Näppis: Kaksikiloinen lintu hyökkää 70-kiloisen aikuisen miehen kimppuun. Apuun pitää saada media, poliitikko, poliisi, palokunta ja koirat.

Ess.28.6 Dna hinnoittelusta. -80 luvulla Päijät Visio Oy aloitti kaapeli-tv operaattorina Lahdessa. Omistajina yhtiössä PHP, ESS, Lahden kaupunki sekä Sanoma Oy. Omakotitalo liittymä tuolloin maksoi 3500 tai 4500 markkaa. Nyt 5000 euroa. Eli markat ovat muuttuneet euroiksi.

Hanki koira, saat elämääsi rakkautta ja ymmärrystä. Koira on ihmisen paras ystävä!

Otteluiden järjestäminen vaatii nyt FC Lahelta paljon työntekijöitä. Turhaan esim. huoltaja istuu tyhjänpanttina penkillä, kun työtehtävät ovat ennen ja jälkeen pelin. Pelin aikana ehtii tehdä muita töitä. Joutaisi hyvin täyttämään tuoppeja janoisille kannattajille. Näin toimien seuralle ei tulisi ylimääräisiä kuluja.

Silläkö Suomi nousuun pientuloisilta ja eläkeläisiltä joilla varmat tulot. Alle 1 500 e eläkkeen pois korotuksista luovuttava

Nostimme tarjoustamme. P H P:n osakkeista. Piensijoittalle elokuussa koittaa totuuden hetki kun osinkovero on maksettava valtion kassaan.

Professori Vastamäki. Onko oikein monoliyhtiöllä sijoittaa Lahdessa 5 myymälää S-kauppojen yhteyteen. 1 myymälä K-ryhmälle ja Lidlille ei ainuttakaa?

Hyvä Pirttijoki 28.6.! Ja Orimattilan nimi muutettava! Syrjii naisia. Tammamattila miehiä. Olkoon nimi Hevosmattila.Tai pahoitan mieleni. Voihan kiesus!

Kaksikiloinen lintu hyökkää 70-kiloisen aikuisen miehen kimppuun. Apuun pitää saada media, poliitikko, poliisi, palokunta ja koirat. Lisäksi täytyy tehdä rikosilmoitus. Hyvä Green city.

Jukka Tuominen ja pari muuta täällä ilmaisivat olevansa P. Särkiön kanssa samaa mieltä: naiset takaisin synnyttäjiksi, seksiä vain papin luvalla, sukupuolivähemmistöjen sorto, vapaa seksi vähentää syntyvyyttä (?), ym. Onneksi Särkiö pian ilmoitti, ettei ajattelekaan noin.

Kaavaillulta kierrätyspuiston lue kaatopaikan suunnalta käy yleensä tuuli Salpakankaalle, Keskussairaalaan ja Lahden keskustaan päin. Siis, järki voittakoon.

Stalin nujersi neuvostoaikoina kansallisvaltioita sekoittamalla kansoja. EU tekee samaa, eli vedättää meitä muitten maksumiehiksi kuin pässiä narussa

Kenttäpiispa Särkiölle täysi tuki rohkeudesta puolustaa Sanan mukaisia arvoja. Syntiä pyritään häivyttämään suvaitsevaisuuden nimissä jo siinä määrin, että kirkoissakin harva uskaltaa puhua enää synnistä syntinä. Ihmisen omat mielihalut on korotettu yli kaiken.

Hesarin tyrkyttäminen Triossa on hyvin häiritsevää

Järjestyslaki Suomessa kieltää turvallisuuden vaarantamisen, häiriön aiheuttamisen, päihdyttävien aineiden nauttimisen sekä virtsaamisen yleisellä paikalla. Miten Lahden Yhteiskoulu sallii historiallisella Vuorikadun koulukiinteistöllään tällaista hallitsematonta toimintaa iltaisin ja viikonloppuisin?

On tämäkin suloista pörriäissuvea! Naapuri ujelluttaa trimmeriä tunteja kuulosuojaimet päässä. Pakkomiellekö? Eikö voisi niitä muutamia ruohoja nyhtää?

