Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Ei ollut yllätys konserttitalon kosteusvaurio

Ei ollut yllätys konserttitalon kosteusvaurio. Jo 2–3 v sitten mietin, että tuosta talosta en ikinä asuntoa ostaisi. Sadekelillä rikkinäiset villapaketit lojuivat ulkona.

ESS:n pääkirjoituksessa moitittiin Kisapuiston kuntoa. Liikuntapuisto on kaikilta osiltaan kunnossa lukuun ottamatta huoltotiloja. Seuraavaksi Kisapuistoon on rakennettava uusi huoltorakennus kunnon pukutiloineen.

Täytyykö Suomen erota EU:sta, jotta niistä valkoposkihanhista päästään eroon? Ei taida olla muuta mahdollisuutta?

Nari nari, jos et halua ymmärtää käyntimaksua julkisella hammaslääkärillä, mene yksityiselle. Tuska helpottaa siitä perittävästä maksusta. Voi kiesus.

Julkisella hammaslääkärikäynnistä perittävä maksu on ihan normaali terveyskeskusmaksu. Etkö sitä tiennyt?

Lukekaa Seppo Korhosen maanantain Lukijan palstan juttu hykyn tulevasta sopimusasiasta. Totuus ei pala tulessakaan. Bisnes on bisnestä, nyt terveydellä. IC-yms. pahin. Sopimus on "ikuinen", ohjelmatiedot sitoo.

Kuka ostaisi vanhan konserttitalon huoneistoja, vaikka tulisivatkin joskus valmiiksi? Muitakin huoneistoja myytävänä vaikka kuinka paljon. Ja lisää rakennetaan.

Milloin meillä aletaan puhua kännyköiden turvallisuudesta. Esim. lataukseen jätettynä turvallisuusriski. Räjähtäessä savun lisäksi palovaara.

Poliitikot huom! Kuka vastustaa hanhia ja kannattaa niiden hätistelyä pois rannoilta ja kävelyteiltä, tulee saamaan äänivyöryn seuraavissa vaaleissa.

Onnea hanhet, olette voittaneet Lahden kaupungin. Nyt on hanhilla lupa olla Ankkurin virallisella uimapaikalla. Uimapaikalla tullut kyltti, jossa lukee, ettei hanhia saa pois kuin virallinen hanhen karkottaja tai muuten tulee poliisiasia. Uskomatonta. No vaalit on tulossa.

Räikkösen autosta irtosi pyörä eikä pelkkä rengas.

Lahden vanha konserttitalo on alkanut yhä enemmän muistuttaa television "Remppa vai muutto"-ohjelmaa! Joka jaksossa kosteus- tai muuta vikaa. Surkeaa! AA

Syö vain vaaleaa leipää paksulla voilla. Päälle grillimakkaraa ja täysmaitoa. Sitten onkin hyvä pahoittaa mieli seuraavaan päivään.

Tehostetulla valvonnalla voidaan pelastaa kaikkitietävien pyöräilijöiden henki.

Koko aluevalvontavirasto täysin hampaaton, eivät taida itsekkään tietää, mitä pitäis tehdä. Koskee kaikkea muutakin kuin palkkausta. Virkamiehiä kyllä riittää, vastuunkantajat puuttuu. Kyselyjä ja kyselyjä ja kyselyjä ja vielä selvitystä.

Ruotsi ja Trump ovat samaa mieltä. Korona-virusta ei ole olemassa. Molemmat maat tulee asettaa kaikkinaiseen saartoon, kunnes siellä järki ja nöyryys löytyy.

On se ihmeellistä, samaan aikaan, kun haukutaan kissoja koiria ja hanhia, jotka sotkeevat alueita, niin ESS kirjottaa ihmisten sottaavan kansallispuistoja riesaksi asti. Kattokaa peiliin.

Tuhansia euroja tuhlattu Hesarin kansikuvaan. Lahden matkailumainos oli ruma ja synkkä kuva Lahden satamasta. Ei mitään vetovoimaa, päinvastoin. Mikäli tarkoitus oli mainostaa aluetta ja Vesijärveä, niin pieleen meni.