Näppis: Miksi Lahteen rakennettu uusiin taloihin pieniä asuntoja ilman parveketta? Parveke lisää asumisviihtyvyyttä varsinkin pienissä asunnoissa.

Miksi Lahteen rakennettu uusiin taloihin pieniä asuntoja ilman parveketta? Parveke lisää asumisviihtyvyyttä varsinkin pienissä asunnoissa. Myös vanhoissa taloissa joita vuokrataan niin sama juttu.

Minä olen kerännyt kaikki variksenmarjat mustikoiden mukaan, mitä mustikkapaikalta löydän. Sekä juolukat. Nam!

Lueskelen näppiksiä ja havaitsen muutosvastarinnan poikasten lähteneen lentoon. Visertää Ei, Ei ja kerran vielä Ei.

Autoilla on optiminopeus, jolla se kulkee pienimmällä kulutuksella per ajettu matka, n. 70-80 km/h yleisesti. Yli tai alle sen lisää kulutusta ja saasteita. Nopeusrajoituksen pienentäminen 40->30 lisää päästöjä.. T. Esko

Sivistysmaissa rikostutkinnan alla oleva poliitikko joko eroaa tai hänet hyllytetään tutkinnan ajaksi. Kaksinaamaista peliä, kun ajojahtia harrastetaan muita kohtaan, mutta omasta mielestä saa itse tehdä mitä lystää.

Psykologi toteaisi: huonolla itsetunnolla varustetun, korkeintaan keskinkertaiseen suoritukseen kykenevän tyhjänpäiväistä jutustelua.

Nyt jännitetään että kumpi valmistuu nopeammin, uusi kehätie vai Uudenmaankatu Prismalta Renkomäkeen.

HUOMIO autoilijat ja raskas liikenne sekä moottoripyöräilijät välillä Uusikylä-Vierumäki(Heinolan vanhatie): nopeusrajoitus 70 (ennen 80) kun taajamaosuus päättyy. Tiellä liikkuu pyöräilijöitä, kävelijöitä koirien kanssa, hevosia. Tie on kapea, mäkinen, mutkainen ja päällyste paikoin haljennut pahastikin. Lisäksi myös mökkiläiset ovat paikalla. Pikkuteiltä liittyminen isolle tielle on paikoin haastavaa ohi ajavien suuren tilanne nopeuden tähden. Kunnioitetaan toisiamme, sopu säilyy.

Korona tarttuu ilmassa leijuvista partikkeleista. Käsien pesu ja kaksi metriä ei sitä estä.

Ei kaupunki viitsi mitään kotipalvelun parkkiongelmaa (uuskielellä: -haastetta) ratkaista. Mieluummin suunnitellaan kävelykatuja, nopeusrajoituksia, ajokieltoja, kehä- ja älypyöräteitä sekä kaiken maailman kriinsityjä. On paljon muodikkaampaa ja mukavampaa puuhastelua.

Onko Kartanon 8h parkkialue tehty virkakyöstejä varten? Kuka muu ehtii tuossa ajassa kipittää työpaikalle ja takaisin sekä siinä välissä vielä tehdä kokonaisen päivätyön?

Maksaako työnantaja nyt eurosta euroon kausityöntekijän tehohoidon, vai Lahden veronmaksajat. Kalliiksi tulee mansikat ym.

On varsin oireellista, että kun Puolan istuva presidentti voitti odotetusti vaalit, Suomen medioilta loppui mielenkiinto kuin veitsellä leikaten. Puola on kuitenkin yksi Euroopan isoja EU-maita.

Hiljaisuudesta nauttiminen on tehty vaikeaksi. Kun olet kukkaruukussa tai arkussa hiljaisuus toteutuu.

Minulle ei ihan nuorelle soitettiin. Kuulemma postimyynti ja olin käynyt muka vastaajavoita.com-sivulla. En ole. Vaativat olemattomista tav maksua.

Kävin tänään poikkeuksellisesti Sykkeen S-marketissa. Noudatan itse turvaväliä yms. Lattiassa lätkätkin vihjeenä. Yksi ukko puhalteli niskaan, mulkaisuni jälkeen vaihtoi jonoa. Miksi ihmiset eivät noudata ohjeita? T. riskiryhmäläinen

Jos korona voi tarttua lihasta, niin millä logiikkalla ei marjoista? Selvittäkää!

Oikeus ansiopäivä rahaan ilman velvoitetta itsekästä.

Eipä näytä ajokielto Kiikuntiellä tehoavan.

