Näppis: Kyllähän se on uudesta laista heti huomattu, että "väärälle" puolelle katua saa pysäköidä.

Kyllähän se on uudesta laista heti huomattu, että "väärälle" puolelle katua saa pysäköidä. On vaan päässyt monelta unohtunut tarkistaa, että siellä auton keulan suunnassa onkin pysäköinnin kieltävä merkki.

Pelottelu ja syyllistäminen ovat tehokkaita hallintakeinoja jolla saadaan ihmiset toimimaan kuten isot herrat haluaa. Maailmanlaajuisesti.

Elisa Lientola, eikö työttömyysturva ole jo pakollista jokaiselle työttömyysvakuutusmaksun muodossa?

Halla-Aho puhuukin turvapaikkaturisteista ja systeemin hyväksikäyttäjistä, jotka tulevat väärin perustein valehtelemalla taustansa ja ikänsä. Onko se oikein? Älä muunna tarinaa mieleiseksesi, vaan kuuntele mitä sanotaan.

Asikkalan hautausmaan nurmikot ovat hyvin hoidetut.

Lientola (ESS 17.7.) hei, oletko kuullut perustuslaista? Siellä mainittu kokoontumis- ja yhdistymisvapaus tarkoittaa myös, että kenenkään ei ole pakko kuulua porukkaan, johon ei halua. Vaikkapa nyt työttömyyskassoihin. Kenellä ne työttömyysturvan haasteet eivät ole hallussa?

Elisa Lientola, työt. kassan jäsenyyden pakollisuuden jälkeen ne voidaan lopettaa turhana byrokratiana amm. liittojen kyljessä. Kassamaksut valtiolle, joka valvoo työssäoloehtoa ja maksaa ansiosidonnaisen nykyäänkin lähes täysin. Ammattiliitot jatkakoon tärkeää työtä, jota tuot esiin kirjoituksessa.

Pointti siinä, että Kela hyväksynyt asunnon 2 kertaa, ja jälkeenpäin sanoo sen olevan liian iso. Kyykytystä.. Asia hoidetaan pienentämällä asumistukea niin, ettei rahaa ei riitä ruokaan. Älä moralisoi, kun et tiedä tilannetta. T. Köyhä (ja työtön) vastoin tahtoaan.

Milloin muka Kokoomus on tiedottanut työttömyyskassoista tukijoilleen/jäsenilleen että tällainenkin turva on työttömille. EI milloinkaan. Kyllä tässä on nyt jokin ketunhäntä kainalossa Kokoomuksella.

Vanhusten hoito hyvä. Mutta onko tuo Gubbe tarkoitettu vain miehille, vai miksi valittu tuo nimi? Siis "ukko, äijä, mies". Mihin jäi gumma, eli eukko/nainen?

Marinin hallitus jatkaa SDP:n Lipposen aloittamaa pienituloisten eläkeläisten kituuttamista. Vappusatanen pyyhkäistiin maton alle tuosta vaan. Demari on demari, vaikka voissa paistais!

Lahden Talot. Hellahuone, paluu menneeseen. Neliöt vähenee, vuokra sama tai korkeampi. Vaikka Lahdessa paljon vapaana asuntoja. LahdenTaloilla tupakkamaine.

On todella harmillista että S ryhmä lopettaa hienon Emotion-kosmetiikkamyymälänsä ja kadottaa kohteliaan ja asiantuntevan henkilñkuntansa. Olen vakituinen asiakas. Siirryn nyt ruotsalaiseen. Kaikki eivät ole Prismojen asiakkaita.

Korona-etuna saa nyt ansiosidonnaista 1.7- 31.12 niin että päivät eivät vähene. Miten työmarkkinatukilaiset? Unohdettu kokonaan? Voisi vaikka tuplata edun 1.7-31.12.

Ottaako verottaja tappajaveron luontaistuote-omega-vitamiinipillereiden puhelinmyyjiltä, jotka haluavat tappaa vanhuksia? Tyrkyttävät vaarallisia luontaistuotteita vanhuksille joita EI vanhus saa edes syödä. Koska vainoaminen loppuu?

Vaikka vero olisi kuinka suuri, koira kakkii kuitenkin.

Marinin hallitus esiintyy nyt tomerana, että EU:n Corona-avustuspaketin täytyy olla kertaluonteinen ja ainutlaatuinen. Se on emävale. Sanoihan Vanhanenkin vuosikymmen sitten, että Kreikan lainat olisivat Suomelle tuottoisa sijoitus. Eipä nimittäin ollut.

Narkkarinainen miespuolisine kavereineen terrorisoi Hämeenkatu-Saimaankatu kulmilla. Pyörävarkauksia, varastetun tavaran ym. kauppaa, häiriköintiä. Luetaanko poliisin vihjemeilejä ollenkaan?

Nikkilän oma sheriffi spraijailee nopeusrajoituksia katuun omin päin, kuinkahan luvallista??

Onkohan valtioneuvosto oikea paikka poliittisten broilerien harjoittelukentäksi? Eurooppa-ministeri ja sisäministeri täysin pihalla töistään! Vaihtoon!

Keskustan kannatus vain laskee koko ajan. Miksi, päitä vadille!

Hei koiran omistajat! Eihän oma paskakaan pahalle haise, jotku asuu jopa radan varressa?

Kirsi Kujala ei taida tietää mitä niitty tai keto tarkoittaa.

