Näppis: Eikö punavihreä hallitus ole vielä huomannut, että ravien nimi loukkaa sukupuolista tasa-arvoa, kun puhutaan vain Kuninkuusraveista?

Korona jyllää Vasemmistopopulistien johtamissa maissa kuten Ruåtsi, Kiina,Venezuela..

Sähkön siirtohintaa ihmetellään. Samanlainen ylimääräinen maksu on kaupungin hammashuollossa. Yhden pinnan täyte maksaa 18.90 euro mutta sen lisäksi käyntimaksu 13.10 euroa. Mikä ihmeen käyntimaksu. Eihän sitä etänäkään voi suorittaa. Ainakaan vielä.

Ymmärrän, että kauppiasta kiinnostaa asiakaskunnan ikäjakauma ja kysyy syntymävuotta, mutta mihin ihmeeseen se tarvitsee syntymäpäivää ja kuukautta? Minulta ei tule saamaan, ainakaan ilman tarkempaa selvitystä.

Särkiön kirjoitusta kehui moni täällä, kertomatta kuitenkaan mikä siinä oli hyvää. Kunhan on sama aate kuin itsellä niin kaikki puheet ovat kritiikittömästi totta. Ja jos ei tiedä, mikä siinä oli niin hyvää, voi aina vastata: kaikki.

Lahti-Hollola pyörälenkillä enimmäkseen lahtelaisia pyöräilijöitä, joten jos haluatte pyörätien, yhteispelillä se voisi onnistua. Ymmärtääkseni pyörätiehanke on ollut vireillä jo ainakin 10 vuotta. Joko nyt?

Poliisilla on resursseja häiritä pyöräilijöitä keskustassa tehostetusti, mutta niille entisen alatorin kanta-asiakkaille ei tehdä mitään. Ei kai siinä.

Hyvä kirjoitus Särkiöltä tässä pimenevässä maailman ajassa.

Lemmikki on kukka. Koira on eläin.

Pienkonekorjaamo Hukurak Oy: hyvä palvelu mutta saisiko kuittiin myös erittelyt tarvikkeista, joita esim ruohonleikkuriin tarvittu, kiitos.

Kyllä oli yksin yrittäjiä syrjivä pääkirjoitus 30.6. Näin pandemian kurimuksessa voi kysyä, mistä se YEL maksu vähennetään, jos ei ole riittävästi verotettavia tuloja?

Poistettavia nimikkeitä: USA:n punaniskojen kehittämä "hampurilainen". Kesällä 1943 liittoutuneet pommittivat operaatio Gomorrahissa Hampurin lähes raunioksi. Belgialaisten keksimä "ranskalaiset perunat" loukkaa ranskalaista ruokakulttuuria. "Valkoinen ja ruskea/tumma riisi" ovat rodullistettuja termejä. Poliittisesti epäkorrekteja ovat "punaviini" ja "valkoviini".

Pitääkö koirantaluttajan kävellä aina kävelytien vasenta puolta. He ovat aina sohlaamassa kävelijöiden tiellä jotka kävelevät oikeaa reunaa.

Ei tullut yllätyksenä. Kiinasta taas uusi Viirus. G4 EAH1N1. On löytynyt sioista. Se on tarttunut jo ihmisiin sikaloissa.

Kun te KCM kauppiaat pidätte auki kauppanne myöhään illalla niin pitäkää huoli myös siitä että työntekijöitäkin on riittävästi paikalla loppuun asti!

Sinä mopoileva tyttö Vääksyssä. Tulit Honkaperän tieltä kolmion takaa juhannuslauantaina klo 14.45. Ajoit täysin hidastamatta, pysähtymättä ja väistämättä. Katsoit ainoastaan Sysmästä päin tulevaa liikennettä kääntyessäsi Vääksyn suuntaan. Kolari oli sekunnista kiinni.

Kuninkuusraveissa valitaan nopein suomenhevosori kuninkaaksi ja tamma kuningattareksi. Eikö punavihreä hallitus ole vielä huomannut, että ravien nimi loukkaa sukupuolista tasa-arvoa, kun puhutaan vain Kuninkuusraveista. Toivon heidän nimittävän toimikunnan miettimään uutta nimeä, mikä ei loikkaa tammojen omanarvontuntoa.

