Näppis: Koulupusero oli 60-luvulla muotia, ja voin kertoa, että en kannata

Koulupusero oli 60-luvulla muotia, ja voin kertoa, että en kannata. Se vasta erotti köyhät ja rikkaat. Alkuhuuman jälkeen sitä käyttivät vain köyhät, kun ei ollut muuta. Jos on pakollinen, kuten Englannissa, niin sitten ok.

Onko lainmukaista, että lahden kaupungin kotipalvelu ei käytä kertakäyttöisiä maskeja ja käsineitä? Näinkö asiakasta ja hoitajaa suojellaan?

Kiitos kaupan kassat! "Hyvää päivän jatkoa" -toivotus tuo hyvän mielen!

Nyt koulujen alkaessa täytyisi suosittaa koululaisia kiertämään puistot, ne ovat "pyhien hanhien" ruokamaita.

Voisko ESS kirjoittaa asiantuntevan jutun naisen raivokohtauksista ja mykkäkoulusta parisuhteessa? Kiitos.

Lahen liikennekulttuuri on niin, että kun minä tulen, muut väistäköön, kun muut tulisi, niin minä en väistä.

Lahden kaupunginjohtajalla on sivutoimi Tapahtumateollisuuden johtajana. Kyllä luulisi työn ja palkan riittävän ison kaupungin asioissa. Keskittyisi vaikka Soten toimintaan.

On mätäkuu ja mediassa jauhetaan pelkkää p....aa.

Haluan lehden kansi-etusivulle uutisia en saastuttavia hanhien kuvia tai mitä nyt milloinkin joku kuvaa ja miksi yleensä nämä kuvaajat.

Turha on ministerin tulla Lahteen patsastelemaan, jos kääntää selän todellisista ongelmista kysyjälle. No, onhan se tietysti helpompaa osoittaa sympatiaa mummoille kuin pohtia ratkaisuja asioista jonkin verran tietävien kanssa.

"Hyvää päivänjatkoa" kaipaa erityisesti suruaikana. Toivotukseen voisi myös vastata: "Kiitos!" ...ja toivottaa työniloa!

Asikkalan kunnan vihreys, tekopyhää. Pienkoneet pörrää taivaalla ilman mitään päämäärää, ihmisiä viedään taivaalle, että ne voi hypätä alas, ja Asikkala tukee. Kun on rahasta kyse, ei millään ole mitään väliä.

Kun tosta valtakunnallisesta sotesta ei todellakaan ole mitään tietoa, niin kuntien on pakko tehdä omia ratkaisujaan terveyspalvelujen hoitamiseen. Ei vaan voi odottaa ja odottaa. Ihmisten on päästävä hoitoon. Hyvä Lahti.

On tosi mukava asioida Jalkarannan S-marketissa, kun siellä huomioidaan asiakas ja tervehditään jokainen "mummo". Kiitos ja hyvää jatkoa.

Demareiden puh.johtaja Moilaselle tiedoksi, ettei läheskään kaikki 120 000 asukasta vastusta yhtymäkokouksen päätöstä, vaan he haluavat päästä lääkäriin tarvittaessa.

Jos valtion maksaman eläkkeen maksupäivä on sunnuntai, niin eläke maksetaan jo perjantaina. Toisin on yksityisillä maksajilla.

Kaksinkertaisen uhrin tarina vahvistaa entisestään sitä, että oikeus kannattaa ottaa omiin käsiin. Rikollisia paapova yhteiskunta.

Päivän lehdykäisen (11.8.) etusivun kuvatekstinä pitäisi olla "king of the country" tai ainakin "king of the town." Kyllä "I am the Boss" kin riittää.

Kariniemen puistotiestä tulossa hyvä kulku ylös Lanun puistoon, mutta miten on kuntoportaiden laita! Eräs Äiteekin jo kysellyt!

Oma kokemukseni on, että 60+ ikäluokan ihmiset eivät välitä turvaväleistä missään.

Kanadan- ja valkoposkihanhien metsästys sallittu. Niillä on juuri sulkasato. Ei ne lentoon pääse. Pelloilleko ne ammutaan?

Kaupan kassat kysyvät, haluaako asiakkaat kuittia vai ei, koska suurin osa asiakkaista ei sitä tarvitse, jolloin se menee suoraan roskiin. Ekologista.

Hei sinä joka kirjoitit näppiksellä 11.8., ettei kaupan kassat saa toivottaa hyvää päivänjatkoa, jos on suruaika. Silloinhan juuri pitääkin toivottaa kaikkea hyvää ihmiselle, jolla on suruaika, että jaksaa paremmin, koska me tarvitsemme positiivisuutta elämään. Hyvää päivänjatkoa sinullekin!