Ei ole Malski ainoa. Kaikkialla sama ongelma sen jälkeen, kun kaupunki poisti betoniporsaat, jotka suojasivat kävelyteitä autorallilta.

Soteuudistuksessa oli tarkoitus lisätä potilaan valinnanvapautta, mutta kävi niin, että Mehiläisen vastuulla olevan Eteläisen klinikan asiakkaat eivät voi vaihtaa toisen tahon palvelujen piiriin surkeista kokemuksista huolimatta, sillä sama Mehiläinen pistää muuallakin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kuntaliitto: päätöstä yhteisyrityksestä ei saada aikaiseksi, jos lahtelaiset äänestävät vastaan
 2. Outi Lähde, 27, ei ole koskaan tuntenut seksuaalista vetoa ketään kohtaan, mutta harrastaa silti seksiä – "Minulle on tärkeää, että kumppanini nauttii ja itse saan huomiota ja läheisyyttä"
 3. 31 rattijuoppoa jäi kiinni Hämeen poliisin tehovalvonnassa
 4. Koulut alkavat ensi viikolla: Orimattilassa turvavälit toteutuvat "kohtuullisesti" ja Hollolassa vältetään ylimääräistä hysteriaa 
 5. Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtajaksi epäilty mies piti väkivallalla uhkaamalla huolta siitä, että ryhmä pysyy ruodussa: "Ihmiset selkeästi jopa pelkäävät häntä"
 6. Lahti ei kannata hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritystä – aikoo tehdä vastaehdotuksen yhtymäkokoukselle
 7. Siirtolapuutarhamökissä kesä jatkuu lokakuulle ja kissat pääsevät ulkoilemaan tarhaan – katso kuvat värikkäästä mökistä
 8. Kimolan kanava avasi viimein porttinsa, ilman täytti jännittynyt supina ja veneilytunnelissa kajahtelivat riemukkaan kiljahdukset: "Tämä kanava vaikuttaa koko tämän alueen kehitykseen", katso kuvat
 9. Kymiringillä järjestetään tänä vuonna vielä kolme moottoriurheilukilpailua – Porschet radalle tulevana viikonloppuna
 10. Kalkkisten koulu lakkautuskohteena Asikkalassa – "Varmaan tilannetta joudutaan oikeasti miettimään, koska etäisyys Vääksyyn on suhteellisen pitkä"
 11. Siniset osallistuu kevään kuntavaaleihin – Puoluesihteeri ei tiedä, mitä viisi ex-ministeriä aikovat tehdä
 12. Näppis: Kysyin jo keväällä, kuka ne käytetyt maskit siivoaa, kun niitä on jo nyt kulkuväylien varrella, samoin hanskoja kauppojen pihoilla ja muualla.
 13. Iivo Niskanen jättää sprinttihiihdot suosiolla erikoismiehille ensi talven hiihdon MM-kilpailuissa – ei kuitenkaan halua jättää menestystä "vain yhden kortin varaan"
 14. Lahden kaupunginhallitus käveli lautakunnan yli, Löylykadun asuinalue uuteen harkintaan
 15. Kävelystä saa pienten muutosten avulla tavallista tehokkaampaa – katso personal trainerin vinkit

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Poliisi: Lahden keskustassa ammuttu luoti osui auton ikkunaan
 2. Fingerpori 3.8.2020
 3. Kolme henkilöautoa paloi lunastuskuntoon Heinolassa
 4. Kello 10 se avautui: Innokkaimmat tulivat jo eilen Kimolan kanavalle – Ari Vilamaa oli yksi ensimmäisistä sululla, yleisöä on kerääntynyt paikalle satamäärin ja veneitäkin on liikkeellä, katso kuvat
 5. Fingerpori 4.8.2020
 6. Nainen kuoli nokkakolarissa Heinolassa - henkilöauto ja kuorma-auto törmäsivät Nelostiellä
 7. Hyvinvointiyhtymä: päivystysavun numerossa ruuhkaa, koronatestien tulokset valmistuvat viiveellä
 8. Lahti ei kannata hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritystä – aikoo tehdä vastaehdotuksen yhtymäkokoukselle
 9. Pelicansin valmennustiimi on kasassa – Päävalmentaja Tommi Niemelä saa rinnalleen tuttuja ja täysin uusia kasvoja
 10. Poliisi julkaisi Hämeen alkuvuoden rikostilastot – huumausainerikoksissa kasvua jopa neljännes, Päijät-Hämeessä törkeiden pahoinpitelyjen määrä nousi vuoden takaisesta
 11. Linnanmäellä heinäkuun lopussa vieraillut seurue altisti huvipuistossa muita koronavirukselle
 12. Viivi ja Wagner 3.8.2020
 13. Syyttäjä hakee United Brotherhoodin johtajaksi epäillylle miehelle tuomiota jengipykälällä - lue yön uutiskooste
 14. Uutiset kasvomaskisuosituksesta räjäyttivät kysynnän: maskit myytiin loppuun osasta apteekkeja – hintahaarukka 1–2 euroa
 15. Kimolan kanava avasi viimein porttinsa, ilman täytti jännittynyt supina ja veneilytunnelissa kajahtelivat riemukkaan kiljahdukset: "Tämä kanava vaikuttaa koko tämän alueen kehitykseen", katso kuvat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.