Näppis: Sataman peräkonttikirppis on oikein hyvä tapahtuma, mutta miksi kaupunki nostanut päivähinnan 25%?

Sataman peräkonttikirppis on oikein hyvä tapahtuma, mutta miksi kaupunki nostanut päivähinnan 25%? Ehdotan, että koronakesänä maksu lasketaan 10 e. Terv. pikkukauppias

Pormestarin valinta Lahdessa johtaa Helsingin tilanteeseen. Pormestarista tulee yksinvaltias, jolla ei ole virkavastuuta. Hänellä on vain poliittinen vastuu (oman puolueen agenda ja äänimäärä seuraavissa vaaleissa) eli ei vastuuta ollenkaan.

Hykyn yhteisyritystä puolustetaan sillä, että saadaan julkinen terveydenhuolto työterveyden tasolle (ESS 8.7.). Taso ei ole häävi. Ainakaan Hykyn omilla työntekijöillä työterveyshuoltoa ei käytännössä enää ole, kun säästötoimena koko työterveys romutettiin ja lääkäriin ei enää saa mennä kuin suoraan työhön liittyvissä vaivoissa. Flunssat, säryt ja kolotukset pitää hoitaa omalla terveysasemalla.

Ihan niin. Kimin autosta irtosi pyörä eikä rengas. Pyörä on osa johon kuuluu vanne ja rengas. Keväällä alle kesäpyörät ja syksyllä talvipyörät. Se renkaan vaihto kun on hiukan työläämpi homma.

Lahden matkailumainoksessa Hesarissa ei pienintäkään järkeä. Mitä muka tarkoittaa "Lähellä, mutta totta"?!

Hei, mustikat alkaa kypsymään! Tulkaa äkkiä kaupunkilaiset keräämään, ennen kuin ne ovat kypsiä. Ja muistakaa tänäkin vuonna jättää kaikki eväs- ym. p-paperit tänne luontoon.

Mökille sähkö maksaa 3,30 e/kk ja siirto veroineen ja perusmaksuineen 27 e/kk! Kaapelin ostin ja kaivatin omalla kustannuksella tontin nurkalla olleelta tolpalta! Tolppa ollut paikalla vuosikymmenet. Siirtoyhtiö maksaa vuosittain mittavat osingot yhtiön osakkaille! Onko tämä kohtullista?

Onko jonkinlaista säälin kalastelua, kun pakolaisten yhteydessä näytetään kuvia pienistä lapsista ja todellisuudessa tänne saapuvat pakolaiset ovat nuoria poikia.

Kun Tapanilassa uusissa taloissa vastustatte mielenterveytensä menettäneiden asumista, niin toivon, että tämä mielenterveyden sairaus ei koskaan osu omalle kohdallenne.

Kiitollisuus, kunnioitus ja kannustus eivät tipahda taivaasta. Ne pitää ansaita omalla käytöksellä. Mukavia pyöräilyhetkiä.

Vappusatanen tuli melkein; minulle 50 e. Hoitajamitoitus tuli. Jalkapanta, kiitos ei! Kallis ja tehoton.

Kysymys Toni Putulalle. Miksi verorahoilla saavutetusta voitosta pitäisi maksaa puolet veroparatiiseihin? Miksi annamme määräysvallan yksityiselle voittoa tavoittelevalle yritykselle yhteisiin verorahoihin?

Ihmettelen, miksi maksamme kalliista terveyskeskusjärjestelmästä, kun apua saadakseen on aina mentävä yksityiselle.

Jos hyvinvointiyhtymän yhteisyritys hanke kaatuu, yhä useammin saamme muistokirjoituksessa lukea sanat "menehtyi nopeasti edenneeseen sairauteen". Kun jonotetaan, diagnoosi viivästyy ja ajallinen etäisyys kuolemaan lyhenee. Yksityisen sektorin tehokkuuden saaminen julkisen sektorin käyttöön nopeuttaa diagnooseja ja tekee sairaudesta paranemisen todennäköisemmäksi. Me kaikki hyödymme vuorollamme.

Terveyskeskuksessa ei hoideta potilaita ja erikoissairaanhoito on toimenpidekeskeistä. Jossain mättää ja kalliiksi tulee veronmaksajille. Terveydestä puhumattakaan.

Minkähän takia Padasjoella ei saada Mainiemen tietä kuntoon, kohta ei voi mökille mennä kun saa pelätä, että auton renkaat hajoo.

Olen kuutisen vuotta asunt Lahdessa ja ihmettelen sitä negatiivisutta, mikä näppisten kautta välittyy, ongelmia ja epäkohtia kaupungissa kuin toisessakin on. Jospa hakisimme niitä hyviäkin asioita Lahdesta, jotain varmaankin on siksi kait asumme täällä.

Jälleen tulee hyvinvointiyhtymän yhteisyrityshankkeen yhteydessä esiin vasemmiston veroparatiisiväitteet. Tietävätkö väitteen esittäjät Mehiläisen veroilmoituksen sisällön. Suomen ja muiden maiden osaavat viranomaiset valvovat, että pääomatuotoista maksetaan asianmukaiset, lailla määrätyt verot. Se valvonta ei kuulu Lahden poliittisille päättäjille. Ei pidä sortua idealistisen propagandan uhriksi.

Pääterveyskeskus kuin labyrintti. Ainoastaan labra löytyy helposti, muutoin katsellaan viittoja Lähde, Harju, Tori, Masto, Karpalo ja pää onkin pyörällä. Uskomattoman sekava, tämän suunnittelijalle maksettu ilmeisesti melkoinen summa, kun on paneutunut totaalisesti labyrintteihin.

Tosiaan, autossa on 4 pyörää. Rengas kun on laitettu vanteelle ja tasapainoitettu, siitä tulee pyörä. Miksi autoliikkeet myyvät autoja "kaksilla vanteilla tai renkailla"? Ne on pyörät!

Minun pieneen päähäni ei mahdu. Kotitaloudet ja firmat tilaavat kontillisen viinejä ja oluita ulkomailta, mutta meidän oma pienpanimoiden verkkomyynti kotimainen yrittäjyys evätty maanrakoon.

Koivistoisen mansikkatilalla käytettiin paikallista sopimista!

Kuinka koiranomistaja itse jaksaa kuunnella yötä päivää haukkuvaa koiraansa ja entäs naapurit.

Lahden valtuusto. Ymmärrättekö, että 51 % on 51 % ja 49 % on 49 %? Kuka päättää ja vie voitot ja minne?

Taitaa nykyhallitusta kiinnostaa intersektionaalinen feminismi ja sukupuolineutraalit liikennemerkit työllisyydenhoitoa enemmän.

Kyllä poliisin tulisi puuttua näiden epämääräisten huumehöyrypäitten touhuihin mm. kansanopiston sillan alikulkevassa jalankulku-polkupyöräväylälle. Ei siinä kohta uskalla kukaan kulkea, saati penkille istahtaa. Ikävän näköistä turisteillekin.

Lahden kaupunginjohtaja on alityöllistetty, koska hän hakeutuu työllistävän "harrastuksen" piiriin.

Voih, ministeri Kiuru, ke tiedotustilaisuus telkussa, asia tärkeä, mutta tyyli kovin paatoksellinen.

Jokos ne luxus-tontit on myyty siellä Orimattilan Hennassa? Vai oliko tää suuri munaus Orimattilan päättäjiltä?

Herrat ja narrit tekee rikoksen, sitä vatvotaa vuos tolkulla. Ei tuomioita. Suomessa rikolliset pääsevät sakoilla tai lyhyillä vankeustuomioilla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut