Näppis: Etelälahtelaisten kaikki tiet keskustaan kiipeävät uusia mäkiä pitkin. Asuinalueiden näkymät on menetetty.

Uuden ohitien johdosta etelälahtelaisten kaikki tiet keskustaan kiipeävät uusia mäkiä pitkin. Ajokatu, Uudenmaankatu, Luhdantaustankatu ja Porvoonjoentie ylittävät ohitien erikorkuisia siltoja myöten, jotka eivät maisemaa paranna, päinvastoin. Luonnolliset korkeuserot ovat hävinneet ja asuinalueiden näkymät menetetty. Oliko suunnitelmissa otettu nämä huomioon?

Huom! Kotini ei ole tavaroitten kierrätyspaikka! Tämä on loputtava!

Lahden väkiluku senkun pienenee ja uusia asuintaloja tehdään valtavasti! Ei mitään järkeä! Konserttitalo keskeisellä sijainnilla häpeäpilkku jo viiden vuoden ajan!

Hämeen poliisi taas vähättelee mopojen virittelyä jä häiriköintiä. Missähän poliisit luuraa ilta- ja yöaikana kun ei tätä huomaa. Kymmeniin valituksiin ei mitään reagointia. Mitä niin kiireitä on etteivät pysty töitään hoitamaan.

No on aikoihin eletty. Nyt ei lapsiperheille riitä enää yksi vessa. Meitä oli 9 henkeä kotonani ja riitti hyvin. Kohta kaikille pitää saada oma lavuaari, jääkaappi ja parveke. Tietty veronmaksajien rahoilla.

Jo on ihme, jos yksi vessa ei talouksissa riitä! Pitäisikö yhteiskunnan tulla tähänkin avittamaan, jotta saadaan jokaiselle lapselle oma pönttö?

Koskahan tämä myynti-idea saa uusia sovelluksia. Kaikkea sitä myydään ja minkä tahansa asian varjolla. Tilanteeseen nähden hyvin arveluttavalla tavalla! Siis nyt saat ostaa junassa etäisyyttä toisiin ihmisiin, siksi että varmistat viranomaisten suosittaman etäisyyden toisiin matkustajiin. Srk:ssa ei maksa mitään!

Sotilaslääketieteen museota ollaan lopettamassa. Päättäjille vihje; perustakaa samoihin tiloihin modernin vähemmistötaiteen museo tai vaikka Lenin&Stalinmuseo, niin valtionavustukset on turvattu!

Populismi nousi Suomessa uudelle tasolle. Aatteleppa ihan oikeasti ite, onko Sanna Marin todellakin epäisänmaallinen?

Kärkölän kunta! Kiitos jo etukäteen, kun siirrätte Haapatien nyt tukkivat betoniporsaat pois ! Terv. asukkaat, postinjakajat, jätekuskit ja pelastuslaitos !

Vai on yhden vessan asunnot tarkoitettu vain yksineläjille. Meidän perheessä on neljä jäsentä ja yksi vessa. Olemme kehittäneet siihen nerokkaan ratkaisun. Käymme siellä aina eri aikaan.

Kiitos Taivaan Isälle ja päättäjillemme, että olemme selvinneet covid-19 korona-ajasta lähes säikäyksellä. Saamme elää kauniissa maassamme normaalia elämää. Kiitetään kaikesta hyvästä mitä meillä on. Kuinka paljon onkaan ihmisiä sodan, nälänhädän tai koronaviruksen takia vaikeuksissa.

Yleiset uimarannat pitäisi saada savuttomiksi. Tupakointipaikka savuttelijoille.

Meidän Musti haisteli luomea isoäidin sääressä ja häntä heilutti koko koiraa, oli niin ylpeä. Meni muutama kuukausi, isoäidin säärestä leikattiin melanooma syöpä. Kyllä Kössit ja Mustit tietää.

Miksi Hollolan Prismasta ei voi enää ostaa esim puolikasta grillattua broileria? Kaikki muoviastioissa.

Suomen trollioikeisto voi kohta syrjäyttää Halla-ahonkin.

Melkein joka lehdessä on juttu kuinka pyöräilyä pitää tukea uusilla väylillä. Se on kumma kun näitä väyliä on tehty pyöräilijöille ja jalankulkijoille alikulkutunneleita. Nämä eivät kelpaa näille sankareille kuitenkaan.

Mikä mättää, kun ei oikeasti valkoposkihanhiongelmaan suhtauduta asiallisesti järkevästi. Brysselin määräykset tekee suurta hallaa meille suomalaisille.

Vappusataset ja hoitajamitoitusrahat menivät parempiin suihin Italiaan ja Espanjaan! Tästä voimme kiittää pääministeriä.

Koronahaittojen välttämiseen ei riitä ryhtiä hallitukselta eikä kansalaisilta. Tervetuloa 2. ja 3. aalto.

Missä EU siellä ongelma. Edes valkoposkihanhiongelmaa ei voi ratkaista järkevällä tavalla. Tässä esimerkki miten käy, kun päätösvalta luovutetaan muille.

Ensi talvena suolattu "älypyörätie" ja jalkakäytävä! Koiran tassut kärsii, mitä suolamössöä viet jaloissasi kotiin, polkupyörien ruoste yms ongelmat?!?!

Sinä bussissa häriköivä vanha mies: jätä naiset rauhaan. Koronavälit koskevat sinuakin, juttusi eivät kiinnosta.

Maailmankaikkeudella ei ole johtajaa, tai se on poistunut näyttämöltä. Maailman meno on sitä luokkaa, että se karannut valvonnasta aikapäiviä sitten. Ja eniten kärsivät lapset ja naiset. Tuli mieleen raamatun ohje miehille: kohtele naista kuin heikompaa astiaa. Eikö se tarkoita suojelemista? Mitä te miehet teette? Soditte ja naiset synnyttää elämää! Kunnioittakaa naista.

Taitaa olla sushilla pidempi historia kuin sinun lihapiirakallasi. Se se vasta täyttä paskaa on.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 2. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee
 3. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 4. Lähijunat siirtyvät talviaikatauluihin, vaikuttaa myös Z- ja G-juniin
 5. Lahtelainen Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"
 6. Salpauksen alueella Lahdessa puhdistetaan maaperää öljystä
 7. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 8. Pääkirjoitus: Hennan toivo Nurmijärvi-ilmiössä?
 9. Välineinä hoitavat kädet ja pienen pienet neulat – akupunktiohoitaja Taru Oravalan matka kiinalaisen lääketieteen pariin kesti kauan ja meni mutkien kautta
 10. Henkilöauto tuhoutui tulipalossa
 11. FC Lahti sai kunnolla maalihanat auki Ilvestä vastaan, Assehnoun kuritti vastustajaa kahdella maalilla – "Yleensä kova työ palkitaan"
 12. Teollisuuden uudet tilaukset kesäkuussa lähes 12 prosenttia viime vuotta jäljessä
 13. Kuntouttavan työtoiminnan tarve on Päijät-Hämeessä edelleen moninkertainen asiakaspaikkoihin verrattuna – jonotusajat jopa kuukausia
 14. Yön uutiskooste: Metsästyskausi alkaa tänään sepelkyyhkyillä ja peltohanhilla
 15. "Jos olisi odotettu valmista, ei täällä olisi mitään" – Virolainen Maigi Korhonen muutti maalle Suomeen ja löysi kyläyhteisön, jolle teki talkootöitä öisinkin

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.