Miksi kirjolupiinin siemeniä ei ole enää kaupoissa? Sehän on ihan sallittu lupiini.

Pikkuveskulle on pesiytynyt aivan uusi laji. Muistuttaa valkoposkihanhea mutta on valtavan vahva ja murhanhimoinen. Voittaa isommankin miehen saatikka kevyen kokoomusedustajan. Poliisi, armeja,apuun. Ottakaa monta miestä tai ne tuhoo teidät.

Sukupuoli- ja seksuaalineutraali vihervasemmistolainen pikavippihallitus voi lähettää itsensä ekologisesti Siperiaan, pysyvästi! Näin toivoo poliittisesti epäkorrekti Uncle Ben vappusatastaan odotellessa.

Miksiköhän Rälssi laajenee!? Jos katsotte kuka on meidän ympäristölautakunnan pj niin ei tarvitse enää ihmetellä.

Toivottavasti nyt kaupungin metsäosasto ottaa tosissaan liian tiheä puusto on haitallinen, sitoo epäpuhtaudet. Nyt viimeistään pitää hoitaa puuston harventamisen koko kaupungin puistoissa ja metsissä.

Okeroisten palsta lehtokotilohälytys. Tosin outoa: eilen koko aarin tarkasti peratessa puhdas, tänään kaaleilla 2+2 lehtokotiloa, ei paksaa, ei syöty.

Heh, ne lehtokotilot tuulen mukana lentelee nykyään, ja keskelle suurimpia kaaleja. Ihan turhaa näet vaivaa, syynään just tän takia palstan joka päivä.

Vihervasemmistohallitus on alkanut käyttäytyä kuin Stalin aikoinaan. Tekee mitä lystää, kääntää asiat nurinniskoin ja ottaa asioista vain ne esille mitkä tukevat omaa agendaa. Muut vaiennetaan. Valtakunnansyyttäjä kuin politbyroon vasalli.

Täsmennys kaakaojuttuun: kaakao on terveellistä, ei sokerinen suklaa!!!

Ei ne koirat punkkeja levitä, vaan ihmisten tekemiset tai tekemättä jättämiset. Taajamissa jätetään säästösyistä heinikoita niittämättä ja viheralueiden hoitoa vähennetään. Punkeille riittää elintilaa.

Koivistoisen jokavuotinen mansikkatiedotus julkastu."Pitäkää kovaa kiirettä, ennenku loppuu"

Ei järjen häivääkään. Kaupunginsairaalan terveysasemat(Mehiläinen), pitkiä odotusaikoja, lääkäripula, jatkuva ongelma. Mikä muuttuisi, jonot yms kasvavat lisää, kun Itäinenkin siirtyy sinne. Itkettää Sijoittajat kiittää, halvalla menee.

Yöt tummenee, illat viilenee. Alkaa oikea kesä. Mahtavaa! Ihan turhan valoisaa alkukesällä. Ja tulispa kunnon ankara talvi vielä.

Olemme tavanneet useasti Merrasjärven luontopolulla kaksi isoa koiraa irrallaan vanhalla rouvalla, olemme pyytäneet ystävällisesti laittamaan hihnaan niin hän on kertonut ettei pysty koska ei pysyisi itse pystyssä vaikeassa maastossa. Joten ei hallitsisi niitä myöskään missään vaaratilanteessa, pelottavaa. Järjestyslaissamäärätään, että koiraa ei saa päästää kytkemättömänä kuntopolulle tai muulle sen kaltaiselle juoksuradalle. Siispä pidetään koirat kytkettyinä luontopoluilla ja juoksuradoilla. "Pidä koira kytkettynä" kyltit löytyvät Merrasjärven poluiltakin.

Lahdessa hoidellaan "hiljaisesti tällaiset mielenterv. ongelmista kärsivät turvapaikanhakijouden tehostetun hoidon toimintaan liittyvät asiat. Rahaa riittää! Mutta rahaa ei ole omien hoitoon riittävästi. Erikoista.

Nuorella työttömällä pitää olla työkokemusta, jotta voisi saada työpaikan. Kuka antaa sen ensimmäisen, jotta saisi tarvittavaa kokemusta?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu