Näppis: Rakkaat kanssaihmiset, ettehän pyri (tori)kahviloissa vieraiden ihmisten pöytiin istumaan

Rakkaat kanssaihmiset, ettehän pyri (tori)kahviloissa vieraiden ihmisten pöytiin istumaan. Mielelläni teihin tutustuisin, mutta muistetaan tänä aikana pitää etäisyyttä! Sitä nopeammin tämä menee ohi.

Miksi merihanhea, jota en koskaan ole nähnyt, saa metsästää, mutta valkoposkihanhea, jonka näen joka päivä ja joka on haittalintu, ei?

Ei metsästäjät kasvata valkohäntäpeurakantaa. Ne hoitaa hommat itse.

Mikä Padasjoessa on vikana, kun sieltä tulee kaikki ihmiset Lahteen?

Kaupungissa kadunvarsilehmukset ovat tehokkaita vauhdin pysäyttäjiä.

Syytä potilaan epämääräisiin vaivoihin ei löytynyt, joten psykiatri kysyi: "Entä oletko kokeillut syyttää ongelmistasi hallitusta ja maahanmuuttajia?"

Brasiliaan kansainvälistä painostusta ja Bolsonaro kääntämässä kelkkansa sademetsien suhteen. Aasiaan ei saada painostusta eläintorien sulkemiseksi. Ymmärrettävää, kun Kiina omistanee puolet maailman lainoista puhumattakaan kansainvälisistä yrityksistä. Made in China on myös lyhenteellä Made in P.R.C., jos joku haluaa tuotteitaan muualta kuin Kiinasta.

Kyllä sosialismi on hyvin iskostunut Lahen Demareihin. Kansalaisten kannalta parasta ratkaisua hyvinvointiyhtymälle ei voi kannattaa, koska siinä syntyy yhtiö. Harmi, ettei Neuvostoliiton järjestelmää saatu Suomeen, kaikki olisi proletaarien hallinnassa. Ja hyvin menisi – vai?

Koirakin voi pelätä pieniä lapsia, jotka käyttäytyvät koiran mielestä uhkaavasti. Lasten ei pidä antaa lähestyä vierasta koiraa ilman sen haltijan lupaa.

Hyvin on hanhet vallanneet ja sotkeneet Ankkurin rannan ja lasten uimarannan. Voisiko ely-ihmiset tulla katsomaan aikaansaannoksiaan. Olisi myös kiva tietää, minkä nimiset ihmiset päättävät Lahen puolesta ely-toimistossa hanhiongelmasta.

Ajattelitte sitten häpäistä suomalaisen perinne- ja juhla-asun. Oikea kansantanssija tuskin tekisi näin. Itse olen omistanut 4 pukua. Päälle laittaessa tunsin ylpeyttä Suomalaisuudesta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hyvä, että keksitte tapahtumia, mutta ei arvokkaita perinteitä polkien.

Uskomatonta sinisilmäisyyttä kuvitella suomalaisten noudattavan vapaaehtoista karanteenia. Vrt. vaikka liikennerikkeet ja huume- ja rattikäryt!

Yhteisyritys kannattaisi laajentaa seuraavaksi keskussairaalan palveluihin. Olisi hyvä keino päästä eroon lopuistakin osaajista ja asukkaista. Säästyisi paljon rahaa.

Lahdessa asukkaiden asumisviihtyvyys ja turvallisuus on merkityksetöntä. Vain kimppuun käyvien, röyhkeitten hanhien hyvinvointi kiinnostaa. Tästä osoituksena ihmisiä mitätöivät kyltit, missä käsketään väistämään hanhia. Entäs jos kulkija on lapsi, sokea, lukutaidoton, ulkomaalainen? Kuka päätti kylteistä?

Koneet ja tekoäly ei tavoita; empatia, reflektio, yhteisöllisyys, aito dialogisuus....mutta, ettei ihminenkään saisi.

Hallituksen alkutoimet Suomen suojaamiseen koronalta toimivat. Nyt tilanne on retuperällä vapautusten jälkeen. Maahan pääsee tulemaan väkeä ulkomailta, joiden toivotaan osallistuvan koronatesteihin. Toivomisen sijaan tarvitaan välittömiä päätöksiä, toimeenpanoa, valvottua karanteenia ja maahantulon estämistä.

Olisi kiva tietää, minkä ihmeen ajatushautomon tuote on valkoinen sulkuviiva. Ennakoidaanko siinä lumen ja jään keltaisiksi muuttumista?

Miksi Phhykyn kaikki hoitajat eivät käytä työssään maskia?

Pidemmille matkoille ja kärryn eteen pitäs olla kumminkin toinen auto. Miksi edes hankkia kallista sähköautoa. Ja kaupunkilaiset voi kulkee bussilla.

Hitsi mä söin ekan sienisalaattivoileivän haaparouskusta ja oman maan sipulista. Niin hyvää.

Hellyttävä kansikuva hanhi-äidistä ja pikku pallerosta 11.8.! Äidinrakkaus on universaalia.

Vihreät haluaa Suomeen monia tuhansia ulkomaalaisia työntekijöitä? Meillä tuhansia työttömiä?! Tosi vihreetä ajattelua

Toisin kuin Korkiakoski väittää, jokainen kunta maksaa Phhykylle vain omien kuntalaistensa käyttämistä palveluista. Totta kai Lahden potti on suurin yksittäisenä kuntana, kun asukkaitakin on yhtä paljon kuin muissa kunnissa yhteensä. Muttei siis maksa kuin omiensa aiheuttamat kulut.

Hyvä demarit. Terveyskeskukset takaisin, kannatetaan.

Aja sähköautolla 30 km autovuokraamoon ja 5 km peräkärryvuokraamoon. Aja vuokra-autolla pihasi risujen luo 30 km ja risut kaatopaikalle. Kun palautat vuokratut, ajelet ympäristöystävällisellä koukuttomalla sähköautolla kotiin.

Kyllä kaikki päiväkodit pitää samaa linjaa korona-aikana, vaikka jotkut vanhemmat yrittäisivät tuoda puolikuntoiset lapsensa hoitoon. Ymmärtäkää vanhemmat, että altistatte koko päiväkodin vaaraan tuodessanne sairaan tai puolikuntoisena lapsenne päiväkotiin! Järkeä nyt!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu