Näppis: Minä ainakin katselen satamassa mieluummin koiria kuin saastuttavia ympyräää pörrääviä autoja ja karseaäänisiä moottoripyöriä.

Minä ainakin katselen satamassa mieluummin koiria kuin saastuttavia ympyräää pörrääviä autoja ja karseaäänisiä moottoripyöriä.

Kasvomaski antaa Suomen pääministerille uskottavuutta!

Se kuoppa on Toriparkkiin, jonne voi ajaa autonsa huoletta parkkiin suojaan ja kohtuuhintaan. Sitten ylös torille ja ostoksille. Latauspistokkeet ovat tulossa myös sähköautoille. Ns. Kuoppa on hyvä ja käyttää kannattaa. Lämmintä kesää ja makoisia marjoja mukaan.

Lahden Finnkino ilmoittaa, että turvavälit teatterissa kaksi penkkiä. Minun viereeni oli kyllä jätetty vai yksi penkki ja sen jälkeen istui kolmen hengen seurue. Ilmeisesti minun terveyttäni tärkeämpää oli saada nämä kolme vierekkäin käyttäen toinen turvavälin penkeistä siihen.

Koiravero pitää olla valtion yksi haittaveroista, näinhän on auto-, tupakka-, alkoholivero jne. Näillä hillitään kulutusta ja kerätään varoja haittojen korjauksiin.

Myrskylän kunta antaa ymmärtää että on soitettu kaikille 70v ja kyselty tarvitaanko apua. Meitä on 2yli 75v ja meillä 3 toimivaa puhelinta. Yhteenkään puhelimeen ei kunnasta ole soitettu. Tahallista vai tahatonta?

18.7. lauantain Etlarista puuttui sanaristikko. Miksi?? Minä niin mieleni pahoitin ja petyin.

Miten on mahdollista,että lähiöpubi saa terrorisoida melullaan ja öykkäröivillä asiakkaillaan kokonaista asuinaluetta? Poliisi ei tee mitään pyynnöistä huolimatta!

Mitähän jos Lahden päättäjistä ne, jotka jotain ympäristön kauneudesta ymmärtävät, kävisivät vaikka vakoilemassa kauniin Kotkan puistoja ja luontoa siellä. Sopisi ottaa mallia. Täällä vain puretaan katuja ja reittejä ja uutta asfalttia pintaan! Kaduntekijöille pitää riittää näköjään töitä, viis puutarhureista!

Keskustapuolueen kannatuksen nousuun on hyvin yksinkertainen konsti, lopetetaan tyhmien lakien ja asetusten ajaminen. Esim. jätevesiuudistus, taksiuudistus tai mummojen sakottaminen lupiinipenkin johdosta.

Kateus on salattu kiitos.

Presidentti Niinistön herkkähipiäisyys ärsyttää. Jos ei kestä täysin asiallista arvostelua, on varmaan aika siirtyä sivuun.

Haukutte ketojen niittoa aivan suotta. Kedot ja niityt on niitetty Suomessa satoja vuosia. Se niitto on ketojen ja niittyjen suojelua. Jos niitä ei niitettäisi, niin ne kasvaisivat umpeen ja lopulta metsittyisivät.

Jim tv kanavalta tuli la jalkapallo ottelu. Piti lisätä ääntä aika voimakkaasti että sai selostajan puheesta selvää. Mutta sitten tuli maali, sen kuulivat myös asukkaat järven toisella puolella, kun alko selostaja huutamaan ja sattu olemaan volumit kaakossa. Taitaa olla selostajalle pelkkä potkiminen tylsää kateltavaa.

Tuli on hyvä isäntä mutta huono renki. Parveketupakointi voidaan kieltää mutta voitaisiinko kieltää kynttilöiden palaminen kerrostaloasunnnoissa.

Lahden päättäjät ja Päijät-Hämeen yrittäjät: pyyntö teille. Kehittäkää sataman aluetta edelleen. Se on jo nyt aivan fantastinen, mutta sen ei pitäisi kuolla kun talvi tulee!

Kyllä on taso laskenut musiikin suhteen Sibeliustalon ympäristössä, yhtä samaa jumputusta. Kaupunki alue 67, melu: "hiljainen alue"

Mies pettää tyttöystävän kanssa vaimoa ja vaimon kanssa pettää tyttöystävää. Vau, mikä saalis! Joka naisen unelma! En koskisi 10-metrisellä seipäälläkään, vaikka olisi viimeinen mies maailmassa.

Taloyhtiö järjestänyt tupakkapaikan. Ilm. taululla myös 7m lähempänä rak. seinää kielletty. Juntit polttaa silti. Pelasta meidät muut keuhkosyöpä t - ahtauma vie syylliset.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.