Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | Monilla työntekijöillä on huoli työehtosopimuksistaan

Nyt kun Päijät-Hämeen perusterveydenhuollon yhteisyritys on edennyt "konkelovaiheeseen", jossa tätä sijoittajien ja osakeomistajien "herkkupalaa" ei saada edistettyä eteenpäin, on syytä muistuttaa parista asiasta.

Monilla työntekijöillä on aiheellinen huoli työehtosopimuksistaan. Etenkin tässä vaiheessa, jolloin koronan toinen aalto kurkkii oven takana, pitää pitää huolta ettei terveydenhuollon työtekijöiden työsopimukset huonone. Silloin on oikeutettua esittää kriittisiä huomioita yhteisyritystä kohtaan.

Millä lailla yhtymä aikoo kilpailla esimerkiksi pääkaupunkiseudun suuria terveydenhuollon työllistäjien kanssa, jos työntekijöiden edut huononee?

Millä lailla yhtymä aikoo kilpailla pääkaupunkiseudun suuria terveydenhuollon työllistäjien kanssa?

Ei perusterveydenhuollon yhteisyritys ole mitään onnea ja auvoa. Katseet vaan nyt sinne Meri-Lappiin, missä kustannuskehitystä terveydenhuollossa ei pysty ennustamaan.

Ei se talous Lahdellakaan mikään erinomainen ole. Verorahat pitää käyttää juuri siihen tarpeelliseen, vaikka paljon on ulkoistettukin.

Turha syyllistää päätöksentekoa. Kriittinenkin kanta on vastuullisuutta.

Lahti ulkoisti lääkäriongelmansa Hollolaan

Yksityistämisseikkailun kallis lasku – kuka maksaa?

Yhteisyritys voi jälleen karkottaa lääkärit Lahdesta