Näppis: Suostuskohan miehet työtehtäviin mennessään haeskelemaan joka päivä parkkipaikkaa? En usko!

Suostuskohan miehet työtehtäviin mennessään haeskelemaan joka päivä parkkipaikkaa? En usko! Mieheni ainakin nauroi, kun kysyin...Pysäköintilupa kotihoitoon!

Pyhäniemen kartanon ikkunassa varmaan samaa vanerilevyä kuin konserttitalon kerrostalon ikkunoissa.

Maailma muuttuu Eskoseni, se ollaan huomattu ja osaamattomissa käsissä ei oikeaan suuntaan, eikä nyt pelkästään kyse nopeusrajoituksista.

Kaupunginjohtaja ei ole sitoutunut Lahteen. Lahden kaupunginhallitus ei saa antaa lupaa johtajan siirtyä mihinkään sivuhommaan. Jos Lahden johtaminen ei kiinnosta niin voi erota kaupunginjohtajan virasta.

Anne Jokiniemi 11.7. Olet aivan oikeassa. Vammaisten asioiden pitäisi olla niin, että kun yhteiskunnalla on tieto vammaisista, kuuro, sokea, vaikeavammainen, tms.henkilö, niin Kelan pitäisi ottaa yhteyttä tähän henkilöön tai hänen avustavaan läheiseensä ja ottaa selvää, onko tällä henkilöllä kaikki tukiasiat kunnossa! Ei niin, että vammaisen pitäisi itse tietää, mitkä avut hänelle kuuluu!

"Vieraslajit" on omistavan luokan ongelma. En omista maata, ei ole oikeutta mennä repimään kasveja toisten mailta. Luvalla, opastettuna ja palkalla ok.

Lahden keskustan nopeusrajoituksen alentaminen on alkusoittoa koko autoilun kieltämiselle keskustassa.

Ensin Kela hyväksyi asunnon, mutta alta vuoden pitikin muuttaa halvempaan. Se seuraava oli ok, mutta alle vuosi ja taas pitäisi muuttaa halvempaan. Ulkomaille menee miljardeja ties minne avustuksiin, mutta meillä köyhää kiusataan eikä Hurstille riittänyt centtiäkään. Köyhä kiittää.

Kyllä, mopoilijoita kiusataan liikenteessä. Kerran näin kun linja-autolla kuski päätti "kouluttaa" kolmea mopoilijaa ohittamalla ja kiilaamalla eteen.

Kansanopiston sillan alla olevalle kulkuväylälle on laitettu huumeruiskuille roskis. Tämä lisännyt huumehöyrypäiden määrää siellä. Reitti on nyt turvaton sumppu.

Autoilla on optiminopeus, jolla se kulkee pienimmällä kulutuksella per ajettu matka, n. 70-80km/h yleisesti. Yli tai alle sen lisää kulutusta ja saasteita. Nopeusrajoituksen pienentäminen lisää saasteita. Maailma tosiaan muuttuu. T. Esko

Ehdottaisin koiravihaavien veroa. Eiköhän Vesijärveä kuormita muutkin saasteet kuin viiden kilometrin päästä tulevat koirankakat?

Kiitos lehdelle 8.7. artikkelista erään koronapotilaan rankasta taistelusta taudin runtelemana ja kiitos potilaalle, että hän kertoi. Tällanen jää muistiin, virus siirtyy sylkipisaroissa, kasvomaskit käyttöön!

Ei varmaan kukaan osta toista kertaa mauttomia mansikoita. Mistähän sais makeita mansikoita?

Mopopoikia vihataan, koska ei ole aikuisia miehiä puolustamaam heidän oikeuksiaan Suomessa.

Kiitos ja nam. Miten koiravero puhdistaa Vesijärven? Mietippä ite.

Miten koiravero nopeuttaa koirankakkojen maatumista? Ja estää niiden päätymisen Vesijärveä pilaamaan?

Koskas niitä hanhien katseluretkiä järjestetään?

Eikö Iitissä löydy perussuomalaisia kuntavaaliehdokkaita? Ääniä kyllä tulisi.

Ei SDP:lla ja hallituksella mitään hätää ole, vaikka oikeistomediat niin haluavat uskotella. Keskustapuolueella sen sijaan on iso hätä.

Ei pitäisi syyllistää autoilijoita. Kyllä mopojen/kevarien kuljettajat eivät käsitä miten pitää ajaa. Ei monta rinnakkain ja puskurissa kiinni tai keulien.

Ihmetellä täytyy tämän kesän televisio-ohjelmien tarjontaa. Pelkkiä uusintoja joka kanavalla. Jotkin elokuvat ja sarjat uusittu niin monta kertaa, ettei lukumäärää muista. Jos ei Areenaa olis, mistä voi katsoa vanhoja 80-90 luvun sarjoja, ei koko toosalla tekis mitään.

Nyt on jo syytä alkaa pohtia, mikä on (harhaan)johtajien Erhola ja Rautiainen asema, kun Hykyn yhteisyrityshanke on tyrmätty.

Joku toivoo musiikkia satamaan! Miksi? Ravintolalaivoissa lienee musaa, mutta ei sitä tarvita ulkoilmassa. Suurin osa tulee nauttimaan sataman kauneudesta ja keskustelemaan ystävien kanssa. Jos pää ei kestä hiljaisuutta ja tuulen suhinaa, niin laita korvalappustereot niin kovalle kuin haluat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä vastaa vähävaraisten maskijakelusta alueensa kunnissa – "Vielä ei tiedetä, miten tuo ryhmä rajataan", yhtymän toimialajohtaja Mika Forsberg sanoo
 2. Lahden demariryhmä vaatii kokoomuskaksikolle potkuja kaikista luottamustoimista – "En ole kuullut mitään näin naurettavaa", kommentoi Francis McCarron
 3. Hygieniahoitajat Sari Mölsä ja Leena Salo näyttivät ESS:lle, kuinka maskia käytetään oikeaoppisesti – katso video sekä kuvat
 4. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 5. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 6. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 7. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 8. Sysmän uimalan vuokrasopimus purettiin – vuokralainen vaatii kunnalta miljoonakorvauksia, kun ei voinutkaan rakentaa paikalle kelluvaa mökkikylää
 9. Illallinen taivaan alla järjestetään ensimmäistä kertaa Asikkalan Vääksyssä
 10. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 11. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 12. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"
 13. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 14. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle
 15. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.