Näppis: 100% suomalaisuus on rasismia. Joudut popsimaan monikulttuurisia marjoja. Maku lienee sama?

100% suomalaisuus on rasismia. Joudut popsimaan monikulttuurisia marjoja. Maku lienee sama?

Sinä kukkavaras Kilpiäisistä, joka jo toisena kesänä peräkkäin varastit riippukukan ovenpielestämme. Käy jättämässä yhteystiedot postilaatikkoon niin ostamme ensi kesänä sinulle ihan oman kukan. Toivottavasti kukka tuottaa iloa tänäkin kesänä.

Valitettavasti Lahden tori on valmis. Politiikot hyväksyivät suunnitelmat. Lahdessa puretaan kaikki vanha pois, sitten seuraava sukupolvi haluaa sitä minkä edellinen on purkanut pois. Lahdessa monta esimerkkiä: liikenneympyrät, torin suihkuallas, vanhat rakennukset jne. Ja vuodesta toiseen Lahdella on rahaa purkaa ja rakentaa uudelleen.

Lahden hoitotarvikejakelu ei toimi huonostikaan! Asioikaa siellä ja "miettikääpä ihan ite"!

Savontie-Holma ja ympäristö. Kiihdytysajot viikonloppuisin (ja välillä viikollakin) aamuyöllä.

Nyt kun on löysää rahaa jaossa niin voisin minäkin miljoonan ottaa, takashan en halua maksaa, eikös se näin mene jos on vaan reipas ja pyytää, laitan tilinumeroo tulemaan..

Sähköautojen latauspistokkeet toriparkissa! Kuinka siellä nostetaan palava auto vesisäiliöön?! Sähköautojen ajaminen toriparkiin pitää kieltää.

Kaikki kommentoivat EU-neuvottelutulosta ennen kuin kukaan on sitä voinut lukea. Kertoo kaiken nykyajan politiikasta.

Täällä ehdotettiin luontaistuote-ivitamiinipillereitten törkeääkin törkeämmän puhelinmyynnin kuriin panemista. Samalla Ruokavirasto voisi panna kuriin tv:n mainosajan täyttävän tekstiviestillä tilattavan monivitamiinin, jonka kerrotaan auttavan lihaksista ja nivelistä melkein karhunpuremiin asti ihan kaikkeen. Myydään puolella hinnalla kertomatta mikä se täysi hinta sitten on. Itse ostan apteekista tuttuja ja turvallisia vitamiinituotteita.

On oikeita lakeja ja vääriä lakeja eli riettaan säätämiä lakeja, niitä ei tarvii kenenkään noudattaa. Ei Räsäsen eikä kenenkään muunkaan, kun vie tuhoon yhteiskunnan.

Seniorit! Miettikää kaksi kertaa mitä kirjotatte ja puhutte nuoremmille.

Suomi maksaa 600 milj lisää että jotkut maat velvoitetaan ohuesti oikeusvaltioperiaatteisiin. Ei onnistunut tämäkään hallitus, eikä lukuisat edeltäjätkään.

Lahden keskustaan tarvitaan lisää poliiseja avuksi! Narkkarit aiheuttavat jatkuvaa pelkoa, häiriötä ja omaisuusrikoksia. Tätä tapahtuu kadulla, pihoilla, rappukäytävissä ja pyörävarastoissa.

Hyvä asiakaspalvelija ei puhu asiakkaastaan pahaa heti kun asiakas kääntää selkänsä. Missä on ammattitaito ja ihan yleissivistys?

Nyt uutisoitiin maailman ensimmäinen koronan haistava koira. Yle on markkinoinut tätä Kössi-koiraa aikaisemmin syövän haistajana. Taustalla samat tutkijat laboratorio-oloissa.

Milloin toimittajat heräisi tekemään juttua hyvinvointiyhtymän vammaisia syrjivistä päätöksistä ja toimista? Ei kestä kaikki toiminta päivänvaloa!

Marin, 35-v ,arvioi saavansa elpymispaketista 3,2 miljardia euroa vuosina 2021-2023 ja maksavansa paketista 6,6 miljardia euroa vuosina 2021-2058. Marin täyttää vuonna 2058 vasta 73 vuotta!

HS mansikanpoimintajuttu. Hallintojohtaja Veli Penttilä Phhykystä - mikä on LIEVÄ koronatartunta ?

Maanantaina 20.7. noin klo 19 Mytäjäisten alikulusta Jopolla pyöräillyt nuori mies, anteeksi!

Yhden vessan asunto on tarkoitettu yhdelle henkilölle, lapsiperheelle ei sovellu

Kuinka moni Mehiläisen lääkäreistä on yrittäjiä (kiertävät palkkaverotuksen yrityksensä avulla)? Se on paras kysymys mitä on esitetty!

Jos Lahteen rakennettaisiin puisto Kotkan malliin niin se olisi aidattava ja portit kiinni yöksi etteivät vandaalit iske.

Yksityisyrittäjä Antti Manninen Hollolasta hei. On ihailtavaa kuinka kehut kotikuntaasi. On kuitenkin surullista kuinka samalla arvostelet maakunnan keskusta Lahtea. Tiedoksi että meillä ei ole mitään paniikkia.

21.7.-2020 Suomi myytiin EU- komission ilveilijöille pääministerin toimesta! Suuri suru Suomen puolesta!

Jos lahjoitamme esim. Sisiliaan miljardin korona-apua, niin mikä tulisi olemaan sen työllisyysvaikutus Suomessa? Ei mitään! Kumma kun kauppa käy Kiinaan ja USA:han ilman veronmaksajien miljardeja. Huono diili, Sanna.

Padasjoen kunta teki oikein konnantyön Kullasvuoressa kaatamalla kaikki pienetkin kuusentaimet, mitään järkeä kuntapäässä.

Marko Varjonen, miksi vasemmistolainen politiikka on tuomittavampaa kuin oikeistolainen! Minulle on arvokasta ja oikeudenmukaista. Auditur et altera pars!

Kotikatukin myyty jo ulkolaisille. Isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset: kilpailuttakaa sopimukset sekä vaatikaa uudet tehtäväksi.

Kaupunkin viheralueet erittäin huonossa hoidossa vai onko otettu pörriäisten hoito jo huomioon.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.