Näppis: LAB, LUT, LAD. Mitäänsanomattomia kirjaimia. Eikö edes tulevalle museolle löytyisi kunnon nimi. Vrt Ateneum, Kiasma, Vapriikki jne.

LAB, LUT, LAD. Mitäänsanomattomia kirjaimia. Eikö edes tulevalle museolle löytyisi kunnon nimi. Vrt Ateneum, Kiasma, Vapriikki jne

Päihdeongelma on monen perheen arkipäivää ja kirjoitus ESS:ssa asiallinen. Samassa lehdessä (30.7.20) oli ihannoiva kirjoitus valtiopäämiesten alkon käytöstä! Joku mättää! Oisko syytä ottaa käyttöön entisajan raittiusvalistus jo peruskoulun ala-asteelta alkaen aina teini-ikään saakka.

YLE:n säätiedotukset ovat yleinäkemyksellisiä vilauksia, joista ei ole hyötyä ulkotöitä tekevälle. Forecan paikkakuntakohtaiset tuntiennusteet erittäin hyödyllisiä työajan optimoimiseksi.

Kyllä lääketehtaat hieroo käsiään. Koronarokotteen hinta 2100 ekee kappale!!

Ahtialan Selkätien vaarallisesta kevyen liikenteen estepenkasta mennyt huomautus Lahden kaupungille. Poliisi kuvannut kohteen. S-mutkien korjaukseen ei kaupungilla rahaa. Ulosajot jatkuvat.

Juttu ESS 30.7. olisi hyvä jokaisen lukea. Lahdessa bussihäirikkö huutelee, onko kukaan nähnyt koronaa. Olemme pyytäneet pysymään kaukana mutta liki pitää vanhan miehen tunkea. Ei jätä rauhaan edes vauvoja+nuoria äitejä. Säälin haukuttua savolaista vaimoa.

Ei ole nukuttu, hyvät arvosanat tulivat sekä äidinkielestä että ainekirjoituksesta. Kielitoimisto suosittakoon nykyään mitä haluaa, ennen opetettiin toisin. Ja edelleen puolet haastatelluista vierastaa muotoa "Isossa-Britanniassa" ja kirjoittaa sen niin kuin lukioissa aikoinaan opetettiin. Kaunokirjoituskaan ei ole väärin, vaikka se on nykyään korvattu ihan jollain muulla.

Padasjoen kunta hokee vain kuinka kehittää matkailua. Eiköhän imago pitäisi saada siististä ympäristöstä ja viihtyvyydestä.

Ravintosuosituksia ja pallon pompotusta lääkkeeksi huonoon narsismiin. Niin no, ihmehän sen ainoastaan kai parantaa?

Saksassa kerrottiin millä tehtaalla oli tartuntoja ja se suljettiin. Täällä tietoja salaillaan, siksi ei voi ostaa miltään marjatilalta.

Onko ne tunnelis kasvatetut mansikat niitä jotka ovat kovia, säilyvät jääkaapis monta päivää ja kaukana mansikan makeus. Pakkokasvatettuja nopeasti. Ei kiitos, minä jätän ne väliin.

Miten on mahdollista että pitää tuoda ulkomailta marjanpoimijoita, meillä työttömiä ja turvapaikanhakijoita pilvin pimein, ei kaikki varmaan työkyvyttömiä. Muutetaan lakia jos nykyinen ei salli heidän käyttöään,,,,

Uskonnon ja isänmaan monikulttuuriseen EU-uskontoon vaihtanut Suomi maksaa miljardeja pandemian siirtotyöläisillään Eurooppaan tuoneille veronkiertäjämaille ja tämä on kuulemma hyvä sopimus.

Miksi Google Maps Iiiankin usein ilmoittaa, että "tuntematon paikka", vaikka annan avattavaksi aikomani kohteen kaikki vaaditut tiedot tarkasti ja oikein kuvineen ja karttaosoitteineen?

Miksi Jeppe juo? No, kun vaimo pitää mykkäkoulua ja viidettä viikkoa. Oppinut mykkäkoulun äidiltään. Mitä Jeppe voi tehdä asialle?

Koskahan kaupunki/ tielaitos korjaisi Kärpäsenmäen meluvallin laudoituksen? Antaa hienon kuvan kaupungin tilasta.

Suomi on korkean verotuksen maa kuten Jukka Oksaharju toteaa ESS 30.7.2020. Näppiksissä esiin tullut väittämä, että yritykset ja keskituloiset maksavat Suomen verot, kumpuaa varmaan tietämättömyydestä. On totta, että ylemmän keskiluokan panos on merkittävä, mutta ei pidä väheksyä alemman keskiluokan ja eläkeläisten osuutta verokertymästä. Halu vaieta veroparatiiseista on outo.

Jännää miten jotkut ihmiset omii toisten etupihan kulkuväyläkseen, vaikka asiasta on huomautettukin. Lapsenkin kanssa oiotaan pihan poikki, kun luulevat, ettei olla kotona. Että sellasta esimerkkiä säännöistä piittaamisesta, voi hyvää päivää!

Ei voi tajuta ihmisiä mitkä tulevat toisten alueelle asumaan kuin omaan kotiinsa.

Keskusta voisi nostaa kannatusta ajamalla ponnekkaasti eläkeläisten asiaa, nyky-Keskusta korostaa liikaa nuoruutta

Mikähän Suomessa on oikea sairasluku koronassa? Kaikki jotka on parantuneet, ei niitä enään pitäs laskea. Verkkokalastus pitäs kieltää kokonaan, ei kuolis yhtään kuuttia.

Miksi jo vuosi sitten lakkautetun kirjastoauton reitin pysäköintipaikkoja ei voida antaa kodinhoitajien käyttöön, vai onko ne tarkoituksella jätetty lappuliisojen suojatyöpaikoiksi? Vastaavanlaisia kohtia on ympäri kaupunkia, joista olisi apua kiireisille hoitajille.

Mielenterveyden sairaudet yleistyvät melkein yhtä paljon kuin koronavirus. Kiitos vaan digitalisaation.

Suositus ketjupolttajalle: Uudenmaankadun alkupäässä on kerrostalo, jossa sisällä tupakoiminen on sallittua, muuta sinne! T. Astmaattinen ex-asukas

Nyt kun pysäköinti on vapautunut ajosuuntapakosta niin näkyy saavan ajaa Vapaudenkatua myös väärään suuntaan.

Tukia maksetaan sen verran että elää. Tuloloukut on tarkoituksella, jotta lahjakkaamman työttömän ei kannata mennä töihin ja kilpailla ketään ulos.

Karenssit pois, irtisanomisajat pois. Saatais oikeaa osaavaa työvoimaa oikeille paikoille. Nyt osaavaa työvoimaa joutuu roikkumaan väärissä hommissa.

Lahti aiotaan polttaa uudelleen, kun autottomat Greencityläiset varastoivat pihansa täyteen oksia, risuja ja lehtokotiloita niin eiköhän joskus löydy se Marolan piika, joka tuikkaa ne tuleen.

Eläkeläiset saa varmaan viedä HYKY- kyydillä pihan risut kaatopaikalle.

ELY-keskus vastaava. Tule fillaroimaan Salpakankaalta Järvelään. Autot erotettu toisistaan yli metrillä. Pyöräbaana paikoin 10 senttiä. Pyytää yks surmanajaja.

Samaa mieltä, miksi ihmeessä eläkeläisten pitäisi mennä töihin, tai pidentää työuraansa? Miksi ei palkata nuoria ja hyväkuntoisia, he tarvitsevat paljon ennemmin niitä työpaikkoja! En ymmärrä!

Kun ulkoiluttaa koiraa Pikku-Veskulla, ei tarvi poimia koirankakkaa pois kadulta eikä nurtsilta. Sinne ne sopii hanhenpaskojen joukkoo. Samoin muualla Lahessa.

Ottakaa tanssijat omat käsidesit Jenkkapirtille mukaan koska siellä järjestäjällä ei ole varaa niitä hankkia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut