työtehtäviensä ovelle. Olisi järkevää et hän itse jakaisi työnsä ohella koska uskon, että hänellä enemmän aikaa kuin työntekijöillä.

Vuorenmäen koululaiset Kuivannolle remontoituun kouluun. Ja Jokivarren koulusta uusi Orimattilan yhteiskoulu.

Onkohan vuorenmäen koulu Artjärvellä homekoulu, kun sitä pitää koulumuutosten jälkeen remontoida?

Lakat keräämättä, ei ollut siellä seudulla yhtään työttömiä? Työuran pidennys ns. putki pois? Mieluummin maksetaan nuoremmille työttömyyskorvausta.