Näppis: Koskakohan Uudenmaankadun liikennevaloihin saadaan synnytettyä se "vihreä aalto"?

Koskakohan Uudenmaankadun liikennevaloihin saadaan synnytettyä se "vihreä aalto"? Nyt Renkomäen liikennevaloista Varakadun risteykseen joutuu pysähtymään kaikissa valoissa. Ei liene päästöystävällistäkään katsella punaista?

Todella ammattitaidotonta käytöstä suurelta mansikan tuottajalta työntekijöitä kohtaan.

Vesiurkujen musiikkivalinnat lievästi sanottuna ihmetyttävät.

Möysän uimarannalla käytetään koiria surutta tarpeillaan. Miksi kaupunki ei tee mitään?

Tsemppiä Iiris Hämäläinen! Teitä kohdeltiin väärin. Samalla tavalla kävi poimijoille. Heidän työsopimusta muutettiin allekirjoittamisen jälkeen. On turha valittaa jos suomalaisia ei työt kiinnosta mansikkapellolla.

Puolustusvoimat teki linjauksensa, kun salli ylikersantin marssia pride-kulkueessa mutta kenttäpiispa laitettiin hiljaiseksi. Mitähän se sorto nyky-suomessa oikein tarkoittaa?

Varakkaat kantasuomalaiset pakenevat keskustoista maaseudun rauhaan huumeveikkoja, mamuja, sekä ympäristön suureen muutokseen ja hävitysvimmaan kyllästyen. Onko suvaitsevaisuus ja välinpitämättömyys mennyt meillä liian pitkälle?

Kyllä riittää hanhen jätöksiä Pikku-Veskun kävelyteillä, voisitteko te hanhien ystävät tulla haravoimaan.

Urakkapalkka mansikkatilalla on mielenkiintoinen käsite. Kannallisten ja kannattomien mansikoiden keruusta maksettava palkka on täysin sama, vaikka toinen on puolet hitaampaa, etkä itse voi vaikuttaa siihen, mitä poimit ja kuinka monta tuntia päivässä, vaan työnantaja määrää sen. Keskivertoansion piti olla n. 11 eur per tunti, viikon perusteella todellisuudessa se on 4–8 eur, ja kuulemma mansikoiden poiminta ei ole nopeuslaji kuten pellon esimiehet suureen ääneen ohjeistavat.

Suomessa on 4 kansainvälisesti hyväksyttyä jalkapallokenttää, joista yksi on Lahden urheilustadionilla. Lopettakaa Kisapuiston kentästä vouhkaaminen. Olkoon se kaikkien yhteinen harrastuskenttä.

Tehdään Toriparkista tunneli Kirkonmäen alta suoraan taidekeskukseen!

Iiris Hämäläinen 3.7.2020. Jos koet, että oikeuksiasi on loukattu palkansaajana, mitä luulet yrittäjän oikeuksien olevan? Mielestäni sinun pitäisi tutustua yrittäjän arkeen ja siihen, onko meillä yrittäjillä aina työpaikat varmuudella saatuja, kun laskemme urakoita, että saisimme työllistettyä työväkemme ja emme saaneetkaan urakkaa, mitä luulet yrittäjän silloin miettivän? He etsivät välittömästi töitä työväelleen, sen vastuun he kantavat, ei heillä ole oikeuksia ollenkaan. Terveisin Yrittäjä Lahdesta

Taas jaettiin miljardeja sinne ja tänne. Tämän maan rakentajille, vanhuksille ei luvattu mitään. Mutta tämähän on jo maan tapa.

Ontuvilta tuntuu selitykset mansikkatilan kausityöntekijöistä. Samat henkilöt 22 vuotta putkeen. Ainakin myyjinä vain nuoria tyttöjä.

On häpeällistä tuhota luonnonkasveja tökeröiden frisbeepönttöjen takia.

Joka aamu heräämme, kun tuotte nelijalkaiset ystävänne kuoroharjoituksiin talojen ikkunoiden lähelle, kuin se olisi ainoa paikka maailmassa.

Voi hyvät sykkyrät, räjähde käsissä, yhteys 112, eikä soitella kummitädeille, olkoonpa vaikka minkä lajin konstaapeleita!

Kyllä on hölmölän touhua Lahdessa kun 5 000 lokkipariskuntaa päästetään pesimään ja paskomaan sekä rääkymään Lahden hienoimmalle paikalle satamaan. Ei missään ole tämmöistä hölmöilyä! Vierailija ei ymmärrä!

Heinlammintie/Vitikankatu risteys: Heinlammintietä tulevalla etuajo-oikeus. 3.7. T-risteykseen saapui samaan aikaan joka suunnasta auto. Odottelin, että Heinlammin suunnalta auto menee ensin, ei liikkunut, niin taksi ponkaisi vastakkaiselta suunnalta Heinlammintielle kääntyen suoraan eteeni. Törkeää liikennekäyttäytymistä.

Hyvät ihmiset, käyttäkää niitä kauppojen käsidesejä! Omaksi ja muiden turvaksi.

Jos lääkäreillä olisi riittävästi ammattitaitoa kertoa muuta kuin diagnoosi, olisimme välttäneet turhat sairaalakäynnit. Rahaa palaa meiltä ja yhteiskunnalta aivan turhaan.

Mitä on tapahtunut mansikoille? Ei maistu miltään.

Tatskat, korona, malariahyttyset. Enää puuttuu vain heinäsirkkaparvet pilaamaan kesän.

Mukavaa, kun on saatu naisia ja ulkomaalaisia ennen niin miehisiin ammatteihin mm. armeijaan ja poliiseihin sekä opetusalalle. Tulee uutta näkökulmaa asioihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"
 2. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 3. Kuntouttavan työtoiminnan tarve on Päijät-Hämeessä edelleen moninkertainen asiakaspaikkoihin verrattuna – jonotusajat jopa kuukausia
 4. Pääkirjoitus: Hennan toivo Nurmijärvi-ilmiössä?
 5. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 6. Yön uutiskooste: Metsästyskausi alkaa tänään sepelkyyhkyillä ja peltohanhilla
 7. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta
 8. FC Lahti sai kunnolla maalihanat auki Ilvestä vastaan, Assehnoun kuritti vastustajaa kahdella maalilla – "Yleensä kova työ palkitaan"
 9. Lahti on saanut etäkoulukevään jäljiltä 1,5 miljoonaa oppimisen tukemiseen – avustus käytetään tukiopetukseen ja uusien opettajien palkkaamiseen
 10. Hanna Myyrän Esalainen: Lemmikin mukana kulkee monta ilonaihetta
 11. Eduskuntaryhmien puheenjohtajat Uutissuomalaisen kyselyssä: Aluekehitysrahoja jaettava nykyistä tasaisemmin koko Suomeen
 12. Bottaksen juhlat jäivät Britannian gp:ssä juhlimatta – "Hyvin turhauttavaa"
 13. Liian tiivis istuminen on puhuttanut FC Lahden kotipeleissä – "On vaikeaa lähteä ihmisiä siirtelemään", sanoo toimitusjohtaja
 14. Rulla-ampumahiihdon SM-kultaa napanneella Mari Ederillä riittää yhä työsarkaa ampumapaikalla – "Ainoa mysteeri on enää se, miten saan virheet mahdollisimman nopeasti korjattua" 
 15. Villähteellä kahden auton kylkikolari

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.