Näppis: Hienoa on polttaa norttia takapihalla ja pistää välillä nuuskaa huuleen! Perusoikeus! Ei vielä mummojen kieltämää!

Hienoa on polttaa norttia takapihalla ja pistää välillä nuuskaa huuleen! Perusoikeus! Ei vielä mummojen kieltämää!

Olikohan Asikkalan kaikilla valtuutetuilla kirkkaana mielessä ja selkeä käsitys siitä mitä elinkaarimalli todella tarkoittaa!

Jotkut helvetin renkaanpolttajat pitivät taas Holman seutua hereillä koko yön.

Ei sinun tarvitse miesten tai naistenkaan hiusten pituudesta tykätä. Se on aivan heidän oma asiansa millaisissa hiuksissa viihtyvät.

Kiitos Elina Hanhirova kauppatori-kirjoituksesta, täyttä asiaa.

Hienoa on polttaa norttia takapihalla ja pistää välillä nuuskaa huuleen! Perusoikeus! Ei vielä mummojen kieltämää!

Hämeenkoskesta jää epäsiisti, ränsistynyt mielikuva. Johtuneeko siitä keskustan isosta (keskeneräisestä?) puurötisköstä?

Suomalaiset (jopa valtion-) firmat, ja sadat isokenkäiset piilottavat rahojaan verottajalta veroparatiiseihin n. 10 miljardin edestä joka vuosi. Vertailuna, valtion budjetti n. 55 miljardia. AY-liike pikkupullaa tämän rinnalla. Vain köyhät maksavat veroja. Suomalaisia helppo manipuloida.

Löydetty Kauppakatu 1 pihasta INSERA MIRAGE-merkkinen, sini-valkoinen pyörä Hämeenkadun puoleisen aidan vierestä, heitetty kai aidan yli. Onko varastettu?

Ostin liput ja ihailin jo toisen kerran tänä kesänä Ahkeran kykyä rakentaa upea tapahtuma. Kysyin yhdeltä, montako paikallista? Kuulema vain yksi päätoiminen, loput talkoolaisia! Toteutuuko tässä sama kuin puolustusvoimissa , parhaat voimat saadaan näin käyttöön. Ei tarvitse tehdä "leipäpapeilla". LHS teki viisaasti kun erosi Eventsistä.

Aivan! On hävytöntä myydä 60 neliön asuntoa "kolmiona" kun siinä on 2 makuuhuonetta ja 1 tupakeittiö tai hellahuone eli olohuone keittoseinällä. Missä kaapistot? Missä säilytystilat, missä kunnon tilat huonekaluille? Vanhassa vara parempi!

Ihmettelen kovasti, kenelle kelpaavat nuo uudet pienet jopa perheille markkinoidut asunnot, joissa ei ole oikeaa keittiötä, vaan vain tuollainen tupakeittiö eli kuten ennen vanhaan tosiaan sanottiin hellahuone olohuoneena, siinä sitten kaikki käryt ja astiat ja tiskit jos on vieraitakin. Eihän jää tiloja kalustaakaan. Kaikkea sitä näkee ja mitkä hinnat! Kai tuokin hullutus ohi menee kunhan onnettomat sen ensin kokevat.

Siinähän se asian ydin on. Maksukanaville viedään kaikki suosituimmat vanhat sarjat ym.ohjelmat. Ei ne tyhmiä ole, kun rahastuksesta on kyse.

Käännös UT2020: Nyt menee liian pitkälle: vanhurskaus katoaa ja hurskas on 'kunnon ihminen'. 'Kunnon ihminen' ei kerro mitään suhteesta Jumalaan! Ehkä jotain hyvääkin, mutta enemmän liian maallistunutta kieltä. Eikö UT1992 olisi riittänyt vielä pitkään?

Ihmettelen miksi ihmiset muuttavat ok. taloihin, tai rivi-ja paritaloihin, jos he eivät viitsi hoitaa pihaa, aitoja ja sitten vielä kerätään kaiken maailman romua, joiden paikka olisi kaatopaikalla!? Tajuatteko ollenkaan, että kaikki ym. alentaa asuntojen ja yhtiön arvoa myyntitilanteessa ja onhan sitä pihaa paljon mukavampi katsoa kun on siistiä. Lopettakaa laiskuus, tai muuttakaa kerrostaloon, jolloin voitte vain ohjeistaa huoltoyhtiötä ja itse saatte vetää lonkkaa partsilla.

Tein tänään yhtäaikaa kaksi ostosreissua marketin sushi-osastolle, ensimmäisen ja viimeisen. Tuote on minulle uusi tuttavuus ja olisin halunnut niistä lisätietoa. Kun asiakas ja myyjä yrittävät kommunikoida huonolla englannilla, on lopputuloksena runsaasti molemminpuolista hämmennystä, häpeää ja ahdistusta epäonnistuneesta ostostapahtumasta. Haluan Suomessa palveluni suomen kielellä. Vaikka vähän heikommallakin.

Mitä huumeenkäyttäjät ovat tehneet sinulle, kun olet kävellyt kansanopiston sillan vierestä? Mistä turvattomuuden kokemus?Toivoisitko ruiskut mieluummin luontoon kuin turvalliseen jäteastiaan? Ja mikä saa sinut kokemaan, että olet enemmän oikeutettu käyttämään reittiä kuin IHMISET, jotka käyttävät huumeruiskuja??? Kiitos teille, jotka käytätte jäteastiaa!

Milloin saamme Ritaniemenkadulle hidastetöyssyt, jolloin myös sinä ymmärrät ettei kiire ole syy ajaa ohi jakajan väärältä puolelta tai nasta laudassa.

Haluaisin ostaa 100% suomalaisten nuorten poimimia mansikoita. Mikä tila myisi? Markkinarako!

Onko se ihan totta, että Lahden kaupunginvaltuusto muka järjestää itselleen pysäköintiluvat, mutta ei kotihoitajille? En vielä usko, voisiko Etlari selvittää?

Aluetaksilla hieno ilmoitus Etlarin etusivulla, mutta olipas jäänyt hintatiedot pienellä ! Hävetkää.

Pohjataanko kevyen liikenteen väyliä vain 0,5m? Siksikö on paljon katkoja, uria, töyssyjä ym? Eipä ole ajoradoilla vastaavaa. Siksikö pyöräilijät siirretään ajoradoille?

Meitä kehotetaan matkailemaan kotimaassa. Kehotusta noudatetaan hyvin ja ihmisiä on paljon liikkeellä, mutta palvelujen tarjoajat eivät pysy vauhdissa mukana. Esim Padasjoen satamaravintolan palvelut suljettiin 19.7. klo 20. Asiakkaita olisi kyllä riittänyt ja pettymys ilmaistiin yleisesti! Herätkää yrittäjät - kesää on vielä jäljellä!!!

Neitokaisen loma taitaa olla ohi, kun eilen ja tänään on palannut pyörällään tien tukkeeksi muille ärhentelemään. Tt keskustassa asuva DI-täti

Upea taidekuva variksesta kukkasten keskellä ESS:n kansilehdellä 20.7. T. Lajitoveri.

Työn , sairauksien ja ikääntymisen raskauttamat ihmiset ovat lain mukaan oikeutettuja yörauhaan 22.00-6.00 välisenä aikana myös eteläisen Sysmän kylissä. Häiriköinti yöaikaan täyttää kotirauhan rikkomisen perusteet ja on viranomaisasia. Tämä myös vanhemmille tiedoksi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.