Lahden kokoomuksen muutamat valtuutetut hykyn kokouksessa. Teillä ei ole yksinvalta, demokratiassa on tietyt säännöt. Nyt on selvää, että politiikka on peliä, ihmisten äänestäminen vähenee entisestään. Tuollainen toiminta, puistattaa vieläkin.

Kun kesäasukkaat tulee, on ympärivuotisten asukkaiden oltava kuin pissa sukassa, jotta kesäasukkaat saavat olla rauhassa. Myös kaikkia lain ja asetusten mukaisia sääntöjä on noudatettava, ainakin ympärivuoden asukkaat.

Akuuttiin soittopyyntö, soitti takaisin 18 tunnin jälkeen, akuuttia toimintaa.

O:la S-Market. Teitil on ihan hyvä kauppa. Mitään prismaa tarvi. Laitatte tuotetoivekyselyn asiakkaitten matkaan, ja laajennatte tyhjiin tiloihin. Jos tarttee.

Tultaessa Rakuunankatua pitkin kohti Tampereen tietä väylän katkaisu on liian heikosti (vaaleanvärisin aidoin) merkitty ja kauempaa sitä ei huomaa. Joka on aikaisemmin käyttänyt nyt suljettua liittymää ja ajaa "vanhasta muistista" paikalle, saattaa ajaa kolarin. Keltainen ilmoitustaulu ennen risteystä ei riitä.

Mitä hyötyä on ilmoitetuista tarkastuksista? Helsingin apulaiskaupunginjohtaja kiemurteli kuin käärmettä pyssyyn survottaessa A-studiossa.

H. Moilanen, ei edes puolet L:n asukkaista ole teidän vassareiden kannalla, hyvä hyky.

Kilpailua on vapautettu niin, ettei takseissa, ravintoloissa, partureissa tai maataloudessa pärjää kuin ihmiskaupan uhreja käyttämällä. Sama voitaisi tehdä myös kansanedustajille. Eli ehdokas kertokoot sitovasti, millä rahalla kauden lupaa istua ja äänestäjät päättäkööt. Vapaa kilpailu myös sinne.

Sinä bussikuski. Koita jo oppia ajamaan niiden nopeusrajoitusten mukaan. Älä kaahaa. Koululaisia liikkeellä. Varsinkin siellä taajama alueilla. Pientä rajaa kaahailulle. Koskee kyllä muitakin kaahareita.

Nyt on Nuolikatu 1 pensaat leikattu niin kuin kuuluu, ammattilaisten toimesta. Ei olleet eläkeläisvandaalit asialla. Kiitos työmiehille.

Miten te kehtaatte valittaa koirista, maailman tilanne on nyt niin vakava. Nyt suut tukkoon valittajat.

Kuulemma ti 11.8. oli Wellamo-opistoon ilmoittautuminen, mutta edes lehteä ei ole jaettu ainakaan meille Orimattilassa!?

Turha on ihmetellä Lahden ilmanlaatua niin kauan, kuin pääväylilläkin joutuu kesken ajon pysähtymään punaisiin valoihin ja jurnuttamaan ylikapeilla mutkaisilla väylillä 30–40 km/h. Sitä saa mitä on tilattu! Varsinainen Green City, pakokaasusta harmaana niin keskusta kuin ohitusväylätkin.

Miksi ihmeessä Yle pilaa tv:n urh.lähetykset joutavanpäiväisten "asiantuntijoitten" höpötyksillä? Kärjessä yu ja amp.hiihto. Pelkät selostajat riittää. Mistä lie nykytyyli "apinoitu"?

Huutaja urheilu-selostaja Jussila kertoo ajat tällä kaudella monia monia kertoja. Ajat näkyy ruudussakin.

Koiraa ei saa kieltää haukkumasta, saattaa saada ummetuksen, sitten olisivat molemmat päät tukossa?

Nyt suositaan lähimatkailua, mikä näkyy esimerkiksi Enonsaaressa. Paljon väkeä retkellä uimassa ja grillaamassa eväitä. Oliskohan aika uusia grilli ja sen ympäristö. 30 vuotta sama rötiskö. Turvonnut lastulevypöytä on vain hävinnyt maisemasta onneksi hiljattain.

Jos oikeasti haluttaisiin puuttua punkkiongelmaan, niin vieraslaji valkohäntäpeura ja lisääntynyt rusakkokanta harvennukseen. Nämä levittävät tehokkaimmin punkkeja.

Heikki Moilanen totesi virheellisesti, että kokoomuslaiset ovat heittäneet kaupungin 120 000 asukkaan mielipiteen roskapönttöön. Kokoomuslaiset äänestivät meidän, entistä parempia terveyspalveluita haluavien puolesta. Demarit äänestivät Kiurun painostuksen puolesta. Kannattaa oppia häviämään kunnialla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu