Näppis: En ole vuosiin käynyt keskustassa. Hyvin olen pärjännyt laitojen palveluilla, kaikki tarvittava löytyy ja halvemmalla.

En ole vuosiin käynyt keskustassa. Hyvin olen pärjännyt laitojen palveluilla, kaikki tarvittava löytyy ja halvemmalla.

Lahden demarit sitten torppasivat aatteellisista syistä surkeassa tilassa olevan perusterveydenhuollon kehittämisen.

Voiko tv-uutisten lukija ymmärtää että hameen halkio ei paranna esitystä.

Ei sitä Padasjoen Kellosalmentien kunnostusta kunnan toimesta tehdä, eikä päätetä työn aloituksesta. Tie kuuluu ELY-keskukselle ja siellä ne päätökset tehdään.

Jyrki Joensuu kirjoittaa hyvin Hykyn suunnitelmasta perustaa yhtiö, josta yli puolet omistaisi Mehiläinen. Kansanterveyden idea hukataan, kun yhteisen edun sijaan päättäminen perustuu suuryhtiöiden eduista huolehtimiseen ja näennäiseen tarpeiden tyydyttämiseen.

Birgitta Wulf: Moni eläin- ja lintulaji on hyötynyt ihmisestä (mm.roskat, pesimiseen sopivat rakenteet) että niiden kanta on luonnollista suurempi. Eikö näitä saisi vähentää?

Onhan karhuja ja miltei kaikia villieläimiä saanut tappaa jo kivikaudella. Nyt vaan ihminen on tullut ahnaaksi tappamiselle. Ei tarvitse ruokaa ei vaatteita.

Lahdessa ei ole ainuttakaan uimarantaa luonnon vesien äärellä, missä voisi käydä uimassa. Kaikki rannat on kuorrutettu hanhien ulosteella. Ei ihme että hukkuneita kertyy, kun ei enää pysty opetella uimaan, ainakaan Lahdessa.

Kysymys teatterinjohtaja Laasoselle. Käykö kevään hyvinvointiliput vielä syyskaudella? Harmitti kun ei päässyt niitä käyttämään. Kaikilla meillä ei ole varaa ostaa kalliita lippuja kuin harvoin, vaikka kuinka teatteria rakastaakin.

Miksi Lahdessa ei sairaanhoitajan vastaanotoilla ole kasvomaskia? Ei esim psyk.hoitajilla eikä diabeteshoitajilla? Ei ole kiva tulla vastaanotolle.

Huolestuttavan usein Lahden ilmanlaadun kerrotaan TV1 aamusäässä olevan tyydyttävällä tasolla (viimeksi 4.8.), kun muilla paikkakunnilla ilmanlaatu uutisoidaan olevan hyvällä tasolla. Mitä Green Cityn organisaatio aikoo asian korjaamiseksi tehdä? Näistä suunnitelmista pitää kertoa avoimesti.

Miksi Orimattilan lääk.vast.ottopalvelut koko heinäkuun suljettuna? Toimijana nyk. Mehiläinen (ent. Attendo).Tämäkö parannus jos yhteisyritys toteutuu?

On edesvastuutonta välttää karanteeni matkan jälkeen. Jos on pakko matkustaa, ajattele muita, jos oma terveys ei kiinnosta.

Eikö ihmisillä ole omaa järkeä... kasvomaskien käytössä esimerkiksi. Pitääkö käsky tulla poliitikoilta. Voi hei haloo!!!!

En aja 50 km, enkä 30 km. Koska määränpää johon menen on n.12 km. matkaa. Joku uuvatti kehotti pysymään kotona. Jos taas tarkoitit nopeutta niin se kirjoitetaan esim. 30km/h. Opettele uuvatti siellä kotona itse vaan näitä termejä.

Mikä siinä on vaikeaa mitata desibelejä kaksipyöräisestä? Mittari oikealla etäisyydellä kertoo kyllä. Ja jos ei löydy tyyppihyväksyntää äänenvaimentajasta, niin kilvet pois. Ja konttorin kautta.

Millä lailla hyky työnantajana aikoo muistaa niitä työntekijöitä, jotka loputtomasti joustivat monissa asioissa koronan iskiessä? Juu, tiedetään, ei mitenkään. Ette ansaitse sitoutuneita työntekijöitä.

Vuolenkoskella upea kahvila. Edulliset hinnat eikä mitään pahvimukikahvia. Oikeasta mukista maistuu paremmalle. Hyvä palvelu.

Vaikea uskoa enää Kirsi Varhilan korona- ja maskipuheita.

Jos haluat, että työn lisäksi on muutakin elämää, nähdä ystäviä ja läheisiä, harrastaa, hoitaa terveyttäsi ym. Älä valitse lähihoitajan työtä.

Laulu sisällissodasta ja Paleface Yle tv1 aivan loistava sarja. Kiitos kaikille osallisille.

Kuules Juha! Se, että te valitsitte puheenjohtajaksi Spatiumiin verojamaksamattoman jäsenenne, on noloa ja todellakin vei uskottavuuden lahtelaiselta politiikalta.

Lahden kaupungin sivistystoimiala: olettehan hankkineet kouluihin ja päiväkoteihin ja muille teidän yhteisön tarvitseville riittävästi ja heti saatavilla olevia hengityssuojaimia. Kuinka olette ajatelleet hoitaa ja tiedottaa tästä? Pelkään, että tämä kaadetaan henkilökunnan syliin ja pesette kätenne taas tämänkin koulujen elämään todella voimakkaasti vaikuttavan tilanteen.

Tansseja järjestetään ja niissä käydään niin kuin koronaa ei olis koskaan ollutkaan, mutta miten lähikontaktin välttäminen? Ei käsidesin lotraaminen auta yhtään kun puhuessa sylki pärskyy.

Kiitos Jyrki Joensuulle hyvästä kirjoituksesta ESS 4.8.2020. Mekin olemme ihmetelleet, miksi Päijät-Hämeessä hyvin toimiva Tiirismaan kuntayhtymä piti ajaa alas. Ehdotus panostaa kansanterveyteen kuulostaa järkevältä. Onhan veronmaksajat varma tulonlähde terveysjätille ja siten myös sijoittajille, mutta näin tuotettu terveydenhuolto tuskin koituu kansan hyväksi.

Vaatimattomia on köyhän avut.

Haluaisin joka päivä lehteen myös viihdettä/juoruja ja päivän ristikon. Nyt vuosikertatilaajana katson hinnan olevan liian korkea verraten sisältöön.

Perustakaa joka kaupunkiin ja kuntaan vaikka nudistiranta, mutta siveellisyys ja hyvät tavat kunniaan. Joten kyllä ne paidan alla olevat nännit ja rasvat ym silikonit voi jättää oman kumppanin ihailtavaksi. Eihän miehetkään peniksiään roikottele näkyvillä.

Mehiläinen toimii, ja aikoja saa hyvin kun on pienempi asiakaskunta, sekä hintavat asiakasmaksut. Miten järjestelmä kestäisi jos koko perusterveyden huollon asiakkaat ja jonot siirtyisivät sinne?

Eikös nenänielusta otetusta koronanäytteestä selviä myös, jos potilaalla on menossa bakteeriperäinen tulehdus, joka olisi hoidettuna nopeammin parantuva? Tulehduksen hoitohan pitkittyy (ja sairaslomapäivät), kun on odotettava koronatulos. Kontissa ei tutkita muuta ja oireisena ei muualle oteta ennen tulosta.

Ikävää kun puoluepolitiikka alkaa johtaa terveydenhoitoa.

PHHykyn tj. Marita Erhola toimii työnantajaansa Lahden kaupunkia vastaan todetessaan julkisesti; "Yhteisyritys runnotaan läpi pienten kuntien avulla"! Johtopäätöksiä tekemää hop hop!

Eeva Rautamäki kirjoitti 5.8.20 ESS:ssa: "Ei miehet ole silloin tukena, kun heitä kotona eniten tarvitaan". Väittämä syyllistää kaikki miehet, enkä usko, että kirjoittajan omat kokemukset ovet riittäviä syyllistämän kaikki miehet.

Eikö EU:n suojeleman valkoposkihanhen aiheuttamat siivouskulut ja satovahingot pitäisi myös EU:n korvata?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu