Näppis: Miksi Mehiläiselle 51 % ja PHHKY:lle 49 %. Miksi ei päinvastoin?

Erhola ja Rautiainen perusteluja! Miksi Mehiläiselle 51 % ja PHHKY:lle 49 %. Miksi ei päinvastoin? Kuka vie ja kuka vikisee ja maksaa viulut uudessa yhteisyrityksessä?

Miesten parroista on kirjoitettu, mutta minua ihmetyttää nämä nykymallit ja missit, jotka ovat kaikki samasta muotista kloonattu: huulet täytetty turpeiksi, tukka rotkottaa hajallaan, kulmakarvat samanmalliset kaikilla ja rintavarustus puoliksi esillä ym.

Koiranulkoiluttajat kävelkää koira vierellänne 30 m välein hanhikävelytiellä ympäri rantoja, ei sitä voi kukaan kieltää, hanhet häipyvät viikossa.

Waltti-kortilta saa kuitin, kun pyydät sitä kuljettajalta leimauksen yhteydessä.

Kenttäpiispa ei seiso sanojensa takana, vaan heti kun joku oli toista mieltä, niin antoi periksi. Sotilaalta ja kirkonmieheltä selkärangatonta toimintaa.

Aidatkaa Pikkuvesku, ette iIhmiset häiritse hanhia.

Seuraavan kerran, kun linja-autoon noustessasi vilautat Waltti-korttiasi näyttö kertoo sinulle jäljellä olevan rahasumman. Tarvitessasi kuljettaja antaa sinulle vaikka koko vuoden ostohistoriasi.

Jättäkää hanhet poikasineen rauhaan. Pyöräilkää muualla.

Puhelinlasku Telialta paperisena versiona alkaa maksaa 5 e kpl. Liittymä menee vaihtoon. Miettikää kannattiko. Vanhat ihmiset maksumiehinä!

Tiedoksi vaan, että on olemassa myös autoja, jotka sammuu itsestään liikennevaloissa seisottaessa. Uudemmissa on tämä ominaisuus.

Waltti-kortti. Järjenkäyttö ei ole kiellettyä, kysy kuljettajalta raportti, jos kortissasi on vaihto, niin tunnin sisään saat samalla hinnalla matkustaa.

Lahdessa esimerkilliset: pyöräilykuri ja pyörätiemerkinnät.

Lehdessä kerrottiin, että Phhyky sallii ikäihmisten luona vierailut kahden metrin etäisyydestä ja kotilomat mahdollisia. Miten turvaväli voi toteutua kotilomalla, jos on esim. liikuntaesteinen?

Tuuli tempaisi olkihatun päästäni. Vieritti n. 20 metrin päähän ajoradalle. Nuori mies pysäytti auton ja toi hatun minulle. Kiitos siitä.

Päätoimittajat herätys! Etlarin toimittaja käytti lauantain lehdessä Jokimaan Rälssistä termiä "maankaatoalue". Sananhan pitäisi olla kielletty ja poistettu uuskielestämme. Ainoa oikea termi on ilman muuta: "maapuisto".

Aina kun olen kuullut jonkun pyöräilleen Rantatietä Hollolan kirkolle tai takaisin, olen kuvitellut siinä, jos missä, olevan myös pyörätien! Uskomatonta, että niin ei olekaan! Koko kauniin rantareitin pyöräilijät joutuvat pelkäämään henkensä edestä muun liikenteen seassa.

Dna-kaapeliliitymä maksaa 5 000 euroa. Kalleinta siinä on asvaltti. Näin oikein johtajan mukaan. Hupsistakeikkaa.

Jokavuotinen pyöräretkeni Hollolan kirkolle on kulkenut samaa reittiä kuin Anneli Seppälällä. Suurin osa matkaa sujuu pyöräteillä, mutta Hollolan kirkonkylän ja Messilän väliltä puuttuu pyörätie osittain. Siis Hollolassa, ei Lahdessa, joten siitä vaan Hollola pyörätietä rakentamaan.

Koiran omistajista vielä. Tiedän perheitä, joiden koiria ei viedä lenkille! Isohko koira pihalla narun päässä liikkuu sen verran, mitä naru antaa myöten. Eipä ihme, että hauva on alkanut haukkumaan vihaisesti. Että jonkinlainen testi pitäisi olla, ketkä koiran haluavat, ovatko soveliaita koiran kannalta ajateltuna, semmoista pitämään!

Eikö älypyörätietä puuhastelevien olisi ensin pitänyt toteuttaa pyörätie Lahdesta Hollolan kirkolle johtavan vilkkaasti liikennöidyn ja pyöräilijöiden suosiman Rantatien varteen? Vuodesta toiseen pyöräilijät joutuvat ajamaan muun liikenteen seassa. Äly hoi, älä jätä!

Minun puolesta voitte viedä koiranne myös Kirkkoihin. Siellä sitten käännytätte harhautuneet mukaan Kenneliin. Nythän tuotte ne uimarannoille ja torille vaikka se kielletty.

Kuunnelkaa ihmiset ja päättäjät Tiina Mikkosta ja Linda Sydänmäkeä (Ess 11.6)! ESS julkistakoon Mehiläisen omistuksen ja verojen maksamisen. Tai siis sen että yhteiskuntavastuuta yritys ei tunnekaan. Meidän verorahamme häviävät veroparatiiseihin.

Onko mahdollista, että Vesivehmaan lentomeluun kiinnitettäisiin enemmän huomiota? Ymmärrän, että kenttä on tärkeä ja se oli ennen monia lähialueen asukkaita ja kesämökkiläisiä. Nyt kuitenkin tuntuu, että äänekkäitä lentokierroksia tehdään asutuksen ja loma-asutuksen yllä tarpeettomasti.

Hyvä Pekka Särkiö! Kirjoituksesi oli aivan oikeaan osunut, ei mitään anteeksi pyytelyä.

Nuorena poikana 60-luvulla sai sokerijuurikkaan harvennuksesta pennin metriltä ja kun kilometrin konttasi pellolla päivässä sai hyvän tilin. Ruokapöydässä isäntäväen kanssa ja majoitus aitassa. Kyllä on MTK:lla ja Kepulla selvityksen paikka, kun Hesarin mansikanpoiminta tarinaa lukee.

Hei poliisisedät ja -tädit tulkaa tutkan kanssa Kalkkinen–Nuoramoinen tielle. 60-rajoitus on, mutta kukaan ei noudata. En uskalla pyöräillä kaverille. Motskarit menee läheltä.

Mitä tapahtui Näppis-palstalle? Ensiksi lehden kiinnostavimmalle osastolle iski sensuuri ja nyt lähes kadoksissa.

Älkää hyvät ihmiset luulko, et korona on ohi. Ei ole.

Uusi iso jäteasema kannattaa ottaa ehdottomasti tänne Orimattilaan. Se voi tuottaa lämpöä ja energiaa. Asiakkaat, ympäristökunnat maksakoot jätteistään.

Jäteasema on varma sijoitus. Kuluttajien on maksettava paskoistaan. Nykyaikaiset laitokset miljoona kertaa turvallisempia kuin vanhat kaatopaikat esim.

En omista maata, asun vuokralla. En aio kyllä toisten mailla kasvaviin lupiineihin tai kurtturuusuihin koskea ilman kirjallista lupaa.

"Nyt moitit väärää puuta." Pesäkallion Natura-alueen pitääkin olla juuri sellainen, kuin se nyt täällä on. Suomen suojeltujen alueiden tarkoituksena on suojella luontoa sen alkuperäisessä muodossa ja varmistaa ekosysteemien toimivuus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Vedenalaiskuvaaja Pekka Tuuri hurmaantui kalojen kauneudesta ja käytti seitsemän vuotta Suomen kalojen kuvaamiseen – lopputuloksena ainutlaatuinen kuvateos, katso komeat otokset
 2. Kun käsityöviha vaihtui rakkauteen – lahtelainen Siiri Tikkanen kilpailee cosplayssa ja valmistaa kaikki asunsa itse
 3. Hartwallin panimon kuparikeikasta ehdollista mieskaksikolle – kävivät varkaissa myös Kivimaan koulun työmaalla
 4. Koronan aiheuttamat hoitojonot ovat pisimmät Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirissä – "Jonojen purkamisessa menee käsitykseni mukaan aikaa ensi kevääseen"
 5. Vuoden 2018 keskitulo ei anna aihetta juhlaan Päijät-Hämeessä – valtakunnallisessa vertailussa maakunta ja Lahti löytyvät häntäpäästä
 6. KymiRing on edelleen pahasti kesken, mutta ratayhtiön toimitusjohtaja Markku Pietilä uskoo tapahtuma-alueen kilpailukyvyn merkittävään kasvuun
 7. Koronatartunnan saaneista Päijät-Hämeen kausityöntekijöistä yksi on tehohoidossa – Ruokavirasto vakuuttaa: korona ei leviä mansikan kautta
 8. Rahoituslupien saaminen oli kiven takana, mutta evakkopatsaan pystytys Lahden Hennalaan jatkuu vuoden 2021 aikataulussa – "Viittä vaille valmista"
 9. Juice Leskisen sitaateista koottiin kirja, eikä materiaalia puuttunut – "Aloimme vähän kilpaakin muistella Juicen parhaimpia letkautuksia"
 10. Ensin lama vei työpaikan, sitten syntyi lapsi, jolle luvattiin vain kahdeksan kuukautta elinaikaa – "Ilman sisua en olisi selvinnyt", Kaisa, 65, sanoo
 11. Lukijalta: Yhteisyritys Mehiläisen kanssa on mahdollisuus muutokseen
 12. Henkilöauto törmäsi kovalla vauhdilla puuhun Lahdessa
 13. Hollolan kunta antoi rukkaset vielä yhden kerran – Miekkiöön ei rakenneta tuulivoimalaa
 14. Kun neljä lasta ja aikuinen mies joutuivat veden varaan Heinolan Jyrängönvirrassa, oli Yrjö Ristola jo irrottamassa omaa venettään laiturista: "Ilman pelastusliivejä sieltä olisi haettu ruumiita"
 15. Juha Honkosen uutisanalyysi: Haavistolla on Marinin luottamus – vielä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.