Näppis: Ihmetyttää nämä nykyiset jäätelöt, ovat oikeesti kylmiä makeisia

Ihmetyttää nämä nykyiset jäätelöt, ovat oikeesti kylmiä makeisia. Miksi ei valmisteta raikkaita jäätelöitä vähemmällä sokerilla?

Mikä maa? Vastaan pääministerille, että hävettää. Hävettää vanhuksena katsoa tätä saamattomien vätysten valtakuntaa. Yli 400 000 työtöntä läsii. Marjasato jää keräämättömänä maatiloille ja metsiin. Menkää poimimaan. Ja heti nyt.

Ihme kitinää hollolalaisilta. Teillä on ollut monet vuodet, vuosikymmenet Aikkalan kaatopaikka! Kukaan ei ole valittanut siitä! Kierrätyspuisto/loppusijoituspaikka Hollolaan. Ja asia ratkaistu.

Maksetaanko kotihoidon/vastaaville työntekijöille varmasti ateriakorvaus? Koska eivät pääse useinkaan tukikohtaan syömään.

Mikä täällä Lahdessa mättää tässä kotihoidon parkkeerausasiassa? Kuka kertoo? Eikö kaikkein yksinkertaisin olisi kuvalla varustettu ilmainen parkkeerauslupakortti, autossa pidettävä!

Vieraslaji sana on rasismia ja loukkaa maahanmuuttajaihmisryhmiä. Haloo! Miltä korvaan kuulostaa sanonta ihmisroskat! Ihmisroskapuheet on vallassa olevien, valkoihoisten apartheidia heikoimmassa asemassa olevista.

Nastolan Kauppakaaren kehityksen toinen jarru kunnan virkamiesten ohella on ollut osuuskauppa Hämeenmaa, joka hyvin pitkälti määrää seudulla, mihin kilpailevia liikkeitä saa tulla ja hamuaa aina ensin parhaat paikat itselleen.

Minäkin haluisin nukkua ikkuna auki, mutta Patomäen myyränkarkottimet piippaa 24/7 ympäri vuoden. Voisko ne korvata äänettömillä?

Kiitos akuutti 24 hienosta ja asiantuntevasta palvelusta. Tsemppiä teille jokaiselle, ei ole helppoa hommaa!

Mersun F1-talli rasismia vastaan. Autojen väri Saksan historiallisissa väreissä; Musta ja punainen!

Mansikanmyyjälle: Kannattaa pysytellä omalla työpisteellä. Älä päästä ulkopuolisia myyntitelttaan. Kännykkä pois, hieman hymyä. Ja tärkeimpänä; älä nuolaise sormia pussia avatessa ja käytä hansikkaita marjoja käsitellessä.

Jalkarannan entinen B-sairaala on nykyisen Jalmarin vanha osa. Purettu navetta oli Tapanilan maatalon, jonka maille oli rakennettu Tapanilan vanhainkoti.

Miten pitkälle lahtelaisten päättäjien röyhkeys ja epäinhimillisyys oikein menee heidän kieltäytyessään antaa kotihoidolle liikennelain mukaisia pysäkointilupia! Ilmeisesti nekin rahat annetaan KymiRingille tai vihreään hömppään. Päättäjien arvot täydellisesti pielessä. En asuisi päivääkään Lahdessa.

Ihanaa, puoli vuotta ilman ns. tuttavapariskuntakyläilyjä ja muita tapaamisperinteitä. Toivon näin jatkuvan. Introvertti kohta 72 v.

Lahden päättäjissä tulisi olla kymmenkunta Jorma Ratian kaltaista kuntalain ja osakeyhtiölain tuntevaa juristia, jotka tuovat totuuden esille ja vaativat lisäselvitystä verorahojen holtittomasta käytöstä. Ratian lisäksi kiitoksen ansaitsee myös muutama muu aktiivinen päättäjä.

Eikös se olis ammattiliittojen ja luottamusmiesten asia pitää huolta siitä, ettei työntekijöitä kohdella kaltoin. Sen takiahan niitä on vuosien mittaan perustettu.

Suomen päättäjät on selkärangattomia valkoposkihanhiasiassa! Elämmeköhän itsenäisessä maassa?

Kuntaliiton Karhunen se taas muisti vanhuksia. Hallituksen kaavailemat hoitajamitoitukset yms. jäihin ja pois kokonaan. Kiitos Karhunen tulethan se sinäkin joskus vanhaksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut