Näppis: Jos Tapanilassa ei ole kyse rasismista, niin sitten on kyse psyykkisesti sairaiden syrjimisestä

Jos Tapanilassa ei ole kyse rasismista, niin sitten on kyse psyykkisesti sairaiden syrjimisestä. Jalkarannalla on pitkä historia mielenterv.asiakkaiden hoidosta ja asuttamisesta. Reunimmaiset uudet talot ovat entisen nyt jo puretun B-sairaalan navetan vieressä.

1.7. joku puolusteli kakkapussien heittämistä metsään. Miksi ihmeessä sitten pitää edes pussittaa? Taajamissa ihan eri asia kerätä talteen.

Nastolan Kauppakaaren kehittymistä on jarruttanut silloiset Nastolan virkamiehet. Virkamiehillä onkin yleisesti liian suuri valta. Omat ideologiat ohjaavat työtä, esim. kaavoituksessa.

Ihmettelen postin kulkua: ei saa ees laskuja, mutta sitten tulee muistutuslasku. Missä alkuperäinen lasku?

BLM ja MeToo ovat varmasti saaneet alkunsa ihan ihan oikeista huomioista ja huolesta. Molemmat ilmiöt muuttuivat hallitsemattomiksi ja kääntyivät itseään vastaan. Valitettavasti muistan ne aikamme vastenmielisimpinä liikkeinä.

Kiitos rakkaat naapurini, jotka olette sitoneet kilkuttavat ja lätkyttävät lipputangon narunne äänettömiksi. Kiitos myös sille, joka on poistanut kilkuttavan tuulikellonsa. Nyt kipukroonikkokin voi nauttia omalla pihallaan olosta.

Sokoksen wc-koppi on juuri oikea paikka mennä lörpöttelemään puhelimeen kovalla äänellä. Mitä väliä, vaikka jono seisoo oven takana. Ja sitä jatkui ja jatkui.. Näin tiistai-iltapäivällä. Voi aikoja, voi tapoja.

Olisiko se Tapanilan maahanmuuttajien mielenterveys pitänyt tutkia jo kotimaassa. Mitä maksaa (tai muotisanalla kustantaa) lahtelaisille veronmaksajille.

Miksi pitää kaikki olla niin mun näköistä. Tarkoitan kalusteita, taloja ja kaikkea muutakin. Minä en ainakaan halua olla talon tai sohvan näköinen. Sama ilmiö oli joskus aikanaan, kun Aku Ankalle pitäisi laittaa housut. Kuka mitä hassua keksii niin toiset jatkaa.

Koitin juuri löytää Salpakankaan terv.kesk. numeron, Kalliolan keskus kun on kiinni. Katuosoitteen mukaan annettu numerot mihin soittaa, mutta ei omaa katua eikä viereistäkään löydy. Upeeta.

Alkakaa nyt sakottaa näitä sateella valoitta ajavia, öisiä moporällääjiä, punasokeita ym. Helppoa tuloa valtiolle. Ja ihan vapaaehtoista touhua.

Voisiko tupakoitsija ystävällisesti ottaa naapurin huomioon. Olisi mukava juoda edes aamukahvit terassilla.

Tervetuloa Lahden seudun kierrätyspuistoon. Kierrätyspuistossa on kolme eri jätelajin kaatopaikkaa. Sisään tulevasta jätteestä kolmasosa loppusijoitetaan näille kaatopaikoille. Vaarallisista jätteistä sata prosenttia päätyy vaarallisen jätteen kaatopaikalle. Tervetuloa todellisuuteen.

Se ns. taideteokseksi luokiteltu roskakasa on suuri häpeä kauniin Nastolan kirkon ja upean entisen arvostetun kunnantalon edessä. Kirkonkylän maisema on oikeasti pilalla!

Joko ESS kalakisan "voitto-hauen" todellinen paino selvitetty. Mukamas 104 cm, 12,6 kg. Punnittu pauna-puolella taatusti. Todellinen paino + 6 kg. Palkinnot uusjakoon!

SPR lypsää taas vaihteeksi veronmaksajia, mistään piittaamatta. Ympäristöstä viis veisataan.

Kyllä kaupungilla on rahaa syytää ihan mihin sattuu, mutta koko kesänä ei ole leikattu Mukkulan Tanssimäellä olevien puistoteiden pientareita. 1 m heinikko+muu kasvillisuus saa rehottaa ihan miten sattuu. Eipä kyllä talvellakaan aurattu. Destian pitäs hoitaa mutta eipä hoida, eikä kaupunki valvo. Pitäsköhän vaihtaa valvojaa ja tekijää.

Alkoholi on hermomyrkkyä, juokaa vaan aina kun mahdollista. Polttakaa tupakkaa, niin kuolette tukehtumalla.

Ymmärrän, että jatkuva koirien syyllistäminen on terapiaa mielellesi. Mutta etkö näin kesällä keksi muuta sisältöä elämääsi? Kun ahdistaa.

Petteri Orpon mukaan alipalkkauksen kriminalisointi olisi työnantajan kannalta melko mahdoton tilanne?!

Radion Yle puheen toimittaja lienee gramofoninneulalla rokotettu – sitä milleniumilaisille osoitettua räppiä tulee tuutin täydeltä. Että tota välillä on terveellistä hengittääkin?

Lossimies ja postimies, ne ihmisten asioista kaiken ties.

Miksiköhän muutamassa mansikanmyyntipisteessä käy vain käteinen ? Eikä saa kuittia?

FC Lahti tarvitsee oikean jalkapallovalmentajan!

Urheiluvälineiden ostokuitit pitää saada verovähennyksiin ja Finlandia-hiihtoon osallistujille 500 euron osallistumispalkkio.

1.7. Paulakatu Renkomäki. Lassila & Tikanoja roska-auto kävi kadulla 3 kertaa. Siis aivan mahtavaa!

Kunnon urakkapalkat takaisin! Raha työn tekijälle, ei laiskalle pörssikeinottelijalle. Kyllä nousee työmotivaatio ja tuottavuus. Nyt on toisinpäin.

Onhan nää isojen marjatilojen kehnot työolot tiedetty. Siksi en osta marjoja sittareista vaan tilalta joka toimii asiallisesti. On varaa 5 l/ vuodessa.

Miksi liikehuoneistojen ikkunoita ei pestä, oli toimintaa tai ei? On niin nuhjuisen näköistä keskustassa.

Kotihoidon pysäköintiratkaisuehdotus lehdessä: taloyhtiö voi merkitä paikan lyhytaikaiseen asiointiin. Monessako taloyhtiössä on tällaiselle paikalle tilaa/ylimääräisiä paikkoja ja monessako luulette paikan olevan vapaa, kun kotihoito tulee käymään?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.