Näppis: Kyllä maalaiskunnat on täynnä juntteja poliitikkoja. Maakuntakaava mahdollistaisi Miekkiön tuulimyllyt, mutta päättäjät eivät rohkene päättää puhtaasta energiatuotannosta, kun muutama isäntä vastustaa.

Kyllä maalaiskunnat on täynnä juntteja poliitikkoja. Maakuntakaava mahdollistaisi Miekkiön tuulimyllyt, mutta päättäjät eivät rohkene päättää puhtaasta energiatuotannosta, kun muutama isäntä vastustaa.

J. Mäenpään ja P. Haaviston tapauksilla on vakavuudessaan ero kuin yöllä ja päivällä. Ei Mäenpää olisi joutunut valtak.oikeuteen, jonne taas Haavisto päätyisi. Tapauksia on uutisoitu kuitenkin tasavertaisina. Valtak.oikeutta edellyttämät rikokset tulisi aina käsitellä siviilioikeudessa eikä antaa puoluekavereiden tuomittaviksi.

Joutsaaren saunaan annettiin ohjeistukset, mutta ei niitä noudateta. Saunassa istutaan kiinni toisissa. Iso osa riskiryhmäläisiä. Valvontaa sinne, että noudatetttais ohjeita tai sauna kiinni.

Hei, jos Kela maksaa sun asunnon, ole tyytyväinen. Ei ole joka maassa tuollaista etua köyhälle (sanoit itse "köyhä"). Tällainen etu voi joskus tulevaisuudessa olla haave vain. Jos itse maksaa asumisensa, voi asua vaikka millaisessa lukaalissa.

Koirankakka ei ole ympäristölle vaaraksi. Esimerkiksi tupakantumppi on!

Koiravero samalla kaavalla kuin Yle-vero, kaikki maksaa ja jokainen päättää ottaako koiran vai ei.

Hei PHHYKY, miltä tuntui lukea 15.7 artikkelia, jossa tilasto toimintanne avuttomuudesta. Se selittelemällä miksikään muuta. Todella huonosti hoidettu työnne vaikuttaa meidän kaikkien terveyden turvallisuuteen.

Ranta-Kartanon asemakaava rajautuu katuun, joka kulkee Kisapuiston länsisivulla. Kisapuistoa on järjestelmällisesti kunnostettu. Esim. jalkapallokentälle FC Lahden toivomuksesta ensin luonnonnurmi, sitten tekonurmi. Kun huoltotilat saadaan kuntoon, niin puisto on täydellinen.

Aamuradion sekoilua.Ensin sanotaan,poliisi ei koskaan kysy pankkitunnuksia.Heti perään neuvotaan miten tunnistat oikean poliisin.Haloo toimittajat

Toimitusjohtaja Marina Erhola tekee johdonmukaista työtä lääkäriin pääsemisen nopeuttamiseksi ja hoidon laadun parantamiseksi. Päijäthämäläinen kuolema tapahtuu liian usein lyhyen, nopeasti edenneen sairauden tuloksena. Näin tietysti ajatellaan silloin kun esimerkiksi syöpäsairauden diagnoosi viivästyy kuukausia ja tauti etenee. Sairastamisaika diagnoosin ja kuoleman välillä on silloin lyhyt. Silloin on jonottamisessa kulunut se hetki, jolloin hoito olisi vielä tehonnut.

Voisiko Nina Päivärinta laajentaa ay-aktiivien eduista niihin ihmisiin, jotka ovat rahoittamassa noin 95 prosenttia ansiosidonnaisista päivärahoista, mutta eivät ole työttömyyden kohdatessa hyötymässä maksamisistaan mitenkään. Näitä ihmisiä Kokoomuksen ehdotus koskee. Ay-liike on vaan taas ilmoittautumassa sympatioita kerääväksi uhriksi.

Suositaan suomalaisia kahviloita ja leipomoita. Esim. Coffee House ruotsalainen, leivonnaisetkin kuskataan sieltä.

Miksi Lahti-Hki motarilla nopeusrajoitus 100 Uudenmaan rajalle asti mutta päinvastoin 120?

Presidentti Niinistön herkkähipiäisyys ärsyttää. Jos ei kestä täysin asiallista arvostelua, on varmaan aika siirtyä sivuun.

Professori Talja. Koita pysyä housuissasi,olet eläkkeellä.

Eikö kukaan ole nähnyt, ketkä tai mitkä autokunnat ovat sotkeneet ja roskanneet Kiikunlähteellä sekä Repovedellä, missä oli roskaamista ja nuotioita?

Toivottavasti presidentti Sauli Niinistö jatkaa tärkeitten asioitten kommentointia ja esilletuomista. Ei pidä pelästyä Helsingin Sanomien kirjoittelua ja naljailua.

Miten ihmeessä Haaviston ja Tuomisen kinasta saadaan tuhannen sivun aineisto?

Sietämätön koirien ölinä Pappilanpellolla.

Nyt pitäisi kaikkien tyytyä vähempään ettei Suomi velkaannu enempää. EU:n pitää lopettaa kauhea velanotto. Pitäisi elää suu säkkiä myöten, ollaan totuttu vain saamaan ja vaaditaan aina lisää. Velka on veli otettaessa veljenpoika maksettaessa.

Padasjokisten on turha valittaa Päijänteen uimarannasta. Kuhmoisissa on Tehin loistava kunnan uimaranta ja Asikkalassa Päijänteen Kuotaan ranta aktiviteetteineen. Ei kun auto alle ja naapuriin uimaan.

Lopettakaa presidentti Sauli Niinistön negatiivinen arvostelu. Etenkin te naiset hallituksessa. Kautta aikojen paras presidentti mutta huonoin hallitus.

Varokaa Triossa Hesarin myyjä myy vk loppu Hesaria 25e kolme kk, todellinen lasku oli 77e, huijausta, aika menee tämän selvittelyyn.

Turha valittaa parveketupakoinnista jos taloyhtiö ei järjestä tupakkapaikkaa ulos.

Mitäpä jos poliisi ja media tiedottaisi väkivalta- ja seksuaalirikoksista kuten ennen oli tapana. Ei poliisin luottamus putoaisi.

Tytti Tuppurainen varsinainen perässähiihtäjä. Vastaa siihen mitä kysytään äläkä selosta jotain ihan muuta. Törkeetä......

Kyllä Liikkuvan poliisin lopettaminen oli paha virhe.

Helinä Rehnin pelasta pörriäinen. Monet ovat samaa mieltä. Kuka on pomo?

Olemme tavanneet luontopoluilla sekä kävelyreitillä koiria lenkitettävän vapaana mm. Merrasjärven maastossa. Järjestyslaissa kuitenkin määrätään, että koiraa ei saa päästää kytkemättömänä kuntopolulle tai muulle sen kaltaiselle juoksuradalle. Siispä pidetään koirat kytkettyinä luontopoluilla ja juoksuradoilla. "Pidä koira kytkettynä" kyltit löytyvät Merrasjärven poluiltakin.

Islamin kolonisaatio Eurooppaan tuhoaa väestöämme ja mädättää kulttuuriamme.

Hämeen kauppakamarin tj:llle. Sota loppui 1945. Senjälkeen muutamana vuotena syntyi meitä lapsia paljon=suuret ikäluokat. Onko herralla historia hukassa. T.1947 syntynyt.

Unohdetaan torimyynti. Kaupungin "keskustaa" yritetään päättäjien toimesta itään ja etelään. Sitä se 30km/h tarkoittaa. Miksi ihmeessä piti tehdä kuoppa nykyisen torin alle, kun kaupat ja liikenne siirtyy ihan muualle.

Itsekin eläkeläisenä ihmettelen näiden tyytymättömien, katkerien eläkeläisten määrää. Onneksi kaikki sentään eivät ole negatiivisia. Hyvää kesää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 2. Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"
 3. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 4. Kuntouttavan työtoiminnan tarve on Päijät-Hämeessä edelleen moninkertainen asiakaspaikkoihin verrattuna – jonotusajat jopa kuukausia
 5. Pääkirjoitus: Hennan toivo Nurmijärvi-ilmiössä?
 6. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 7. Yön uutiskooste: Metsästyskausi alkaa tänään sepelkyyhkyillä ja peltohanhilla
 8. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta
 9. FC Lahti sai kunnolla maalihanat auki Ilvestä vastaan, Assehnoun kuritti vastustajaa kahdella maalilla – "Yleensä kova työ palkitaan"
 10. Lahti on saanut etäkoulukevään jäljiltä 1,5 miljoonaa oppimisen tukemiseen – avustus käytetään tukiopetukseen ja uusien opettajien palkkaamiseen
 11. Hanna Myyrän Esalainen: Lemmikin mukana kulkee monta ilonaihetta
 12. Eduskuntaryhmien puheenjohtajat Uutissuomalaisen kyselyssä: Aluekehitysrahoja jaettava nykyistä tasaisemmin koko Suomeen
 13. Bottaksen juhlat jäivät Britannian gp:ssä juhlimatta – "Hyvin turhauttavaa"
 14. Liian tiivis istuminen on puhuttanut FC Lahden kotipeleissä – "On vaikeaa lähteä ihmisiä siirtelemään", sanoo toimitusjohtaja
 15. Rulla-ampumahiihdon SM-kultaa napanneella Mari Ederillä riittää yhä työsarkaa ampumapaikalla – "Ainoa mysteeri on enää se, miten saan virheet mahdollisimman nopeasti korjattua" 

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.