Näppis: Mytäjäinen ei kehuja saanut uimarantana

Mytäjäinen ei kehuja saanut uimarantana, mutta on tärkeä uimapaikka monelle kesät talvet!

Tapahtumien alueelliset vaikutukset -käsite on täysin tuulesta temmattu, eikä sillä ole mitään tilastollista todisteaineistoa. Lukuja käytetään vain poliittisena suojakilpenä!

Suomesta on nyt heti loputtava oikeaa, rehellistä ja laillista työtä sekä kauppaa kohden ollut vastaisuus.

Sitä saa mitä tilaa, Pirttijoki. Kun riittävästi ja yksipuolisesti hoetaan muka symbolien rasistisuutta, niin se muuttuukin todeksi ja sitten ihmetellään. Ajoissa käytetty vastuullisuus ja viestinnän moniarvoisuus on demokratian kulmakivi, joka mediankin olisi syytä ymmärtää.

Samaa mieltä lehden pääjehun kanssa siitä, että nyt olisi korkea aika lopettaa etikettien nimistä ja historiallisista logokuvista mielensä pahoittaminen – tässähän ollaan itse asiassa vaivihkaa ja vähitellen vääristämässä historiaa isoveli valvoo -ajattelun hengessä.

Papalle naapurissa myytiin 800 e reititin, eikä se tee sillä mitään. Puhelinmyynti on kiellettävä.

Muovi ei kuulu bio-astiaan.

Kiitos, Ilkka Kuosmanen, hienosta Päätalo-jutusta. Terveisin Päätalo-fani.

Hämeenkosken kirkkoon tuli joku yskimään, vaikka on ohjeistettu jäämään kotiin, jos köhii. Että osataan olla itsekkäitä.

Nordean tunnuslukulaite on syvältä, menee hermot.

Miten joillekin koiran kiinnipitovelvollisuus voi olla ylipääsemättömän vaikea lakipykälä?

Messilä voisi esimerkin vuoksi aloittaa lupiinin hävittämisen. Luonto jo peittynyt.

Miksi joku kiihkoilija sataman rantatiellä saa olla pilaamassa ihmisten sunnuntairauhaa. Eikö kukaan voi puuttu moiseen häiriköintiin. Mölyää vahvistinlaitteen voimalla.

Hanhet kävelevät hiekkarannalta nurmikoille syömään. Jos veteen laitetaan kelluva puomi ei hanhet tule rannalle, kun vasta syksyllä, kun poikaset pystyvät lentämään. Ihmisille edes yksi uimaranta!

Onko tietoa, mikä taho tai kuka yritti vuosia estää saksalaisen liikkeen tulon Nastolan kauppakaareen. Ja miksi?

Taloyhtiöt seuratkaa, kuinka paljon siipeilijöitä asuu asunnoissa, jotka eivät kuulu sinne. Vesimaksut vaan pyörii.

Meteorologit ja uutistoimittajat hehkuttaa, kun lämpöaalto velloo suomessa, eivät tajuu, et se on monelle kauhistuksen paikka. Hukkuneita, sairauskohtauksia ym. Järki käteen, uutisankkurit.

Tapahtumat Veskun ja Päijänteenkadun risteyksessä. Terminaalin pakkorakentaminen ensin, äänestäjistä välittämättä. Entäs tunneli? Velkaa vaan lisää ja veronkorotus!

Kännykkä kun keksittiin: ihmisestä tuli kaatopaikka ja orja. Sääliksi käy nykynuoria.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Vedenalaiskuvaaja Pekka Tuuri hurmaantui kalojen kauneudesta ja käytti seitsemän vuotta Suomen kalojen kuvaamiseen – lopputuloksena ainutlaatuinen kuvateos, katso komeat otokset
 2. Kun käsityöviha vaihtui rakkauteen – lahtelainen Siiri Tikkanen kilpailee cosplayssa ja valmistaa kaikki asunsa itse
 3. Hartwallin panimon kuparikeikasta ehdollista mieskaksikolle – kävivät varkaissa myös Kivimaan koulun työmaalla
 4. Koronan aiheuttamat hoitojonot ovat pisimmät Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirissä – "Jonojen purkamisessa menee käsitykseni mukaan aikaa ensi kevääseen"
 5. Vuoden 2018 keskitulo ei anna aihetta juhlaan Päijät-Hämeessä – valtakunnallisessa vertailussa maakunta ja Lahti löytyvät häntäpäästä
 6. KymiRing on edelleen pahasti kesken, mutta ratayhtiön toimitusjohtaja Markku Pietilä uskoo tapahtuma-alueen kilpailukyvyn merkittävään kasvuun
 7. Koronatartunnan saaneista Päijät-Hämeen kausityöntekijöistä yksi on tehohoidossa – Ruokavirasto vakuuttaa: korona ei leviä mansikan kautta
 8. Rahoituslupien saaminen oli kiven takana, mutta evakkopatsaan pystytys Lahden Hennalaan jatkuu vuoden 2021 aikataulussa – "Viittä vaille valmista"
 9. Juice Leskisen sitaateista koottiin kirja, eikä materiaalia puuttunut – "Aloimme vähän kilpaakin muistella Juicen parhaimpia letkautuksia"
 10. Ensin lama vei työpaikan, sitten syntyi lapsi, jolle luvattiin vain kahdeksan kuukautta elinaikaa – "Ilman sisua en olisi selvinnyt", Kaisa, 65, sanoo
 11. Lukijalta: Yhteisyritys Mehiläisen kanssa on mahdollisuus muutokseen
 12. Henkilöauto törmäsi kovalla vauhdilla puuhun Lahdessa
 13. Hollolan kunta antoi rukkaset vielä yhden kerran – Miekkiöön ei rakenneta tuulivoimalaa
 14. Kun neljä lasta ja aikuinen mies joutuivat veden varaan Heinolan Jyrängönvirrassa, oli Yrjö Ristola jo irrottamassa omaa venettään laiturista: "Ilman pelastusliivejä sieltä olisi haettu ruumiita"
 15. Juha Honkosen uutisanalyysi: Haavistolla on Marinin luottamus – vielä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.