Näppis: Sushi noutopisteet cittareissa ja Prismoissa parasta mitä Lahden ruokakulttuurille on tapahtunut pitkään aikaan!

Sushi noutopisteet cittareissa ja Prismoissa parasta mitä Lahden ruokakulttuurille on tapahtunut pitkään aikaan!

Ei kai sushhin myyjät huijaa? Mielestäni on riisi kallista lähes 20 e kilo.

Toivottavasti uuteen LIDLiin saadaan kunnollinen käsien desinfiointilaite!!! Lahden liikkeissä aivan surkea, kelvoton.

Onko pakko naisten pitää hiuksiaan ryntäillä, ällöttää. Onhan se joidenkin ajattelemattomien tavaramerkki.

Suomi saa EU:n koronaelvytyspaketista 3,2 miljardia euroa, mutta maksaa siitä takaisin 6,6 miljardia euroa. Sama kaava seitsemän vuoden budjetissa: Suomi nettomaksaja 5 miljardin euron osuudella. Ja tähän Sanna Marin hymyssä suin:"saatiin hyvä neuvottelutulos". Lienee Sannalla uskonto ollut koulussa laskentoa vahvempi aine - ja sama linja hänellä näyttää vielä jatkuvan "elämänkoulussakin"!

Sotilaslääketieteen museo on osa meidän lähihistoriaa. Korvaamaton vahinko, jos museo lakkautetaan! Päättäjät tehkää jotain museon pelastamiseksi!!!

Veikkaan, että pääministeri jää lähikuukausina äippälomalle ja vuoden kuluttua sitten siirtyykin yllättäen johonkin EU-virkaan. Saapi nähä.

Mökkiläisetkö laiskoja lajittelijoita? Entä se, että paikkakunnalla ei ole kotitalouksilla lajittelupakkoa, ja tontin kulmalla on vain sekajäteastia. Komposti ehkä, ei muuta. On toki keskitetyt jätepisteet ja -keskukset.

PÄKSistä on peruttu niin silmä-, korva- kuin gyneajatkin. Mitä siellä on tehty kuukausia koronapotilaita odotettaessa?

Nykyhallituksemme elättää muuta maailmaa, Suomesta ei niin väliä!

Parasta hoitoa mopsille, Bostoninterrierille, bulldogille yms. sairaaksi jalostetulle koiralle on olla ottamatta sellaista lemmikiksi, jolloin ne katoavat rotukirjosta. Kyseisten rotujen suosiminen on silkkaa eläinrääkkäystä.

Vanhemmat hoi! Teidän vastuulla opettaa jälkikasvulle kuinka asutaan ja eletään naapurit huomioiden. Rappusissa voi kulkea hiljempaa, ei niin että astiat helise kaapeissa!

Kyllä se Holman Prisman parkkipaikalla renkaan poltto ja auton hajottaminen herätti koko Metsämaan asukkaat.

EU:n elvytyspaketin neuvotteluissa Etelä-Euroopan maat onnistuivat juksaamaan pohjoisen vakaavaraisia valtioita siten että Koronan varjolla pääsevät korjaamaan jo alunperin huonosti hoidettuja talouksiaan. Suomessa pitkällä aikavälillä isokenkäiset ovat onnistuneet juksaamaan verottajaa oikeistovetoisten hallitusten avustuksella niin että tavallinen kansa saa vetää raskasta verotaakkaa perässään.

Voitaisko nähdä mitä muut EU maat saa ja menettää. Ja päätettäisiin sit, miten meitin kävi?

Kyllä käy kalliiksi EU-jäsenyys taas takkiin 3,4miljardia. Nettomaksajalla on näköjään varaa heitellä rahoja joka suuntaan. Missä säästäväisyys ja järki?

Miksi Ranska ja Saksa olivat innokkaasti järjestelemässä valtavaa tukipakettia? Siksi, koska näiden maiden pankit ovat Italian suurimmat lainoittajat! Tällä tempulla saatiin mm. Suomi pelastamaan näitä pankkeja. Kyllä meillä ollaan tyhmiä!

Nyt koronaviruksen aikana tullut paljon uusintoja TV: ssä, mm. Pokka pitää jne.! Odotan innolla Benny Hill uusintoja!

Kohteliaisuus ja toisen huomioon ottaminen ovat kadonneet tämän päivän Suomesta, tärkeintä olen minä itse!

Kyllä on taso laskenut musiikin suhteen Sibeliustalon ympäristössä, yhtä samaa jumputusta. Kaupunki alue 67, melu: "hiljainen alue". Hävytöntä asuntoalueen terrorisointia.

Monitoimitalo Lähteen kohdalle tien korokkeet mukavasti raapii auton pohjaa, kiitos tästä.

Voisikohan Miekkiössä tontille vievä n.15v vanha silta olla yksityisenä peräti nimetön?

Ulkomaisen median mukaan oikeusvaltioperiaatteesta luovuttiin elvytysrahastossa, mutta Suomessa media kertoo päinvastaista viestiä. Mikä media on oikeassa?

3,4 miljardia velkavastuita EU neuvotteluissa, 100 miljoonaa lisää jäsenmaksuun/vuosi. Ja pääministeri tyytyväinen. Minä en. Hollanti, Itävalta, Tanska ja Ruotsi pysyivät tiukkina ja saivat 4 miljardia (4 tuhatta miljoonaa) alennusta jäsenmaksuihin. Olisi kaivattu kokemusta ja ymmärrystä nuoruuden sijasta.

Lahden Talot , meilä tupakansavu tulee naapurin parvekkeelta? Kumpi parempi?

Nyt näkyy pääministerin kokemattomuus. Kun nuukat maat saivat helpotuksia EU:n jäsenmaksuihin, Suomi ei edes huomannut neuvotella asiasta. Toivottavasti eduskunta hylkää liian kalliin sopimuksen.

Väliäkös hällä, jos rahaa jakaa holtittomille, jos ylimääräistä rahaa on. Mutta jos rahaa tehdään tyhjästä ja vielä ajatuksella, että ei velkoja tarvitse maksaa, niin silloin kuljetaan varmaan tuhoon. Suotta Suomen (ei Suamen) pääministerin on paukuttaa henkseleitä sillä, että saadaan takaisin puolet siitä, mitä joudutaan antamaan. Kansakoulupohjalta tyhmä kauppa.

Sotakorvaukset on maksettu, mutta EU-molokin kita on pohjaton!Veronmaksajat saa täyttää sitä loputtomiin!

Suomen olisi viisainta laittaa eropaperit EU:sta hyvän sään aikaan vetämään ennen kun velka upottaa Suomen!

Koronan takia lomaillaan kotimaassa. Seurasin tarkemmin Facebookia. Halusin tietoa siitä, missä nuoriso liikkuu, koska on tunkua mökille. Yllättäen FB-sivulleni tulvii viestejä "sinulla on uusi kaveriehdotus". Niitä ei kannata ottaa todesta!

EU-asiat ovat oppositiolle liian vaikeita, heitellään ilmaan vain yksinkertaisia hokemia vähän kun ottia tuota tai itse asiassa.

Tuli on hyvä isäntä mutta huono renki. Parveketupakointi voidaan kieltää, mutta voitaisiinko kieltää kynttilöiden liekkien palaminen kerrostaloasunnnoissa.

Onko isänmaallisuuskin nyt myynnissä, kun kutsuntojen kahvitus on annettu kaupalliselle yritykselle eikä sotilaskotiyhdistys saa sitä tarjota tuleville varusmiehille. Kilpailutuksesta tuskin oli kysymys.

