Näppikset: On sovinistista mainostaa televisiossa naisten alapäähän liittyviä tuotteita. Julkeata tykitystä vähän väliä. Eikö miesten alapää tarvitse mitään hoitoa milloinkaan kun ei koskaan mainosteta mitään?

On sovinistista mainostaa televisiossa naisten alapäähän liittyviä tuotteita. Julkeata tykitystä vähän väliä. Kyllä niitä ostetaan jos tarvitaan. Eikö miesten alapää tarvitse mitään hoitoa milloinkaan kun ei koskaan mainosteta mitään? Miksi naisen alapää on aina mainoksissa, erittäin noloa, ja henkistä häväistystä.

Kiitos Helinä Rehn. Pörriäiset pitävät huolta siitä, että ihmiskunta eläinkumppaneineen saa syötävää. Helsingin Yliopisto yhteistyössä sijoittaja-yritysten kanssa on luonut Dalan-nimisen yrityksen puitteissa mehiläisiä varten rokotteen, jolla estetään virustautien aiheuttamia tuhoja.

On varmaan aivot narikassa tällä koiranvihaajalla, kun tätä kerrassaan älytöntä soopaa viitsii vuodesta toiseen tänne suoltaa milloin mistäkin asiasta. Eiköhän toimitus jo pistäisi stopin tälle kirjoittelulle.

Onko Hämeenk.-Vesijärvenk. hometaloa remontoitu kuukausitolkulla luvattomasti ? Katotkin uusittu...

Terveyskeskuspalvelujen yksityistäminen hyödyttää ainoastaan osakeomistajia. Firman täytyy tuottaa voittoa, ja maksajahan on potilas vai eikö muka?

Kun nykyään ei saa olla vihapuhetta, miksi Ukkola saa sanoa vihaavansa? Jos olisi PS:n edustaja, taas syytettäisiin kiihottamisesta!

Miksi ylläpidämme kallista terveyskeskusjärjestelmää, mistä ei saa apua terveysongelmiin?

Vesijärven kunnostamista maksetaan rahalla – verorahalla.

Ei linja-autolla pääse nykymopoista ohi. Ne ovat niin viriteltyjä, että bussilla et pärjää. Linja-auton ratin takaa katsottuna monet mopoilijat ovat niin vailla itsesuojeluvaistoa, että pakko niitä on varoa.

Joutsaaren yl. sauna on liian ruuhkainen. Korona-aika ei ole ohi. Tarvis jo tehdä asialle jotain, kun ei ohjeita noudateta. Esim. tunnin vuorot ja 10 henk. maksim.

Hyvä kirjoitus Kari Korhoselta, koiria on aivan liikaa. Satamakin nykyään kuin jatkuva koiranäyttely, rauhatonta.

Mitä varten sinä kakatat koirasi Kiekkokadun Salen ja kerrostalon etunurmikolle ja jätät joka kerta monta paperia paikkaan tuulen vietäväksi. Metsät on lähellä. Olet huomattu!

Lahti, kaupunki joka kaventaa katuja ja alentaa nopeusrajoituksia liikenneturvallisuuden nimissä, ei saa/halua Malskin kävelykadun autorallia kuriin?

Entisajan patruunat rikastuivat, mutta he myös pitivät huolta työntekijöistään. Nykyajan sijoittajista tulee miljonäärejä vailla mitään vastuuta ihmisistä, jotka joutuvat tahtomattaan maksamaan ylihintaa yhteiskunnan ulkoistetuista palveluista joko maksujen tai verojen muodossa. Hyvänä esimerkkinä on sähkön siirtohinnat.

Lahdessa opiskelijat voisivat opinnäytetyönään kehittää sovelluksen kotihoitajien pysäköintiä helpottamaan. Autetaan vanhuksia ja arvokasta työtä tekeviä hoitajia. Inhimillisillä teoilla parannetaan Lahden mainetta.

Palstalla neuvottiin 'käy kuusikkopisulla'. Iso valkoinen paku parkissa kuusikon vieressä, lähti heti kun lähestyin. Ettei vain kävis mitään? Rekkari?

Ai Päivi Räsäsellä pitää olla oikeus laittomuuksiin koska hänellä on aate? Niin joku täällä esitti.

Kerberos vitsisi Päivi Räsäsestä ja yökylästä on yksinkertainen ja typerä.

Samaa mieltä Leena Sorvalin kanssa. Sen jälkeen kun omalääkärikokeilu lopetettiin, hommat luisuneet alamäkeä. Se ei ilmeisesti tuottanut tarpeeksi rahaa lääkäreille? Kokonaisvaltainen hoito on enää muisto, vain raha ratkaisee. Nykyään voitot veroparatiiseihin, ja kansa maksaa raskaimman päälle.

Kiitokset Nastolan terveyskeskuksen henkilökunnalle loistavasta palvelusta. Ei onnistuis kotikunnassa (Riihimäen seutu) Terveisin Mökkiläinen

Eipä tule hyvin äkkiä mieleen lähteä Töysään 500 km sight-seeingille hakemaan halpaa wc-paperia, vaikka joku bensakulut maksaisi. Kyläkauppaan, jossa on varmaan paljon myytävää, mutta vähän ostettavaa.

Eikö jätteiden kuljetusautoilla saa ajaa kun vain asutuskeskusten lähelle? Vai miksi uusi ns. kierrätyspuisto pitäisi ehdottomasti saada pilaamaan 12 000 asukkaan Salpakankaan alue. Luulisi että jotain tajutaan tämän kesän kaatopaikkojen paloista.

Koska kunta laittaa Ystävyysraitin varrella olevan heinän seipäille? Ei punkitkaan loikkisi ohi kulkijoiden mukaan.

Mä oon väsynyt! Miks näitä pinaatteja on näin paljon! Ja lisää tulee.

Tupakeittiö= ent. hellahuone.

Demarihallitus eriarvoistaa eläkeläisiä !

Kuinka eläkkeellä oleva kauppias kehtaa/jaksaa/viitsii vuositolkulla kiusata talossa asuvia osakkeenomistajia roikkumalla talon hallituksessa ja jarruttamalla kaikkea ja olemalla välittämättä miltä talo näyttää ja miten remontit ym tehdään?!?

Kiitos Helinä Rehn, kyllä itkettää ja suututtaa minuakin lukea ketojen niittämisestä. Ketä ne kukat siellä haittasivat? Ei olla vielä lähelläkään, että Lahtea voisi kutsua ympäristöpääkaupungiksi, niin paljon vielä toiminnasta korjattavaa monessa kohdassa!

Mitä PÄKSissä on tehty sinä aikana, kun on kuukausia odoteltu koronapotilaita?

Joka kesä joutuu näkemään, kun harakat syö pesistä pikkulintujen poikaset. Harakoiden määrä on täysin räjähtänyt, eikö sille voi tehdä mitään ennenkuin syövät suojattomat linnut sukupuuttoon?!

Hyvä Sakari Sormunen ja Matti Laurila hyvistä kannanotoista ns. Hollolaan aiotusta kierrätyspuistosta. Hyvä nyt olisi saada Hollolan kunnanvaltuuston edustajien kannanottoja ko. asiasta. Vaalit lähestyvät.

Sairaalat kilpailevat toinen toistaan hienoimmilla rakennuksilla. Potilas kaipaa lääkäreitä eikä hienoja puitteita. Rahat käytettävä sinne, missä niitä tarvitaan eniten.

Tiilikankaantiellä on 40 rajoitus. Vaan eipä koskenut sitä mustaa taksia, joka kaahasi koulun kohdalla varmaan tuplasti sen torstai-iltana n. 21.30. Harmi, etten ehtinyt lukea firman nimeä auton kyljestä. Valkoinen logo kuitenkin.

Kari Korhonen sen ratkaisi: Koiratekstin siivittämänä idea syttyi! Brändiuudistus Lahteen houkuttelemaan uusia asukkaita: "Olemme suuri ympäristökaupunki! Täällä maksetaan ainoana Suomessa kovaa koiraveroa – hiilostamalla koiraperheet kaupungista ulos!" Johan pysyy kaupunki puhtaana ja houkuttelevana.

Pelasta pörriäinen teholaisyhteiskunnan giljotiini-ruohonleikkaajilta!

Yrittäkää nyt ihmiset hyvät nähdä aurinko ja onni että olette hengissä. Ihan sama koirien oleminen, äänien kuuluminen naapurista kun vessassa käy yöllä. Olkaa vain onnellisia, että vielä kuulette ne.

Pitäkää päijäthämäläiset huolen siitä, että Mehiläisen kanssa HYKYN terveysasemien, lisättynä hammaslääkäripalvelut, kannattaneita ei valita valtuustoihin ensi keväänä. Lopetan saarnaamisen, enkä kirjoita enää Näppikselle. Suljen oikeuteni viesteihin liittymästäni.

Ei pidä syyttää PHHYKYÄ toiminnan avuttomuudesta. Eikö sieltä kehoitettu useasti, että varatuille ajoille saavuttaisiin normaalisti myös korona-aikaan. Varoittivat jopa vuoden jonoista jo silloin, joten minkä taakseen jättää sen edestään löytää.

Vaihdetaan muutamat keskustan sumputtamista kannattaneet päättäjät uusiin ensi vuoden kuntavaaleissa.

Mitä virkaa on työministerillä? Suomeen halutaan ulkolaisia työntekiöita. Työttömiä tuhansia Suomessa. Onko ministeri käynyt työvoimatoimissa tutustumassa toimintaan?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 2. Välineinä hoitavat kädet ja pienen pienet neulat – akupunktiohoitaja Taru Oravalan matka kiinalaisen lääketieteen pariin kesti kauan ja meni mutkien kautta
 3. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 4. Lahtelainen Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"
 5. Pääkirjoitus: Hennan toivo Nurmijärvi-ilmiössä?
 6. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 7. Teollisuuden uudet tilaukset kesäkuussa lähes 12 prosenttia viime vuotta jäljessä
 8. FC Lahti sai kunnolla maalihanat auki Ilvestä vastaan, Assehnoun kuritti vastustajaa kahdella maalilla – "Yleensä kova työ palkitaan"
 9. Kuntouttavan työtoiminnan tarve on Päijät-Hämeessä edelleen moninkertainen asiakaspaikkoihin verrattuna – jonotusajat jopa kuukausia
 10. Henkilöauto tuhoutui tulipalossa
 11. Yön uutiskooste: Metsästyskausi alkaa tänään sepelkyyhkyillä ja peltohanhilla
 12. Puutarhan voi rakentaa perhosten ehdoilla – Pihaperhonen-taimistolla tuotetaan keitaita kimalaisille
 13. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta
 14. "Jos olisi odotettu valmista, ei täällä olisi mitään" – Virolainen Maigi Korhonen muutti maalle Suomeen ja löysi kyläyhteisön, jolle teki talkootöitä öisinkin
 15. Perhoset ovat melkoisia linssiluteita – katso lukijoiden kuvat auringossa paistattelevista päiväperhosista

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.