Näppis: Nyt jos koskaan pitäisi maanpuolustus ulottaa Suomen luonnon rikkauksien puolustamiseen! Varmaankin varusmiehet pystyisIvät samaan kuin kaukaa idästä tuodut poimijat. Haaste?

Nyt jos koskaan pitäisi maanpuolustus ulottaa Suomen luonnon rikkauksien puolustamiseen! Varmaankin varusmiehet pystyisIvät samaan kuin kaukaa idästä tuodut poimijat. Haaste?

Eleistä päätellen Sanna Marin kuvittelee olevansa Suomen Angela Merkel!

Ihana kesä, lämpö/aurinko. Aamuisin koiralenkillä tulee vastaan näitä sitruunan aamupalaksi syöneitä. No, onhan se terveellistä, kannattaisi silti ottaa pikkasen makeeta perään, kun ilme jää.

Niinistöt ovat varsinaissuomalaisia ja he ovat tunnetusti ärhäköitä ja kärsimättömiä!

Niinhän se naisen alapää on maailmanlaajuisesti myös suussa v-muodossa kakarasta aikuiseen. Mytäjäisissä fiksu lifeguard yritti saada käytöstapoja kehiin, hukkaan meni. V raikaa tauotta kaiket päivät. Kielenkäyttö on sivistyksen/sivistymättömyyden ensimmäinen mittari. Meillä ei kotona kiroiltu, eikä olisi tullut mieleenkään teininäkään päästellä suustaan mitä tahansa. Eikä siihen ollut mitään tarvettakaan.

Lahti on vuokrannut ent.kaupunginsairaalan kiinteiston HYKY:lle, joka sitten on tehnyt hoitosopimukset Mehiläisen kanssa. Lahti on "ulkoistanut" sosiaali- ja terveyspalvelut HYKY:lle Kokoomuksen ja keskustaryhmien voimin jo edellisellä valtuustokaudella. Ja meno senkun jatkuu.

Ei taida muisti joillain yltää 1990-luvulle, kun pohditaan omalääkäri-järjestelmän loppumista. Kyse oli kyllä rahasta, joka ei riitänyt järjestelmän ylläpitoon Lahden 28 % työttömyydessä ja sen kautta verotulojen laskiessa hirmuisesti. Se ei ollut hoitohenkilökunnan eikä edes kuntapoliitikkojen vika.

Teille, jotka olette yleisen saunan ruuhkasta huolissanne, kannattaa ottaa yhteyttä johonkin muuhun tahoon, jos haluatte, että puututaan asiaan. Ei onnistu täällä.

Äänet kuin lentokoneessa. Poliisit heti mittaamaan desibelejä kaupungille!

Sataman kauneus kaukana. Olisko jo aika saada asvaltti radanpohjaan ettei hiekka pöllyä ja muuta esim. penkkejä istutuksia.

Kilpailevatko ESS:n valokuvaajat keskenään, kuka saa kehnoimman ja/tai rumimman otoksen lehden kansikuvaksi?

Lahden Taloissa tupakkapaikka on 2 metrin päässä oven edessä, kaikki savut rappuun ja asuntoihin ja parvekkeille.

Miksi ei PHHYKY gastrokirurgian kuvantamis- eikä pkljono vedä? Lemmikki sairastuessaan pääsee samana päivänä lab, rtg sekä biopsioihin. Voisiko vastuuhenkilö vastata,kiitos.

20.7 ma. Jälleen mopopoika näytti kuinka saa kunnioitusta ajamisellaan, yhden metrin päässä pakettiauton perästä ajoi pitkin Lahdenkatua Holmasta keskustaan päin klo. 6.40

Sotilalaslääketieteen museolle ei riitä rahoitusta ja se loppuu vaikka nykytaiteen töherryksiin syydetään miljoonia.

Pohditko mihin henkilötietojasi käytetään?GDPR- tietosuojaohjeet kansalaisille tutuksi.

Mikähän mahtaa olla vuosiluku että vanhan S-Marketin ympäristö Hollolassa saadaan siivottua, nyt ollut vasta kaksi vuotta sotkuinen?

Homeongelma voi olla vaikka kotona jos asuu hirsitalossa.

Menikö mopo maanantaina hienosti kun piti leikkiä 140 tiellä klo 16.30 . Sama leikki kuin aamulla .

