Näppis: Mitä mahdollinen yhteisyritys Phhykyn ja Mehiläisen välillä vaikuttaa palkkoihin? Eikö Superilla Tehyllä olisi aika selvittää ja tiedottaa?

Mitä mahdollinen yhteisyritys Phhykyn ja Mehiläisen välillä vaikuttaa palkkoihin? Eikö Superilla Tehyllä olisi aika selvittää ja tiedottaa?

Pörriäinen pelastettu. Nyt alkaa hunajan keruu.

Etlarissa kehutaan Hykyn yhteisyrityspäätöstä ja rohkeita Kokoomuksen päättäjiä, jotka toimivat vastoin sovittua menettelyä. Edesvastuutonta toimintaa ei ole syytä kehua. Raukkamaista äänestyskäyttäytymistä kokoomuksen Hykyn edustajilta. Kun luottamus menee ei se hevin palaa.

Ihmettelen miten hoitohenkilökuntaa kuuluva henkilö lähtee Kreikkaan heti Koronan jälkeen, eikä edes käy palattuaan koronatesteissä, vaan painuu yövuorossa. Minusta tämä on väärin kaikkia kohtaan !!

Kävin ostamassa useamman litran Viru Valgea käsidesiä Virosta ! Voi nauttia sisäisesti ja ulkoisesti! Ja tehokasta on! Sekä halvempaa kuin Kyrö-tehtaan vastaava!

Juhani Melanen, ei Kari Lempinen, Hykyn hallituksen pj, palomies, vaan postimies. Tuli pistämään Phhykyn sekaisin.

Kaupan kassoilta kuuluu kuitti saada automaattisesti. Lisäksi kassat voisivat olla toivottamatta hyvää päivänjatkoa. Koskaan ei tiedä vaikka asiakkaalla olisi suru-aika tms. Ennemmin voisi sanoa Kiitos käynnistää tai vaikkapa hei.

LSL Linjalla 31 oltiin kun Ssunan lauteilla 8.8. iltapäivällä ei jäähdytyksestä tietoakaan.

Kaislat leikattu Vesijärvellä Vääksyssä vain pinnan alta. Eikö niiton tarkoitus ole poistaa kaislat läheltä pohjaa, jos vettä on yli metrin? Silmänlumetta koko homma. Eikö Vesijärvisäätiö valvo?

Parempi ratkaisu olisi että terroritupakoitsija menisi itse Venäjälle sauhuttelemaan. Ja Pravdaan tekstailemaan, dazvidania vaan.

Ei pidä ihmetellä miksi Palojoki on rehevöitynyt, jos Nastola/Lahti laskee edelleen jätevedenpuhdistamolta litkut siihen. Ei se juomavettä ole senkään jälkeen. Kukkasesta lisää lanttinkia sekaan.

Luuleko nämä demarivihervassarit ja muut umpiossa kasvaneet tutkijat ,että 16-vuotias voidaan pakottaa opiskelemaan saati oppimaan vastoin omaa tahtoa 2 lisävuotta?

Pesin tässä taannoin juoksukenkiäni. Pohjat ovat täynnä teräviä kiviä. Yritin irrottaa niitä veitsenterällä mutta ei, pohjat ovat pilalla! Mihis saan lähettää laskut?

Korona-tartuntojen yhteydessä puhutaan hiukkasista joiden mukana virus leviää. Kuinka mahtaa tupakansavun hiukkaset virusta levittää. Olisiko syy selittymättömille tartuntatapauksille?

Lopetettuaan grillaamisensa ryhmä vanhuksia esti Möysän rannalla muiden käyttämästä julkista grilliä, koska grillissä paloi vielä heidän hankkimiaan puita. Dorkia olisi sanonut Donner.

Jotkut vanhukset eivät ymmärrä, että julkinen grilli on tarkoitettu kaikille.

Mikä ihme vinkuu Hollolan Tervatiellä?

Niin juuri, missä on kaupungin lupaama speedwayrata?

Vaarallinen väli pyöräilijälle Körrin suora - Vehkoo, raskas liikenne ei piittaa turvaväleistä. Mihin lie kiire heitillä valmiissa maailmassamme?

Ministeri erosi esiintymisen koulutuksen takia. Kaikki ministerit ja muutkin TV:ssä esiintyjät pitäisi testata ja kouluttaa esiintymään! Ärsyttävää kuunnella änkyttämisen lisäksi ..tota, ..äääh, ...öööh, ..että !!! Testatkaa puheenne sujuvuus!

Vai ovat metsästäjät kasvattaneet peurakannan 100 000:een. Metsästäjät ovat yrittäneet pienentää kantaa. Paljonko kanta ilman metsästystä?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.