Ihan hyvä paikka Mytäjäinen on Suomen suurimpaan järveen tottuneelle uimarillekin. Ja onpahan siellä ainakin silmänruokaa meille naisille päivän piristykseksi.

Moottorisaha-veistojuttu oli pirteä poikkeus alueradion täysin tyhjänpäiväiseen kohellukseen. Että älä yleistä, vaikket itte tykkäis!

Suurkiitokset näistä parta-arvosteluista!! Nyt kannattaisi myös kiinnittää huomio sinisiin sukkiin! Ja olen nähnyt myös keltaisia ja jopa valkoisia, huh!!

satasella pääsee muttei linja autossa oli tasaraha tai ei näin minä maksan tukea vielä tuostakin p.. vuosittain

M. Annalalle: Arvojen huutokauppa johtaa lopulta totalitaariseen valheen diktatuuriin (Raamatun Ilmestyskirja), ei liberaalidemokratian toivoon rauhasta. Oikeus ja rauha voivat perustua vain ehdottomaan totuuteen. Tuo "vanha uskontotulkinta" eli käsky ihmiselle "rakastaa Jumalaa yli kaiken ja pitää Hänen käskynsä, ja lähimmäistä niin kuin itseä" on totuuden ikiaikainen perustus. Sen lähde ei ole meissä, vaan ulkopuolellamme. Valinta on meidän.

Koskas on lupa odotella Ok Hämeenmaan ylijäämäpalautusta?

Jos Nordea tunnuslukulaite huono, niin Nordea tunnuslukusovellus luurissa hyvä. Tarvii muistaa 4. numeroa ( esim. syntymävuosi). Painat kuvaketta, kun olet verkkopankissa, luuri murahtaa ja syötät luuriisi 4 numeroa.

On se hienoa, että Original Gin Long Drink voi ostaa lähikaupasta, ettei tarvitse ajaa aina Karikasniemen viinakauppaan 100 km päähän ! Ympäristöteko !

Haluamme esittää mitä sydämellisemmät kiitokset Päksin Akuutti- ja Neurologian-osastoille erittäin ammattitaitoisesta ja inhimillisestä hoidosta pelastaessanne Eero-vaarin aivo-infarktin tuhoilta. Elämä jatkuu Kiitollisuudella Eero ja Auli Kaskela.

Syntyvyyden laskua pelkäävien uskovaisten kannattais varmaankin käydä visiitillä Intiassa tai Kiinassa, ja ehkä Afrikankin maissa. Ihan vaan että silmät aukeais, muuallekin syntyy ihmisiä, usein myös kristityille. Joten huoli jätä sikseen, kyllä ihmisiä riittää jatkossakin. Vaan kelpaako ne teille?

Ihanaa kun alkaa yöt tummua ja illat viilentyä. Se on oikeaa eteläsuomalaista kesää. Kunnon kesää ainakin pari kuukautta vielä. Hienoo !

Miten se pyöräily on niin ylimielistä ja vaikeaa. Oli väylä mikä tahansa. Ovatko 'uuspyöräilijät' munanneet koko harrastuksen. Katsokaahan peiliin.

Ottipas lujille, näille suvaitsevaisille ihmisille, Pekka Särkiön "väärä" mielipide!

Säästösyistä HYKYn päättäjät viis välittävät mihin Mehiläinen yhtiönä maksaa veronsa. Omistajatsijoittajat kiittää. Sairasta touhua. Mehiläinen "hoitaa" nytkin terveysasemat kaupsair. Hoitoonpääsyyongelmat jatkuu. Lääkäreitä ei saada jatkossakaan. Ja kauppa käy

Muistakaa taas pienet ja isommatkin pojat pitää järvissä uidessanne housut jalassanne. Suurhauet taas aktiivisia, kaikki vipottava kiinnostaa

Hyvä pääkirjoitus 30.06. yrittäjän eläketurvasta, mutta on hyvä kertoa mihin kaikkeen muuhunkin sovittu YEL-työtulo vaikuttaa: Kelan sairauspäivärahan suuruuteen, liikennevahingossa päivärahan ja eläkkeen suuruuteen yms. Näistä toivoisi tyhentävää artikkelia yrittäjien silmien avaamiseksi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.