Näppis: Ei Kisapuistoa kunnosteta. Sen annetaan rapistua ja paikalle rakennetaan Rantakartanon asuinalue. Näin kaupunki saa kalliin tonttimaan muuhun käyttöön kun urheiluun.

Ei Kisapuistoa kunnosteta. Sen annetaan rapistua ja paikalle rakennetaan Rantakartanon asuinalue. Näin kaupunki saa kalliin tonttimaan muuhun käyttöön kun urheiluun.

Jaksamista sinulle, pyöräilijöiden vainoaja täällä näppiksellä. Luulisi, että joskus kirjoittaisit meistä jotain positiivistäkin? On hienoa, jos olet itse niin täydellinen?

Nyt siis pääsee bussilla Hollolan kirkolle sunnuntaina. Saataisko vielä aikataulutkin näkyville, siis milloin ja mistä? Kiitos!

Kiitos Heikki Helin. Annoit mahdollisuuden nähdä miten Lahden kaupungin asukkaitten tyytymättömyys kaupungin hallintoa kohtaan on erittäin perusteltua. Kunnallispoliittiset päättäjät ovat puuhastelleet ilman minkäänlaista johdonmukaisuutta ja priorisointia. Kaupunkia ylläpitävinä veronmaksajina työllisyys on kaiken aikaa tärkein. Uutta ei näytä kunnallispoliitikoille olleen. Minun on vaikeaa kuvitella, että sijoittaisin yritystäni tai sen osa toimintoja Lahteen. Vaalit tulossa. Onko istuvilla päättäjillä uskottavat puheet.

Miksi ei sanota suoraan Päijät-Hämeen koronan lähtöpaikkaa? Minäkin olen ostanut täällä mansikoita. Entä jos saadaan niistä tartunta? Kenen on vastuu?

Kristiina Joensuu kirjoitti taas pelkkää asiaa Lahden terveydenhoidosta! Mistä saatais lisää yhtä viisaita päättäjiä!

Joko nyt olis aika palauttaa vesitorniin näköalapaikka turisteille ja lahtelaisille. Hyppyrimäen lähtötasanne ei korvaa vesitornin maisemia ympäri Lahtea ja Vesijärveä.

Tarinan perustava opetus: kannattaa rypeä kaltaistensa parissa, eikä tavoitella kuuta taivaalta.

Kiitos Kristiina Joensuulle hyvästä kirjoituksta. Mehiläinen on osakkaiden business. Pysytään erossa siitä.

Keskusteluohjelmia seuratessa saa välillä käsityksen, että suomen kieltä ei ole kouluissa opetettu varmaan vuosikymmeniin.

Älkää nyt ihmeessä mainostako matkainfoissanne Padasjoen Kullasvuoreen tulevaa matkailukohdetta kun edellisetkin visiot firmalla toteuttamatta ja näköjään maksuvaikeuksia.

Frisbee-golf toi kaljankittaajat Padasjoen metsiin, ei näköjään jakseta pois viedä tölkkejä vaikka ovat kevyitä tyhjänä, jaksetaan kyl täysinäisenä kantaa, liekö raskas urheilu se kiekonheitto!

Ympäristömelu on terveydelle vaarallista. Koirien jatkuva räksytys on haitallista melua, omistajien kuurous on merkki terveyden katoamisesta.

Mukava kun on korona ohi ja saa taas työkaverit tulla sairaana töihin tartuttamaan muita.

Mietin miksi urakoin kesäsipulien kuumennusta pinaatin, kaalien ja daikonin lehtien kanssa. Sitten maistoin: aivan ihana makea maku.

Kun sinut on kuljetettu marjatilalle ja annettu kaikki pyytämäsi. Ei ole sinullakaan varaa ostaa niitä marjoja.

Ratian tyyppisiä asioiden hoitajaa ei tarvitse Lahteen. Jokohan on jo hoidettu hänen johdollaan seuraavan Lahti Energian toimitusjohtajan palkankorotukset, isot tietenkin ennen eläkeikää. Muuten tarvitsee lopussa laittaa tosi mojovat korotukset salaa kuten uskovaiselle Seesvaaralle. Uskovaisethan ei aina ymmärrä että ahneella on sellainen loppu.

Alkaa kypsymään/kypsyä, molemmat hyväksyttyjä suomen kielessä. Taitaa pätemishaluiselta jäädä tekstin asiasisältö tajuamatta, kun nillittää peräkkäisten sanojen muodosta.

Kommareiden ja sossujen omaatuntoa ei kalva yhtään, jos joku reppana ei älyä liittyä liiton kassaan tai YTK:n jäseneksi, eikä näin ollen saa ansiosidonnaista päivärahaa. Hänelle kuuluisi maksuosuuksien mukaisesti laskettuna 95% ansiosid. päivärahasta.

Kiitos Satu Lehtola kirjoituksesta Mehiläisen sopimuksesta. Jonotkin kasvaisi, jos Itäinen tulee kaup.sairaalaan, henkilökuntaa ei lisättäisi. Mehiläinen haluaa tuottoa. Todellakin, sopimus on sitova, ei siitä pääse irti.

Penttilä väittää hoitoon pääsyn parantuvan. Miten, kun sama porukka kuin nytkin=Mehiläinen, hoitaa. Sama jatkuu, hoidettavia tulee vielä lisää. Meitä veronmaksajia vedetään nenästä.

Vertaa varavaltuutettu Satu Lehtolan (14.7.) mielipidettä dosentti Pentti Rauhalan (13.7.) faktaan perustuvaan tietoon Mehiläisen palveluista.

Ansiosidonnaisen kustannukset nousisivat, mutta asumistuet ja muut julkiset tuet laskisivat. Vain ammattiyhdistysten taloudellinen valta vähenisi. Mikä olisikin niille verokeinottelijoille oikein!

Haavisto ei ole jahdin kohde. Hänet saatetaan vastuuseen teoistaan aivan kuin oikeusvaltiossa pitääkin. Presidenttipelistä ei voi olla kyse. Haavisto on itse jo hoitanut itsensä siitä pelistä ulos.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Liian tiivis istuminen on puhuttanut FC Lahden kotipeleissä – "On vaikeaa lähteä ihmisiä siirtelemään", sanoo toimitusjohtaja
 2. Villähteellä kahden auton kylkikolari
 3. Suora lähetys: Katso MiPK-Reipas-ottelu tästä tänään
 4. Perhoset ovat melkoisia linssiluteita – katso lukijoiden kuvat auringossa paistattelevista päiväperhosista
 5. Rulla-ampumahiihdon SM-kultaa napanneella Mari Ederillä riittää yhä työsarkaa ampumapaikalla – "Ainoa mysteeri on enää se, miten saan virheet mahdollisimman nopeasti korjattua" 
 6. Lahden Ratsastajien Iina Kauhanen voittoon Ypäjällä
 7. Helvetinjärven kansallispuisto hurmaa jylhillä kalliomaisemillaan – "Toivon, että suomalaiset ovat ymmärtäneet, että meillä on todella hienot maisemat eikä meidän tarvitse aina lähteä Kanarialle"
 8. "Jos olisi odotettu valmista, ei täällä olisi mitään" – Virolainen Maigi Korhonen muutti maalle Suomeen ja löysi kyläyhteisön, jolle teki talkootöitä öisinkin
 9. Nuoret miehet ajoivat kilpaa Lahdessa, toisella yli satasen nopeus taajama-alueella
 10. Seppälä ja Eder voittivat rulla-ampumahiihdon yhteislähtömestaruudet – ohilaukauksia kertyi Hollolan helteessä kosolti
 11. Rakennuskannan rekisteritiedoissa puutteita – Lahdessa tähän mennessä oikein joka neljännen kerrostalon tiedot, Hartolassa rekisteristä puuttui jopa puolet rakennuksista
 12. Turun lentoasemalla koronatestattiin koko lentokoneellinen Pohjois-Makedoniasta saapuneita matkustajia
 13. Beirutin räjähdys jätti jälkeensä kymmeniä metrejä syvän kraatterin – Libanonissa ensimmäinen ministeriero tiistaisen räjähdyksen jälkeen
 14. Keskustan puheenjohtajaehdokkaat osallistuivat Kärkölässä vuosikokoukseen, jossa kuultiin yleisön vahvoja mielipiteitä: "Toivon, että uusi puheenjohtaja nostaa puolueen suosta, johon se on joutunut"
 15. Sibeliustalon Finlandia-klubi pyrkii avaamaan ovensa syyskuussa – yritystapahtumien ja kokousten varaustilanne normalisoitumassa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.