Saisko Korpinkadun yhdistämisen Patomäen tunnelin suuntaiseen viralliseen pyöräily- ja kävelytiehen. Kiitos

Te kaiken tietävät EU:n arvostelijat: kertokaa mikä olisi vaihtoehto Unionille? Joka maa yksinään, rajat kiinni, oma valuutta jne. Tätäkö haluatte?

Yle A Studio 22.7. Sanna Marin on aivan suvereeni ja upea johtaja. Opposition ininä kuulostaa naurettavalle.

Pääministeri Marin on omasta mielestään onnistunut, kun Suomi maksaa EU:lle 6 miljardia ja saa EU:sta takaisin vain 3 miljardia ?!!

Mistä lähtien on saanut pestä autoja kadulla? Pitäisi omalla tontilla hoitaa.

Eivät pellot ja niityt umpeudu muutamassa vuodessa, saatika metsity.

Kiitos Pirkko Kauppila hyvästä blogikirjoituksesta, jossa kerroit teatteriharrastuksestasi!

Ei Lahden vanhuksilla ole varaa Mehiläiseen, joka on sijoittajien voittoa tekevä liikeyritys.Pysytään erossa siitä.

Mätäkuu ja meille neuvoteltiin lisää maksuja EU.n syövereihin ja tulevaan liittovaltioon. Jo N.damus ennusti. Se mikä ei onnistu sodin ja miekoin niin kaunis puhe relatissa.

Suomessa kaikki EU-tuet kulkevat ministeriöiden kautta. Näistä kulkuluvista ministeriöt veloittavat hallintokuluina 10-15%. Maatalouden extra 500 milj. tuen saajille jää siis reilut 400 milj. Näin ei menetellä muissa euromaissa?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahti haluaa selvittää hyvinvointiyhtymän yhteisyrityspäätöksen juridisen pohjan – "On vaikeaa ajatella, että vastuullinen kaupunki heittelisi kapuloita rattaisiin"
 2. Pelastuslaitos pelasti vesiskootterionnettomuuteen joutuneen Vesijärvellä - skootterissa oli kolme henkilöä
 3. Teerenpelin uutuusviski nousi korkeimpaan luokkaan arvostetussa kilpailussa
 4. Lahtelainen Riku Routo sai kokoelmiinsa kuuluisan grillirakennuksen Jyväskylästä – "Kioski korjataan alkuperäiseen käyttöönsä, se on selvää"
 5. Koulu käyntiin liikenneturvallisuustempauksella Lahden Launeella – tapahtuma on myös tärkeä muistutus tielläliikkujille
 6. Päivystysavun puhelin ruuhkautunut, soittoja nelinkertainen määrä kevääseen verrattuna
 7. Spedemäinen keksintö yritykseltä, joka toimi myös Nastolassa - suojavisiiri ja lippalakki samassa
 8. Kaunismäkien perhe remontoi vanhasta vesibussin rotiskosta rohkeasti itselleen laivamökin – "Ei ollut mitään käsitystä siitä, kuinka iso projekti lopulta on kyseessä"
 9. Vesivehmaan lentonäytös saa kunnanjohtajankin taivaalle – luvassa on melkoista kyytiä
 10. Asuntokauppaan putkahtanut uusi koronaehto askarruttaa – voiko myyjä jäädä asumaan asuntoon ja maksaa vain juoksevat kulut?
 11. Rekkakuski ajoi siksakkia Nelostiellä – eksyi välillä ojaan ja kaatoi mennessään liikennemerkkejä
 12. Poliisille tuttu mies etsi anastettavaa talojen pihoilta Lahdessa
 13. Kaksi henkilöautoa paloi Lahdessa tiistain vastaisena yönä
 14. "Lähetyssaarnaaja" markkinoi laskuvarjoharrastustaan taivaalla – "En ole laskenut sen omakotitalon hintaa, joka harrastukseen on uponnut"
 15. Näppis: Rakkaat kanssaihmiset, ettehän pyri (tori)kahviloissa vieraiden ihmisten pöytiin istumaan

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.