Lukijalta: Demarit elävät menneessä maailmassa

Hannu Himanen

Lahden kaupunginhallitus osoitti jälleen sovittelu- ja neuvottelukyvyttömyytensä suurten asiakysymysten edessä. Demarit painoivat pikkupuolueidensa tukemana jarrua tärkeälle uudistukselle, eli Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ajaman yhteisyrityksen perustamiselle.

SDP:n vainoharhaisuus julkisten ja yksityisten palvelujen yhtenäistämiseksi tuli jälleen esille. Nyt, jos koskaan, terveyspalveluiden sujumista tarvittaisiin kansalaisen parhaaksi.

Demarivetoinen maan hallitus samoin kuin Lahdenkin pienemmät demaripomot haluavat pitää Suomen kuvitteellisessa 50-luvun hyvinvointivaltioraamien ja 70-luvun ay-liikkeiden ohjauksessa, menneessä maailmassa. Nykyaikana valtio ei enää voi toimi samoilla pelimerkeillä. Tästä oman vaikutusvaltansa kiinnipitämisestä työväenliikkeellä on hätä. Yhteiskunta ei saisi kehittyä työväenliikkeen vanhojen Potemkinin kulissien ohi.

Lahden sote-päättämättömyys merkitsee lääkäripulaa, digipalveluiden pysähtymistä ja hoitojonojen pidentymistä. Terveydellä ei kannattaisi tehdä politiikkaa, se tulee veronmaksajille takaisin suurena laskuna.

Lahden sote-päättämättömyys merkitsee lääkäripulaa.

Monilla työntekijöillä on huoli työehtosopimuksistaan

Lahti ulkoisti lääkäriongelmansa Hollolaan

Yksityistämisseikkailun kallis lasku – kuka maksaa?

Yhteisyritys voi jälleen karkottaa lääkärit Lahdesta

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.