Sinulle, Levon uuranlehto alue 7B. Olen jälleen viennyt tuoreet leikkokukat äitini haudalle. Toivottavasti edes vähän hävettää ne läheisesi haudalle ( toivottavasti et kuitenkaan kotiin) ottamasi kukat. Voit jättää yhteystietosi ESS toimitukseen niin toimitan Sinulle kukkia sinne ja Sinä voit jättää äitini haudan kukat rauhaan.

750 tukimiljardia on taputeltu, muotoilua vaille. Tulevaisuudesta puhutaan kovin vähän. Seuraava kriisi on jo varmuudella tulossa. Mistä ja milloin, on vielä auki. Onko samat suurimmat saajat edelleen pulassa? Miten hoidetaan? Kuka maksaa?

Ammattiin vastavalmistuneen nuoren vanhempana jaan E. Iivosen ja J. Vastamäen (ESS 20.7.2020) huolen siitä, miten koronakriisi voi vaikeuttaa työelämään siirtymistä. Nyt jos koskaan työnantajien tulee olla hereillä. Meillä ei ole tässä yhteiskunnassa varaa hukata yhtään nuorta, jos halutaan toimia vastuullisesti tätä hetkeä pidemmälle.

Miekkiössä on Lahdesta päin katsottuna Miekkiöntien oikealla puolella vanha, puurakenteinen silta, joka johtaa yli Porvoonjoen. Sillan virallinen nimi?

Suomen työttömyys ilman tilastokaunistelua on EU:n huonoin. Silti viherhallitus tuo lisää ns. turvapaikan hakijoita. Jos tätä tuomitset, niin media leimaa rasistiksi. Ehdotankin, että media ja toimittajat kustantaa tän. Me veronmaksajat ei haluta.

Karisman Citymarketissa kaksi nuorta naista kaupoista koskee paljain käsin kanttarelleja. Toisten ihmisten turvallisuudesta ei tietoakaan, miksi Citymarketin kantarellilaatikossa ei ole kauhaa?

Kaikenlaista rämisijää lähtee kymmentä käydessä Kuhilaankatua jalkapallokentältä. Tietenkään ei ole mitään perässäkatsojaa. Törkeää.

Ihme salailua tämä koronatartunta Päijät-Hämeessä marjatilalla. Voisiko asian tietävä henkilö kertoa, mistä tilasta on kyse. Uskaltaako kyseisen tilan tuotteita syödä? Iso vastuu kyseisen tilan omistajalla, jos ihmiset sairastuvat syödessään tilan tuotteita.

Tosi ikävä ilmiö 24-tiellä ovat junnaajat, jotka ajelevat 60-70km/t kilometrin jono perässä, liekö koronakaranteeni vienyt ajotaidot ?

Ja kuuluihan se öinen renkaanpoltto aika reippaasti tänne Mukkulaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 2. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee
 3. Välineinä hoitavat kädet ja pienen pienet neulat – akupunktiohoitaja Taru Oravalan matka kiinalaisen lääketieteen pariin kesti kauan ja meni mutkien kautta
 4. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 5. Lahtelainen Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"
 6. Pääkirjoitus: Hennan toivo Nurmijärvi-ilmiössä?
 7. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 8. Teollisuuden uudet tilaukset kesäkuussa lähes 12 prosenttia viime vuotta jäljessä
 9. FC Lahti sai kunnolla maalihanat auki Ilvestä vastaan, Assehnoun kuritti vastustajaa kahdella maalilla – "Yleensä kova työ palkitaan"
 10. Kuntouttavan työtoiminnan tarve on Päijät-Hämeessä edelleen moninkertainen asiakaspaikkoihin verrattuna – jonotusajat jopa kuukausia
 11. Henkilöauto tuhoutui tulipalossa
 12. Yön uutiskooste: Metsästyskausi alkaa tänään sepelkyyhkyillä ja peltohanhilla
 13. Puutarhan voi rakentaa perhosten ehdoilla – Pihaperhonen-taimistolla tuotetaan keitaita kimalaisille
 14. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta
 15. "Jos olisi odotettu valmista, ei täällä olisi mitään" – Virolainen Maigi Korhonen muutti maalle Suomeen ja löysi kyläyhteisön, jolle teki talkootöitä öisinkin

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.