Näppis: Ehdottomasti pakkokaranteeni omalla kustannuksella

Ehdottomasti pakkokaranteeni omalla kustannuksella. Nyt päättäjiltä tiukka linja suhtautumisessa matkustamiseen riskimaihin.

Tuleeko viranomaisilta määräys, mihin ja miten käytetty kertakäyttömaski hävitetään? Voiko heittää julkisiin roskapönttöihin? Ei kai sentään taloyhtiöiden piharoskiksiin!

Eikö Suomesta löydy puita, kun keskustan alueelle istutetaan puita ja pussissa lukee USA. Sopii hyvin tuoda toiselta puolelta maailmaa puita Euroopan ympäristökaupunkiin.

Kuinka te kehtaatte tällaisena aikana lomamatkailla ulkomaille! Suomessa kesä kauneimmillaan, mutta etelään on päästävä ottamaan kuvia someen. Samalla riskeeraatte pahimmassa tapauksessa Suomen talouden, jos maa pitää uudelleen sulkea, ihmishengistä puhumattakaan. Koettakaa nyt malttaa!

Monikulttuurinen rajat auki- politiikka sai pandemian iskemään täydellä teholla Raamatun roskakoriin heittäneihin länsimaihin ja Suomi sai miljardivastuut avioliiton halventamisesta.

Sama ralli päällä kuin keväällä. Eikö mitään ole opittu? Koronaa tuodaan lentokoneilla Suomeen. Turkuun lento Skopjesta ja Lappeenrantaan Italian Bergamosta. Viranomaiset nukkuu ja poliitikot tappelee irtopisteistä. Voi Suomi rukkaa...

Kannattaako näinä koronan ja ilmastoahdistuksen aikoina kehua miten monta kaukomatkaa tai maailmanympärimatka on tehnyt, ja onko toimittajien niistä ihailevia tarinoita syytä julkaista?

Vai etoo kumina, paras näkkäri ikinä, harmi vaan, että hipsteri pullaleivät syrjäytyvät sen. Heti takasin kuminanäkkäri.

Mitä kuuluu Lahden kylpylähankkeelle? Joko lapio isketty maahan vaiko jämähtänyt varpaaseen?

200 testatusta yhdellä on korona. Pitäisikö kehittää joku helppo esitesti.

Elvytysrahastosta Italia on saamassa 210 mrd, mutta Italialla on velkaa 2 400 mrd. Espanja on saamassa 140 mrd., mutta Espanjalla on velkaa 1 200 mrd. Koronan verukkeella Macron onnistui luomaan mekanismin, millä jatkossa velat hoidetaan yhteisesti. Suomi ikuinen maksaja.

Olen iloinen, että Sotilaslääketieteen museon toiminnan jatkamisen kannattajia on paljon Lahdessa. Tämäkin museo auttaa jälkipolvia ymmärtämään omaa historiaansa ja sen vaikutusta nykypäivään. Museo on ehdottomasti säilytettävä Lahdessa! Olen valmis tulemaan vapaaehtoistyöhön sen hyväksi!

Luhta, peskää Anttilan nurkat ihmiseritteistä ja roskista kunnes rakentaminen joskus alkaa. Piha ollut vuosia siivoton. Ei ole kiva kulkea siitä päivittäin ohi.

Kannattaa muistaa, että jokaisesta korona-aallosta on seurauksena myös aikamoiset taloudelliset menetykset, jotka ennen pitkää koskettavat meitä jokaista. Aika kova hinta muutamista väärin ajoitetuista huvimatkoista?

Valkoiset raidat ajoradalla ovat jo nykyisin ja varsinkin tulevaisuudessa välttämättömät. Automaattiohjaus vaatii valkoisia raitoja. Tiedän tämän Teslan omistajana.

Vähemmän tiedotustilaisuuksia, enemmän tekoja!

Kiitos vaan vastuuttomat pöhköt, kun haitte reissusta lisää koronaa meille kaikille!

Kyllä ei paljon järki päätä pakota niillä, jotka lähtevät oikein ulkomailta koronaa hakemaan! Ja tuodaan sitä tänne niille, jotka yrittävät kaikin keinoin suojautua. Pakkokarenssiin kaikki muista piittaamattomat minäteenmitähaluan-ihmiset!

Miksi kaupungin palkattuja kesätyöläisiä kiinnostaa vain nurmikoitten sentin pituisina pitäminen ja lehmusten vesojen poisto? Ohjeistus tullee esimies/naisilta. Roskat ja huumeneulat jäävät maahan. Täytyykö rivikansalaisten alkaa talkootöillä kiertää paikkoja?

Lahden lyseossa 900 oppilasta, turvaväleistä ja käsideseistä ei ole tietoakaan. Koronalla juhlat. Oppilailla huoli, saavatko koulusta koronaviruksen. Tehkää jotain.

Olin Akuutti24 potilaana 12.8. Minulla maski, mutta ei yhdelläkään lääkärillä/hoitajalla. Nyt pelottaa, tuliko tartunta! Kuitenkin 8 h vietin siellä.

Alkaa menoliikenteessä olla sellaista, että Liikkuvaa Poliisia tarvittaisiin pikaisesti valvomaan sitä. Ministeriaikanaan Päivi Räsänen sai aikaan LP lakkautuksen, LP kierteli ympäri maakuntaa valvoen liikennettä ja tunsi hyvin mm. raskaan liikenteen ja tarvittaessa avusti paikallispoliisia.

