Lukijalta: Spatium valtasi pihamme pysähdyspaikaksi Lahdessa

Anita Saren

Naapuritalomme on täynnä kaupungin palvelupisteitä ja myös Päijät-Hämeen hyvinvointipalvelut ovat samassa rakennuksessa. Lahden kaupungin kiinteistöyhtiö Spatium on aikanaan ilmoittanut taloyhtiöllemme Saimaankatu 66:ssa, että he käyttävät tonttiamme kello 08-16 välisenä aikana. Tällä hetkellä taksiautoilu alkaa jo 06.30 ja päättyy noin kello 17.

Pienellä alueella käy päivittäin 45 tilataksia ja 3 postiautoa ja lukematon määrä tavarantoimittajia. Autot jätetään usein tyhjäkäynnille.

Samassa tilassa ovat talomme asukkaiden parkkipaikat, joihin tulisi olla esteetön kulku. Vaan eipä ole, pisin odotus pääsystä pois piha-alueelta on 15 minuuttia.

Talomme edessä oleva pelastustie on myös naapurin käytössä, kun henkilökunta on tehnyt siitä pyörätien itselleen ja taksit käyvät kääntymässä.

Kysymys teille: kuinka hyvin luulette meidän talon asukkaiden voivan tässä metelissä ja pakokaasussa?

Olen ollut yhteydessä kaupunginjohtajaan ja kaupunginhallituksen puheenjohtajaan. Vastausta yhteydenottoon ei ole tullut.

Suuret on valtuudet Spatiumilla, kun voi ilmoittamalla ottaa haltuunsa toisen taloyhtiön tontin hoitaakseen siinä omaa bisnestään.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut