Näppis: Miten turisti osaa tulla Lahden keskustaan?

Miten turisti osaa tulla Lahden keskustaan, kun Uudenmaankadun ja Apilakadun risteyksen ajo-opasteet eivät ohjaa keskustaan vaan ainoastaan Nikkilään? Tervetuloa Lahteen!

Ei tullut vappusatasta, hoitajamitoitusta, jalkapantoja, ja lista sen kuin kasvaa.

Joka paikassa käytetään nyt käsidesiä ja pestään käsiä. Luontaiset bakteerit kuolevat ja meidän vastustuskyky heikkenee. Ei hyvä.

Nyt kaikki voimat liikkeelle: Timosesta pormestari. Häntä ei saa päästää Lahdesta !

Lahdessa ainakin kerätään biojäte ja siitä valmistetaan multaa ja biokaasua. Tästä kiitos Päijät-Hämeen jätehuollolle, joka on kiertotalouden edelläkävijä.

Eivät ole "mamut" huumehörhöjä ja ympäristön sotkijoita, vaan ihan kantalahtelaiset. Mene katsomaan Aleksille ja Lanunaukiolle.

Jos jätetään keskustan Kehä Vuoksenkadun tunneleineen rakentamatta, säästyy lähes 100 milj.euroa. Siitä rahasta voisi panna osan torin ja LAD-museon väliseen kävelytunneliin. Hieno idea, eikö vain.

Miten turisti osaa tulla Lahden keskustaan, kun Uudenmaankadun ja Apilakadun risteyksen ajo-opasteet eivät ohjaa keskustaan vaan ainoastaan Nikkilään? Tervetuloa Lahteen!

Nyt kaikki keski-ikäiset ja vanhemmat sedät, jotka vastustatte keskustan kolmenkympin rajoitusta: maailma muuttuu Eskoseni.

Kerrostaloissa tupakanpolttaja käryineen ja hajuineen on häiriötekijä, joka terrorisoi muita asukkaita. Päivät ollaan kotona ja yöt valvotaan ja savutellaan, etätyötä tekevistä tupakoitsijoista on tullut varsinainen riesa naapureille ja taloyhtiöille.

Kiitollisuus, vastuu ja vapaus on elävässä sekä läsnäolon perusta.

Hei vihreiden valtuustoryhmä ja kaverinne! Tervetuloa Pikku-Vesijärven puistoon siivoamaan hanhilemmikkienne jätöksiä päivittäin tai ainakin viikoittain. Muillakin hanhien oleskelupaikoilla siivoaminen olisi toivottavaa. Nähdään!

Joku täällä oli pahoillaan kun armeijakin osallistuu vähemmistöjen sorron vastustamiseen. Hän koki sen sorroksi, kun ei saa enää sortaa täysillä.

Miksiköhän ihmiset vihaa mopopoikia?

Ajonopeuden ollessa 30 km/h kulutus nousee tutkimusten mukaan 9 l ja samalla nousevat päästöt. Tämäkö on Green Capitalin tavoite?

Mihin Asikkalasta on hävinnyt se kuntaa ja kuntalaisia ajatteleva SDP. Nyt vaan riitelyä ja kiukuttelua muiden ryhmien kanssa.

Suomi on tuhansien järvien maa. Eikö hanhien paikka ole siellä korpien keskellä, missä muutkin ns. vesilinnut pesivät ja rauhassa oleskelevat? Eikä ihmisten valtaamilla alueilla. Näin minä ajattelisin asian olevan.

Vapaaehtoisuuden puute? Kuka on vapaaehtoinen raiskattavaksi, kysyn vaan.

Kauppa ilman henkilökuntaa! Ja taas nousevat verot, kun joudumme maksamaan lisää työttömyyskorvauksia.

Ankkurin rannassa aamulla hanhien jätöksiä 50 nyrkin kokoista kekoa "lakupötköjä" ihan vesirajassa. Kävelykadulla lisää. Tuulinen sää, niin kasat järvessä. Hanhilla kivaa, meistä uimareista ja terveydestä viis.

Kevyen liikenteen käyttäjät eivät ole nyt turvassa ajoradoilla. Kaupungille tulee saada pikimmiten osaavat, omat kevyen liikenteen suunnittelijat, omat rakentajat ja omat tähän osoitetut rahat.

Onko tosiaan mahdollista, että viranhaltijapäätöksellä pudotetaan keskustan nopeusrajoitus 30:een? Ideologiset tavoitteet härskisti läpi, ja poliittiset päättäjät eivät reagoi mitenkään. On tämä touhua!

Keskiviikko kertoo, onko kakkosen valmentajasta Fc Lahden puikkoihin!

Poistuiko valtuutetut Helen ja Tapiola kesken kokouksen salista? Miksi. Äänestäjien aliarvioimista. Eikö pää kestä?

Alkaisiko järki voittaa Lahden päättäjillä hykyn yhteisyrityksen suhteen. Mehiläisen hoidossa kaup.sair. terveysasemat. Jonot jatkuisivat niin kuin nytkin; sama yhtiö vain isommin mukana. Hullummaksi menisi. Muut keinot säästöihin.

Iso-Paavolankatu 2 hallien katoilla pesivät lokit.. Eikö joku taho voisi tehdä pesinnästä lopun?

Hykyn yhteisyritys hyvä juttu! Kun Sote ei taida vieläkään onnistua tai valmistua? Mikä on, että pitää vastustaa, jos pääsee nopeammin hoitoon/ lääkäriin, maksut pysyvät samoina/ edullisina, digit paranevat valovuodella?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden Seurahuoneella kokoontunut vihreiden ministeriryhmä esitti ympäristövaateita syksyn budjettiriiheen ja kehui kaupungin ympäristötoimia –  sisäministeri Ohisalo: "Moni voisi ottaa oppia Lahdesta"
 2. Päijät-Hämeessä todettu yksi uusi koronavirustartunta – 26 hyvinvointiyhtymän työntekijää karanteenissa
 3. Lahden Demarit väläyttää terveyskeskuspalveluiden palauttamista yhtymältä kaupungille - myös vasemmistoliitto olisi valmis irrottamaan Lahden peruspalvelut ”villiintyneestä yhtymästä”
 4. Koronavilkku-sovellukselle tavoitellaan miljoonaa käyttäjää kuukaudessa – käyttö ei vaadi henkilötietoja
 5. Leo Laakko ja Kari Onninen edustavat Päijät-Hämettä Ilomantsin karhunveistokilpailuissa
 6. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee
 7. Suomessa kaksi uutta koronaan liittyvää kuolemaa ja 17 tartuntaa – TS: Turkuun Skopjesta palanneen lentokoneen matkustajista monella koronatartunta
 8. Hämeen kauppakamari vauhdittaa yritysten hallitustyöskentelyä – hanke on yrityksille maksuton
 9. Tuore tutkimus: Moni nuori haluaisi itsenäistyä jo 18-vuotiaana, mutta aikataulu toteutuu harvoin – "Nuoria huolettavat etenkin rahaan liittyvät asiat"
 10. Kaksi ruorijuoppoa kiinni Päijänteellä – toinen puhalsi seulonta-alkometriin isot lukemat
 11. Ari Helmisen uutisanalyysi: EU tuo apua tulevaisuusinvestointeihin – Vanhasen kassakaapissa riskiskenaariot, joihin ei ole kaavaa
 12. Kuvatempaus: Saitko komean sienisaaliin? Lähetä meille kuva
 13. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 14. Salpauksen alueella Lahdessa puhdistetaan maaperää öljystä
 15. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.