Näppis: Käväisin Mustankallion hautausmaalla, onko työntekijöitä vähennetty?

Käväisin Mustankallion hautausmaalla, onko työntekijöitä vähennetty vai vaihdettu, kun paikka ei ole enää entisessä loistossaan?

Nastolan uudet nopeusrajoitukset toimivat hyvin, mopopojatkin ajavat ohitse.

Jos Suomessa alettaisiin kerätä biojätettä mullan tekemiseksi, saisi halpaa multaa. Miksi ei? Tietämätön puutarhuri

Koirankakka ei maadu nopeasti ja aivan liian moni pökäle päätyy hulevesien mukana pilaamaan Vesijärveä. Koiraveroa kiitos ja heti.

Miksi kirkkoherralla, jota saa vetää hihasta, ei ollut lehtihaastattelussa mitään sanaa kirkon opista ja Raamatusta? Omat käsitykset lienevät toissijainen asia, jos poikkeavat virallisesta linjasta.

Hei, Pyhättömän jalkakäytävillä pyöräilevät, se on sallittua vain alle 12-vuotiaille. Muitten paikka on ajoradalla. Kevyenliikenteenväylät on erikseen merkitty.

Lahden poliisi, olis teille urakkahommia; tervetuloa sakottamaan kaikki Malskin kävelykatua ajelevat kymmenet autoilijat! Tässä myös ESS:lle juttuvinkki.

Nyt on aika Lahden kaupungin suunnitteluvastaavien avata meille veronmaksajille, miten paljon älypyörätien rakentaminen on jäänyt jälkeen huonon suunnittelun vuoksi. Pyörätien rakentajat kertovat mielellään, miten osaamaton suunnittelu on pysäyttänyt heidän työnsä tai viivyttänyt sitä useita kertoja.

Törkeää, ettei köyhä kaupunki kerää helppoja rikesakkoja iltaisin ja vkloppuisin pysäköinnistä. Eikö virkahenkilöillä mitään vastuuta?

Miten käy jatkossa mustikkasadon, kun haalitaan haravoimalla mustikan lehdetkin pois ja raavitaan näin varretkin rikki?

Kommentoi