Näppis: Pitikös ne lupiinit niittää teiden pientareilta heti juhannuksen jälkeen?

Mopopojat ok. Vihaan vanhempien välinpitämättömyyttä kun antavat rällätä taajamissa läpi yön. Keulittelijan keula laskee kun käännän keulijaa kohti.

Pitikös ne lupiinit niittää teiden pientareilta heti juhannuksen jälkeen?

10.7 lehdessä juttu laitoshoidossa olleesta vanhuksista joka jätetty saunaan huolimattomasti saaden sitten kuolettavat palovammat! Uskomatonta mitä huolimattomuutta.Ko.hoitajat saivat vain mitättömät sakot.Kyllä potkut tällaisille vähintään ja ammatissa toimimisen kielto.Sekään ei juuri lohduta omaisia mutta nämä ko olevat hoitajat eivät enää pääsisi heille sopimattomana työhön

Luovutaan pyöräteistä. Eivät kelpaa trendikkäille pyöräilijöille.

On se hyvä kun mustikat alkaa kypsyä. Ostin talvella kilon pusseja muutaman oli niin kamalaa etten ottais vaikka ilmaisin saisin, oli niin paljon variksenmarjaa seassa.

Jos nopeus on vaikka 30 km kulutuksen suhteen kannattaa ajaa 60 niin kerkee himaan ennenkun pensa loppuu ja päästöt pienenee ajan suhteen.

Kylläpä oli siirappinen kesätervehdys kunnanjohtajalta "kesämökkiläisille".

Kaikille Lahden kaupungin virkahenkilöille määräaikainen työsopimus! Vievät poliitikkoja kuin pässiä narussa, vai ovatko niitä?

Viimeisessä sähkölaskussa kolmelta kuukaudelta verot ja perusmaksut noin 45 e, siirto vajaa 32 e ja kulutus kulutus hiukan yli 45 e. Siirron osuus laskussa vaikuttaa isolta, kun se ja nuo muut maksut on yhdessä ja kulutus erillisenä.

En minä mopopoikia vihaa, vaan sitä korvia repivää ääntä, joka osuu suoraan kiukkuhermooni.

Saara Larkio moittii suomalaisten sivistystasoa. Kannattaisikohan katsoa peiliin?

Ei tarvi asiantuntioiden eikä hallituksen miettiä toisesta korona aallosta. Matkustus tuo tullessaan.

Mikä se sellainen pyöräteiden suunnittelija on, kun ei osaa jo suunnitteluvaiheessa ottaa huomioon turvallista liikkumista esim. alikuluissa. Nyt taas tehdään uusiksi eteläisen Lahden liittymiä ESS 10.7. mielipide-kirjoituksen mukaan.

Ehdotan, että aina Renkomäen ABCn ohi ajaessaan poliisipartio koukkaisi pihassa sakottamassa pelastustielle ja polttoainekentälle pysäköidyt autot. Yhtään turhaa reissua ei tulisi kuukauteen.

Ei 30km/h ole pakko ajaa. Voi ajaa lujempaakin. Joskus vähän napsahtaa, mutta harvoin. Ei haittaa.

Se rupee oleen aika hengenvaarallinen paikka kävelijöille ja pyöräilijöille, nimittäin toi Malskin kävelykatu. Mistähän se lahtelainen autoilija oikein ammentaa....

Ihmetellä täytyy kuinka saman kylän mansikanviljelmillä toisella on laatikollinen ykkösluokan marjaa, toisella päällä kauniita ja hyviä mutta loppu on nappipäistä mehumarjaa samankokoisissa laatikoissa.

Pahiten koronan runtelemille maille on jo huhtikuussa päätetty myöntää 540 miljardia euroa lainoja. Se ei ole kelvannut Italialle, kun luvassa on elpymisrahastosta 82 miljardia ilmaisia avustuksia. He odottelevat nyt niitä. Jokuhan nekin maksaa. Suomi saisi tästä 5 miljardia lisää vastuita. Voi Suomen kansaa.

Todella hyvä päätös tuo 30 kilometriä tunnissa rajoitus Lahdessa. Ei paljoa enempää mene aikaa muutamalla sadalla metrillä kuin ennenkään. Hätähousut vain valittavat kaikista nopeusrajoituksista ja kiihdytyksiensä jälkeen ovat tientukkona seuraavissa liikennevaloissa.

Suojavarusteita tekevät yritykset: tehkää edelleen täällä Suomessa. Ei viedä miljoonia ulkomaille. Onnea teille. Kotimainen suoja on paras.

Lahden seudun päättäjät! Tehkää yhteistyötä ja laittakaa seudun pyörätiet kuntoon, uudet tiepätkät Vääksyn, Vierumäen ja Hollolan kirkon teille. Näin tulisi lisää turvallista liikkumista niin vapaa-aikana kuten työmatkoillakin.

Lahti-Orimattila välillä ylinopeudet päivittäistä. Varsinkin taajamissa 40km/h alueilla. Ns vanhalla tiepätkällä. Ylikomisario Jouni Takala vastaa: Alueella on valvontaa ja on huomioitu. Kristallipallostako niitä seurataan. Tutka tai muutakaan poliisin pitämää valvontaa ei ole. Kaaharit kiittää.

Kulmuni ja Kokoomus lisäisivät 250 miljoonaa ansiosidonnaisen kuluihin ja samalla vaativat valtion menojen vahvaa sopeuttamista eli menojen leikkauksia. Mahdoton yhtälö.

Laaksokatu uusittiin - pyöräilijät siirrettiin puiden kustanuksilla ajoradoille! - miksi? Tämäkö on se Lahden suunnittelutaso. Ei hyvä !

Lehtokotiloita on näemmä helppo etsiä: rikkaruohot pois ja kastellaan illalla ja poimitaan viemisiä, samalla nilviäiset ryömivät esiin. Ja sammakko.

Erinäisistä pääkirjoituksista huokuu se, että ulkoministeri pitäisi erottaa. Haaviston ajojahti on törkeää. Presidenttipeli on käynnissä.

Ihmisen heittämät roskat ei maannu ikinä. Pilaavat Vesijärven. Lisää veroa ihmisille.

Maan hallitus ei työllistä ketään vaan yritykset, jotka nyt lomauttavat, irtisanovat. On turha kitistä. Korona ei ole ohi ainakaan vuoteen. Pestään käsiä ja pidetään ne turvavälit. Edessä kohta uusi eristys, alueen uudet tartunnat osoittaa, että ihmiset tyhmiä!

Kaikilla ansiosidonnainen. Hieno ajatus? Pirullinen keino ajaa kaikille työntekijöille paikallista sopimista. AY-liike ajetaan alas, työntekijät ahtaalle silloin. Ovelaa, vanhempani/isovanhempani kääntyilevät haudassaan. Torppariksiko takaisin?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 2. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee
 3. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 4. Lähijunat siirtyvät talviaikatauluihin, vaikuttaa myös Z- ja G-juniin
 5. Lahtelainen Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"
 6. Pääkirjoitus: Hennan toivo Nurmijärvi-ilmiössä?
 7. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 8. Välineinä hoitavat kädet ja pienen pienet neulat – akupunktiohoitaja Taru Oravalan matka kiinalaisen lääketieteen pariin kesti kauan ja meni mutkien kautta
 9. Henkilöauto tuhoutui tulipalossa
 10. FC Lahti sai kunnolla maalihanat auki Ilvestä vastaan, Assehnoun kuritti vastustajaa kahdella maalilla – "Yleensä kova työ palkitaan"
 11. Teollisuuden uudet tilaukset kesäkuussa lähes 12 prosenttia viime vuotta jäljessä
 12. Kuntouttavan työtoiminnan tarve on Päijät-Hämeessä edelleen moninkertainen asiakaspaikkoihin verrattuna – jonotusajat jopa kuukausia
 13. Yön uutiskooste: Metsästyskausi alkaa tänään sepelkyyhkyillä ja peltohanhilla
 14. "Jos olisi odotettu valmista, ei täällä olisi mitään" – Virolainen Maigi Korhonen muutti maalle Suomeen ja löysi kyläyhteisön, jolle teki talkootöitä öisinkin
 15. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.