Niinistö on yksi niistä, joiden älykkyys riittää näkemään mitä tapahtuu, jos nykyinen nuorisohallitus jatkaa valitsemallaan tuhon tiellä. Luulisi Suomen nuorisossakin olevan merkittävä määrä henkilöitä, jotka ymmärtävät, mitä vastuunotto EU:n tukimiljardiveloista merkitsee heidän omalle ja perheidensä elämälle.

Omituista journalismia harrastaa Helsingin Sanomat. Se nyt haluaa mustamaalata Suomen tasavallan presidenttiä. Onko niin, että Suomen suurin työväenlehti on ay-liikkeen painostuksesta pakotettu etsimään virheitä Sauli Niinistön toiminnasta. Toivottavasti koulutettu väestön osa vähentää tilauksia.

ESS pääkirjoitus 14.7., eikö kirjoittaja ole huomannut, että myös Elinkeinoelämän keskusliitto vastustaa ansiosidonnaisen työttömyysturvan laajentamista kaikille palkansaajille? Vai halusiko kirjoittaja lehden linjan mukaisesti mollata ay-liikettä.

Ei SDP:lla ja hallituksella mitään hätää ole, vaikka oikeistomediat niin haluavat uskotella. Keskustapuolueella sen sijaan on iso hätä.

Mikä on Pianobaarin ansaintalogiikka? Aina kiinni. Väärä vuokralainen?

Olen ymmärtänyt, että kaupunginhallituksen ja valtuuston jäsenillä on pysäköintiluvat - miksi kotipalvelu ei saa vanhusten ja sairaiden hoitoon?

Olen tarkkaillut keskustan naakkojen iltalentoja. Ehdotan että green city kiihdyttää määrän kolminkertaiseksi. Silloin voitaisiin hyötykäyttää naakkojen katoille jättämät ulosteet.

Eikö Päivi Räsäsellä ole mitään oikeusturvaa valtakunnansyyttäjää vastaan, joka on etsimällä etsinyt, saisiko hanet syytteeseen jostakin asiasta. Kai hänelläkin on Suomen kansalaisena oikeus tuoda esille oma mielipiteensä. Kyse on jo pelkästään uskon vainoista Suomessa. Maassa jossa on vielä ainakin uskonnonvapaus.

Turhaan olet työssäkäyvä kateellinen eläkeläiselle. Kyllä se eläke napsahtaa vielä sinunkin tilillesi, jos elät. Elämänasenne voi ehkä ratkaista, näetkö eläkepäiviä vai tukehdutko negatiivisuuteesi.

Minä en ole nähnyt yhtään kitisevää eläkeläistä, mutta työssäkäyviä kitisijöitä tapaa joka paikassa.

Marinin hallituksen politiikkaa; tehdään mitä tehdään, kunhan ei jäädä kiinni siitä... jos jäädään niin en se minä ollut... ja sitä paitsi se oli vahinko!!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 2. Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"
 3. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 4. Kuntouttavan työtoiminnan tarve on Päijät-Hämeessä edelleen moninkertainen asiakaspaikkoihin verrattuna – jonotusajat jopa kuukausia
 5. Pääkirjoitus: Hennan toivo Nurmijärvi-ilmiössä?
 6. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 7. Yön uutiskooste: Metsästyskausi alkaa tänään sepelkyyhkyillä ja peltohanhilla
 8. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta
 9. FC Lahti sai kunnolla maalihanat auki Ilvestä vastaan, Assehnoun kuritti vastustajaa kahdella maalilla – "Yleensä kova työ palkitaan"
 10. Lahti on saanut etäkoulukevään jäljiltä 1,5 miljoonaa oppimisen tukemiseen – avustus käytetään tukiopetukseen ja uusien opettajien palkkaamiseen
 11. Hanna Myyrän Esalainen: Lemmikin mukana kulkee monta ilonaihetta
 12. Eduskuntaryhmien puheenjohtajat Uutissuomalaisen kyselyssä: Aluekehitysrahoja jaettava nykyistä tasaisemmin koko Suomeen
 13. Bottaksen juhlat jäivät Britannian gp:ssä juhlimatta – "Hyvin turhauttavaa"
 14. Liian tiivis istuminen on puhuttanut FC Lahden kotipeleissä – "On vaikeaa lähteä ihmisiä siirtelemään", sanoo toimitusjohtaja
 15. Rulla-ampumahiihdon SM-kultaa napanneella Mari Ederillä riittää yhä työsarkaa ampumapaikalla – "Ainoa mysteeri on enää se, miten saan virheet mahdollisimman nopeasti korjattua" 

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.