Näppis: Kyllähän se on uudesta laista heti huomattu, että "väärälle" puolelle katua saa pysäköidä.

Kyllähän se on uudesta laista heti huomattu, että "väärälle" puolelle katua saa pysäköidä. On vaan päässyt monelta unohtunut tarkistaa, että siellä auton keulan suunnassa onkin pysäköinnin kieltävä merkki.

Pelottelu ja syyllistäminen ovat tehokkaita hallintakeinoja jolla saadaan ihmiset toimimaan kuten isot herrat haluaa. Maailmanlaajuisesti.

Elisa Lientola, eikö työttömyysturva ole jo pakollista jokaiselle työttömyysvakuutusmaksun muodossa?

Halla-Aho puhuukin turvapaikkaturisteista ja systeemin hyväksikäyttäjistä, jotka tulevat väärin perustein valehtelemalla taustansa ja ikänsä. Onko se oikein? Älä muunna tarinaa mieleiseksesi, vaan kuuntele mitä sanotaan.

Asikkalan hautausmaan nurmikot ovat hyvin hoidetut.

Lientola (ESS 17.7.) hei, oletko kuullut perustuslaista? Siellä mainittu kokoontumis- ja yhdistymisvapaus tarkoittaa myös, että kenenkään ei ole pakko kuulua porukkaan, johon ei halua. Vaikkapa nyt työttömyyskassoihin. Kenellä ne työttömyysturvan haasteet eivät ole hallussa?

Elisa Lientola, työt. kassan jäsenyyden pakollisuuden jälkeen ne voidaan lopettaa turhana byrokratiana amm. liittojen kyljessä. Kassamaksut valtiolle, joka valvoo työssäoloehtoa ja maksaa ansiosidonnaisen nykyäänkin lähes täysin. Ammattiliitot jatkakoon tärkeää työtä, jota tuot esiin kirjoituksessa.

Pointti siinä, että Kela hyväksynyt asunnon 2 kertaa, ja jälkeenpäin sanoo sen olevan liian iso. Kyykytystä.. Asia hoidetaan pienentämällä asumistukea niin, ettei rahaa ei riitä ruokaan. Älä moralisoi, kun et tiedä tilannetta. T. Köyhä (ja työtön) vastoin tahtoaan.

Milloin muka Kokoomus on tiedottanut työttömyyskassoista tukijoilleen/jäsenilleen että tällainenkin turva on työttömille. EI milloinkaan. Kyllä tässä on nyt jokin ketunhäntä kainalossa Kokoomuksella.

Vanhusten hoito hyvä. Mutta onko tuo Gubbe tarkoitettu vain miehille, vai miksi valittu tuo nimi? Siis "ukko, äijä, mies". Mihin jäi gumma, eli eukko/nainen?

Marinin hallitus jatkaa SDP:n Lipposen aloittamaa pienituloisten eläkeläisten kituuttamista. Vappusatanen pyyhkäistiin maton alle tuosta vaan. Demari on demari, vaikka voissa paistais!

Lahden Talot. Hellahuone, paluu menneeseen. Neliöt vähenee, vuokra sama tai korkeampi. Vaikka Lahdessa paljon vapaana asuntoja. LahdenTaloilla tupakkamaine.

On todella harmillista että S ryhmä lopettaa hienon Emotion-kosmetiikkamyymälänsä ja kadottaa kohteliaan ja asiantuntevan henkilñkuntansa. Olen vakituinen asiakas. Siirryn nyt ruotsalaiseen. Kaikki eivät ole Prismojen asiakkaita.

Korona-etuna saa nyt ansiosidonnaista 1.7- 31.12 niin että päivät eivät vähene. Miten työmarkkinatukilaiset? Unohdettu kokonaan? Voisi vaikka tuplata edun 1.7-31.12.

Ottaako verottaja tappajaveron luontaistuote-omega-vitamiinipillereiden puhelinmyyjiltä, jotka haluavat tappaa vanhuksia? Tyrkyttävät vaarallisia luontaistuotteita vanhuksille joita EI vanhus saa edes syödä. Koska vainoaminen loppuu?

Vaikka vero olisi kuinka suuri, koira kakkii kuitenkin.

Marinin hallitus esiintyy nyt tomerana, että EU:n Corona-avustuspaketin täytyy olla kertaluonteinen ja ainutlaatuinen. Se on emävale. Sanoihan Vanhanenkin vuosikymmen sitten, että Kreikan lainat olisivat Suomelle tuottoisa sijoitus. Eipä nimittäin ollut.

Narkkarinainen miespuolisine kavereineen terrorisoi Hämeenkatu-Saimaankatu kulmilla. Pyörävarkauksia, varastetun tavaran ym. kauppaa, häiriköintiä. Luetaanko poliisin vihjemeilejä ollenkaan?

Nikkilän oma sheriffi spraijailee nopeusrajoituksia katuun omin päin, kuinkahan luvallista??

Onkohan valtioneuvosto oikea paikka poliittisten broilerien harjoittelukentäksi? Eurooppa-ministeri ja sisäministeri täysin pihalla töistään! Vaihtoon!

Keskustan kannatus vain laskee koko ajan. Miksi, päitä vadille!

Hei koiran omistajat! Eihän oma paskakaan pahalle haise, jotku asuu jopa radan varressa?

Kirsi Kujala ei taida tietää mitä niitty tai keto tarkoittaa.

Ei ole Malski ainoa. Kaikkialla sama ongelma sen jälkeen, kun kaupunki poisti betoniporsaat, jotka suojasivat kävelyteitä autorallilta.

Soteuudistuksessa oli tarkoitus lisätä potilaan valinnanvapautta, mutta kävi niin, että Mehiläisen vastuulla olevan Eteläisen klinikan asiakkaat eivät voi vaihtaa toisen tahon palvelujen piiriin surkeista kokemuksista huolimatta, sillä sama Mehiläinen pistää muuallakin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut