Näppis | Maskiroskaa jo lenkkipolkujen varrella sekä kauppojen pihoissa

Maskiroskaa jo teiden ja lenkkipolkujen varrella sekä kauppojen pihoissa. Ja ennen kuin kukaan kommentoi, en usko, että asialla on nuoret tai hanhet.

Eläkää ihmiset ihmisiksi.

Kotihoito käyttää maskeja, miksei muu terveydenhuolto, sosiaalitoimi, palvelutalot? Kiitos vastauksista.

Ahaa. Valkoiset raidat ovatkin siis Tesla-kuskeille ja muille, joilla automaattiohjaus. Pian on köyhillä ruskeat raidat jossain muualla.

ESS voisi ehkä luetuttaa lehdet jollakulla sisälukutaitoisella ennen lehtien julkaisemista, jottei niissä olisi kiloittain virheitä.

Kaikille työmarkkinatukea saaville koronamaskit pakko antaa ilmaiseksi. Itse en aio 40 e laittaa maskipakettiin!

Mitämitä? Eivätkö Pastersteinin (Lisävero-)kamerat olekaan ratkaisu liikenteenvalvontaan? Eikö ylinopeus olekaan ainoa ongelma liikenteessä? No ei. Kiittäkää Jyrki Kataista (kok.), joka yleisestä vastustuksesta huolimatta ajoi Liikkuvan Poliisin alasajon läpi 2013.

Professori (15.8.): Palestiinalaiset ovat aika yksin! Todellisuudessa vain yksi maa koko maailmassa seisoo Israelin takana. Uusi tuleva Obama (Biden) taas jatkaa Israelin kuristamista. Sokeita sokeampia asiantuntijoita.

Kiva Inspis. Itse kotona sairaana, niin valtaisa rytke tuntikausia sisälle asti ns. tapahtumapuistosta. Ei kai mitään melurajaa.

Radiossa tänään, poistettavia sanoja. Haastava niinku. Lisäisin vielä kohtuullinen ja itse asia asiassa.

Koronan jyllätessä kauppakeskukset, marketit ja ruokakaupat pitäis laittaa kiinni sunnuntaipäiviksi. Taloudellinen tappio siitä ei liene suuri.

Onko Suomen kunnissa rahantulo terveyttä tärkeämpää, ei matkailijat tuo kuin koronan tullessaan, nyt ois parempi olla omillaan ja aatella rahan tuloa joskus hamassa tulevaisuudessa, terveys etusijalle kaikissa kunnissa!

Huhtanen sanoo, että kalastusrajoitukset helppo selvittää netistä. En omista, enkä osaa käyttää!

Miten on mahdollista, että Lahdessa järjestetään tänä korona-aikana 3-päiväiset markkinat, 25 eri maata ja eri maakuntaa?

Hei Lahden itsetietoiset päättäjät, miten menee omasta mielestänne! Huumehörhöt vallanneet keskustan, rikostilastot synkkiä, hanhille luovutettu puistot, sataman paskoo lokit, rottatilanne sellainen, että Lahti taas otsikoissa valtakunnan medioissa. Meneekö hyvin mielestänne?