En voi kun ihmetellä hanhien suojelua? Vieraslaji, joka on vallannut rannat ja pellot. Nyt äkkiä päätös riistalinnuksi, jotta saadaan kantaa harvennettua. En ymmärrä ylipäätään, miksi lintuja metsästetään, esim. sepelkyyhkyn joka on upea Suomen luontoon kuuluva laji. Vuosittain kantaa harvennetaan jopa 200 tuhatta yksilöä. Miksei myös hanhia?

Vein energia-puukuorman mukana pienen nyssäkän muovia PHJ:lle. Veloitus 8 euroa ja myytte energiana eteenpäin. Nyt tuli jätehuollon perusmaksu 33,50!

Mitä saan jätehuollon perusmaksulla? Maksan jo nyt kaikista kodin jätteistä + niistä mitä itse vien Pilleriin. Rinki vastaa kauppojen pihojen konteista.

Vieraannuttaminen rikos? Ei ollut, kun kyselin, milloin saan tavata lapsiani, olin itse rikollinen. Lähestymiskieltoa ja ehdollista tuli. Sopimus oli.

Moottoripyörä ja mopopojat saavat katsoa peiliin, miksi autoilijat eivät heistä pidä. Tänään keskellä päivää mies keuli noin 100 metriä pyörällään.

Valkoinen sulkuviiva...ei perustu mihinkään, niin kuin ei moni muukaan asia. No mutta, eihän niitä kukaan noudata muutenkaan. Joten. Mitä väliä.

Lopetin myös lenkkeilyn ja pyöräilyn terävän hiekoitussepelin takia. Käyn ulkomailla nautiskelemassa silloin tällöin. Hiekoitukseen luonnonhiekkaa kiitos.

Vai sähköauto...tarvis olla tää toinen kunnollinen kuitenkin pitkille matkoille ja kärryn eteen, että ei varmaan minun elinaikanani dieseli vaihdu.

Oli korona tai tav. flunssa ni ei köhisten voi mennä nyt kauppaan tai altistaa kotiin tilattujen tuotteiden tuojaa. Silloin ollaan kotona sairastamassa. Köh köh vaan.

Ottakaa ihmiset huomioon toisetkin pitämällä turvavälit ja sairaana pysykää kotona. Eikä vain ajatella omaa napaa.

Vähävaraiset kansanedustajat saavat ilmaiset kasvomaskit valtiolta!

Joo...uudella VW-Golfilla päästään lähelle 70-lukulaisten kulutusta mut ei alle. Paljon turhaa painoa, tehoa ym. 100 heppaa ja tuhat kiloa riittää.

Saatiin maskisuositus. Vähävaraisille maksetaan maskit, hyvä niin, mutta nyt meistä 70+, ei olla huolissaan. Mielestäni olisi kohtuullista, että myös meille ne jaettaisiin korvauksetta. Oltiin melkoisessa karanteenissa koko kevät, vai suljetaanko meidät taas kotiarestiin, oltiinhan me kuuliaisia ja säästöähän se kaiketi olisi?

Ujous on mielestäni viehättävä piirre ihmisessä verrattuna ns. yltiösosiaalisuuteen. Olen itsekin ujo, varsinkin vieraan vastakkaisen sukupuolen seurassa. Mutta elämässä ei mitään saa, jos ei ota itseään niskasta kiinni, jos asia on tärkeä. Voi olla, että tulee katumaan koko loppuelämänsä, ettei tehnyt mitään asian hyväksi.

Käytä sitä kypärää, kun pyöräilet, mitä tänne horiset. Olihan ennen viinakortti ja pettuleipääkin. Ne taisit paatoksestasi unohtaa!

Autot matelevat Aleksia jo niin hiljaa, että fillaroin vierellä tai ohitan ne! Miten tällainen nopeusrajoitus voi olka järkevää. Ja leveän suojatien eteen pysähdytään, kun jalankulkijat poukkoilee kuulokkeet korvissa sinne tänne! Voi tseesus mitä touhua!

Pitäis lailla kieltää nuo korvakuulokkeet jalankulkijoilta ja pyöräilijöiltä. He kulkevat liikenteessä ihan omissa maailmoissaan, valmiina arkkuun.

Kouluilla avustajat jakavat ruuan oppilaille. Avustajalla menee viikosta tähän aikaa 10–15 h. Se on lapsiltamme pois. Kilponen tee jotakin.

Heh heh, kyllä Ruotsi on fiksu maa meihin verrattuna. Ei mitään koronarajoituksia, talous pelaa hienosti. Meille miljardilasku koko hommasta ja talous sakkaa raskaasti. Mahtavaa punavihreä hallitus.

Miten voi olla alle nelikymppisillä muka kokemusta luotsata maatamme, harjoittelijoita kaikki. Yrittäjät sinne vetämään tämä maa ylös syvältä suosta, ennen kuin on liian myöhäistä, ellei jo ole.

Phhykyn koronatapaus on Jalmarin osastolla. Ei pääse vierailijat osastolle eikä potilaat ulos. Paitsi tupakkamiehet! Meneeköhän ihan reilusti tämä homma?

Kiva kun jauhetaan tästä maskisuosituksesta, mutta ei huomioida ihmisiä, jotka tuntevat tukehtuvansa maskiin, sydänsairaat ym. Kyllä pitäis vähän laittaa jarrua tähän maskivouhotukseen, jonka kautta usein levitetään kaikki bakteerit ja virukset omaan nieluun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu