Näppis: Valkoposkihanhia kannattaisi kouluttaa seuraamaan pienlentokonetta kuten jo eräässä TV-dokumentissa oli. Sitten vaan parvi kerrallaan lennätetään Brysseliin sikäläisiä puistoja ja katuja koristelemaan.

Valkoposkihanhia kannattaisi kouluttaa seuraamaan pienlentokonetta kuten jo eräässä TV-dokumentissa oli. Sitten vaan parvi kerrallaan lennätetään Brysseliin sikäläisiä puistoja ja katuja koristelemaan.

Rajat kiinni, oma valuutta, oma päätösvalta. Juuri sitä me haluamme. Suomi ei Eurooppaa pilaa, vaan Eurooppa Suomen.

Suomen täytyy laittaa tiemaksut ulkomaisille kuorma ja linja-autoille maht. Nopeasti. Näistä tulee Suomelle rahaa jota tarvitaan kipeästi. Miljoonia.

Kennelliittokin haluaa koirille pakollisen sirutuksen ja rekisteröinnin. Tällöin olisi helppo toteuttaa koiraveron perintä. Nykypäivää tälläinen.

Ei sushi "täyttä paskaa" ole...se on usein VAIN raakaa kalaa ja riisiä! Jota TÄYTYY syödä kun se on muotia ja naisten lehdissä sanotaan niin.

S. Marinin viimeisimmästä EU lahjoituksesta (3.2 miljardia) tulee maksettavaa 1400,- euroa jokaista työssä käyvää suomalaista kohden.

Sille tuntiopelle vaan, että teitä on sentään kaksi ja voitte elää toisen tuloilla. Ite olen pätevä sinkkuope ja ollut samassa tilanteessa. Kesällä nähnyt lähes nälkää, kun työttömyyskorvaukset tulleet kuukausien päästä!

Kuka älynväläys takana tässä kiusanteossa: Lahti-Kärkölä välin nopeusrajoitus laskettu 80:een. Kärkölän jälkeen taas normaali satkun nopeus.

Laji jota ei koske melurajoitukset, pakokaasujen puhdistus(katalysaattorit), nopeusrajoitukset (kameravalvonta), ajoneuvoverot. Jep, moottoripyöräily.

Minä taas katselen Lahden satamassa upeita moottoripyöriä ja varsinkin niiden komeita omistajia.

Me naiset emme halua köhivää ukkoa lähelle. Älä tunkeile, jätä naiset rauhaan bussissa

Oletteko te todella sitä mieltä, että koiravero pelastaa Lahden talouden? Pistetään veneet mieluimmin verolle. Eiköhän ne saastuta Vesijärveä enemmän.

Ainainen koiraverosta jauhaminen ottaa todella pannuun! Venevero olisi maksimissaan ollut 300 euroa. Tosin joillain voi toki olla useampikin saatuttaja joista ei oltu valmiita maksamaan veroa, vaan poistettiin rekisteristä...

Kaikki koirat voidaan siruttaa pentuna heti ennen luovutusta. Tämä tulee olla selkeä lainmukainen vaatimus, kuten korvamerkki kotieläimille. Sen jälkeen järjestelmästä tietojen saanti ole mikään ongelma. Laiton ja epäeettinen pentukauppa loppuu kun voidaa koska tahansa seurata/lukea kadulla, onko siru vai ei. Pysäköinninvalvojat voi tarkistuksen tehdä. Homma hoituu, valvontajärjestelmä on valmis. Kannattaa kuten autoilijoiltakin peritty 60 euron maksu!

Jos nuorison mielestä Lahdessa on vaan narkkeja ja työttömiä, eikä he todellakaan jää koulun jälkeen tänne, niin pitäisikö teidän politiikkojen nyt oikeasti tehdä jotain muuta kun kehittää keskustan kehää?

Kaikki hyvin Suomessa, nautitaan vielä kesästä iloisella mielellä, hyvä me.

En ymmärrä; eläkeläisten pitäisi jatkaa työelämässä, vaikka Suomessa valtavasti työttömiä, onko tämä ihan ok? Tulee mieleen hölmöläiset, jotka laittoivat päivänvaloa säkkeihin ja kantoivat säkit pirttiin, jotta olisi valoisaa?!?

Persuperän kesäteatteri floppasi, Timo Soini osasi sentään edes hauskuttaa.

Olisi elvytyspaketti saanut jäädä syntymättä. Suomelle tärkeät vientimaat elpyvät nopeasti joka tapauksessa, koska asiansa hyvin hoitaneina saavat lainaa. Britanniaa paketti ei koske. Sopu maksettiin maineen menetyksen pelossa, mutta se on etelän ja itäblokin maiden silmissä jo menetetty. Ryhtiä Suomi!

Suomi on täysin riippuvainen viennistä EU-maihin. Jos se sakkaa, niin voidaan laittaa ovet säppiin ja päivitellä työttöminä EU-sopimuksia. Ollaan rahattomia ja niin mahdottoman isänmaallisia.

Populismi nousi Suomessa uudelle tasolle. Aatteleppa ihan oikeasti ite, onko Sanna Marin todellakin epäisänmaallinen?

Niin kauan kuin biodieselin hintaa ei saada verotuksella tasattua tavallisen dieselin tasolle, verojen korotukset päästöihin vetoamalla, ovat pelkkää hurskastelua!

Eräs ravintolaketju jatkaa oksettavan tv-mainoksensa lähettämistä. Ilmeisesti pitää mennä pakoon "maan alaiseen".

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 2. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee
 3. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 4. Lähijunat siirtyvät talviaikatauluihin, vaikuttaa myös Z- ja G-juniin
 5. Lahtelainen Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"
 6. Salpauksen alueella Lahdessa puhdistetaan maaperää öljystä
 7. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 8. Pääkirjoitus: Hennan toivo Nurmijärvi-ilmiössä?
 9. Välineinä hoitavat kädet ja pienen pienet neulat – akupunktiohoitaja Taru Oravalan matka kiinalaisen lääketieteen pariin kesti kauan ja meni mutkien kautta
 10. Henkilöauto tuhoutui tulipalossa
 11. FC Lahti sai kunnolla maalihanat auki Ilvestä vastaan, Assehnoun kuritti vastustajaa kahdella maalilla – "Yleensä kova työ palkitaan"
 12. Teollisuuden uudet tilaukset kesäkuussa lähes 12 prosenttia viime vuotta jäljessä
 13. Kuntouttavan työtoiminnan tarve on Päijät-Hämeessä edelleen moninkertainen asiakaspaikkoihin verrattuna – jonotusajat jopa kuukausia
 14. Yön uutiskooste: Metsästyskausi alkaa tänään sepelkyyhkyillä ja peltohanhilla
 15. "Jos olisi odotettu valmista, ei täällä olisi mitään" – Virolainen Maigi Korhonen muutti maalle Suomeen ja löysi kyläyhteisön, jolle teki talkootöitä öisinkin

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.