Näppis: Onpa suttuisia ruokakauppojen sisääntulot, tuskin pesty vedellä ja pesuaineella moneen kesään

Onpa suttuisia ruokakauppojen sisääntulot, tuskin pesty vedellä ja pesuaineella moneen kesään. Nurkissa mustaa töhnää: jäätelötötteröä, makkaraa, kaljaa, sylkeä, pissaa ja tupakkaa, kaikki kuivuneet sisääntuloon ja kiinnittyneet ralleihin saakka. Peskää herranen aika edustat!

"Herrojen kiireistä: Yksi sanoi yhtä, toinen pahoitti mielensä". Nyt asiaa on "vatkattu" eduskunnassa vuosi. Tänään (26.6) on päätöksen paikka. Aamun lehdet kuitenkin jo kertovat "tuloksen": Ei aihetta toimenpiteille. Lieneekö laskettavissa, mitä tämäkin "sirkushuveja kansalle -teatteri" maksoi?

Maan korkeimmat päättäjät hokevat vuodesta toiseen. Nyt kun syntyvyys vähenee, tarvitaan työperäistä maahanmuuttoa ym. Ei pohdita miksi vähenee. Kun kenttäpiispa Särkiö sen sanoo niin heti lynkataan!

Särkiö paljasti karvansa, olen pettynyt. Mielikuva oli jotain muuta.

Ihmeellistä valitusta yleisönosastoissa ja näppiksessä vanhusten karanteeniohjeista. Luulisi, että on mukavampi olla hengissä kuin koronaan kuolleena. Tämä on ollut todella lyhyt aika vältellä virusta ja on koko ajan voinut liikkua ulkonakin. On hyvä, että monet ovat käsittäneet suositukset määräyksiksi ja täten estäneet taudin leviämistä.

Jukka Tuominen ja pari muuta täällä ilmaisivat olevansa P. Särkiön kanssa samaa mieltä: naiset takaisin synnyttäjiksi, seksiä vain papin luvalla, sukupuolivähemmistöjen sorto, vapaa seksi vähentää syntyvyyttä (?), ym. Onneksi Särkiö pian ilmoitti, ettei ajattelekaan noin.

Tapaus Särkiö: Voisiko kenttäpapit korvata kuraattoreilla tai psykologeilla, joillain vähemmän puolueellisilla kriisiterapian ja etiikan ammattilaisilla? Uskova voi saada avun ihan sekulaariselta psykologilta, kun taas ilman uskoa olevan voi olla vaikea saada mitään irti uskonnollisen viitekehyksen omaavalta auttajalta.

Kyllä se poliisi varmaan sakottaa mopopoikia, jos saa kiinni, mutta tehtävä on aika mahdoton. Jos soitat poliisin, kun ne tulee mopoilijat on jo haihtuneet. Kokemusta on.

Nyt äkkiä roskalava paikalle ja kaikki rojut kaatopaikalle. Me Nastolalaiset emme halua kauniiseen kirkonseutuumme tämmöisiä "taideteoksia".

Puhemies totesi, että asia on loppuun käsitelty. Nyt se vasta myllytys alkaa mediassa. Eikö ole mitään muuta? Olishan näitä helteitä.

Minä ainakin äänestän Putinia Venäjän seuraavaksi Tsaariksi.

Rasismin voitto, kun tummaihoisten kuvia poistetaan ruokapakkauksista. Häviääkö Eskimo-sana arkikielestä, kun jäätelöpuikko vaihtaa nimensä?

Eduskunnassa voi rikkoa voimassa olevaa lakia. Tavallista Taavia rangaistaan heti, mutta jos kuulut eduskunnan eliitti porukkaan, niin hyvä veli kerho pelastaa.

Kiitos Pekka Särkiö. Ei tarvitse pyytää anteeksi.

Suurkiitokset torstai-illan ja yön päivystäjille Phhykyn Akuutissa. Homma hoidettiin huolellisesti.

Kenttäpiispan naiskäsitys on tunkkaisen menneiden "naisen paikka on hellan ja kehdon välissä" -aikakausien kaikuja. Kyllä hävettää hänen käytöksensä. Tulee Trump mieleen.

Halla-aholla on outo käsitys farssista.

Halla-ahon tukijoukoissa pidetään oikeuslaitosta epäpätevänä ja puolustusvoimia. Mikä kävi ilmi kenttäpiispan tapauksessa.

Entäs sitte Koskenlaskija ja Tukkijätkä, rasismia? Vieraslaji? Huolestunut Antero

Ei pidä ihmetellä, jos väki seurakunnissa vähenee, kun yksikään papiston edustaja ei anna sivustatukea Pekka Särkiölle, kun hän mediassa julkituo totuuden.

On se ihme juttu, et työvoimatoimistot piinaa yli kuusikymppisiä töihin, samaan aikaan 50–60 kymppiset jaksaa urheilla, mut työhön ei jaksa eikä määrätä. Toimeentulotukea saavat ja vielä koronatukea kaupanpäälle, helppoa elämää.

Toivotaan Doris Dayn ja Danny Kayen elokuvia.

Miksi Hämeenkoskelta vietiin kaikki palvelut, vaikka verot maksetaan Hollolaan, johon liitettiin. Mitään positiivista ei ole. Terveyskeskuskin vietiin.

Mikään ei ole enää pyhää. Rappiota pidetään normina. Itsekkyyden palvoja ihmettelee, miksei suunnitelmani sujuneetkaan. Piispa on oikeassa suunnannäyttäjänä, Jumala on aina palauttanut kansoja ruotuunsa rutolla, miekalla, katovuosilla.

Miksi LKV-tutkinnon suorittanut välittäjä myy kohdetta tiilitalona, kun talo on puurunkoinen ja osa seinistä on tiilivuorattu. Tiilitalon etsijöille tulee turhaa vaivaa virheellisen markkinoinnin seurauksena.

Paras kuntopyörä on 1-vaihteinen peruspyörä. Nyt muka nostetaan kuntoa lukuisten vaihteiden ja sähkön avulla. Täysin naurettavaa!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronavirus vei melkein perheenisä Jukka Pylvänäisen hengen – "Tauti on opettanut elämän arvoa"
 2. Lahden peräkonttikirppiksellä vanha tavara pääsee kiertoon – "Vierailu on meille jo itsestäänselvyys"
 3. Poliisilla iso operaatio Lahdessa – ei aiheuttanut vaaraa sivullisille
 4. Asikkalan Vääksyn Ranskalaisen kyläkaupan omistaja julkaisi Facebook-päivityksen nuorten kesätyöntekijöiden kaltoinkohtelusta – laaja tuki yllätti, ja kaupalle on tultu jopa Tampereelta asti
 5. FC Lahti keskeyttää oheismyynnin – SJK-pelissä ei ole kioskitoimintaa
 6. Valoihin pysähtyneet autot joutuivat kolariin Lahdessa – perään ajanut katumaasturi häipyi paikalta
 7. Tältä näyttää Vääksyyn tuleva uusi Yhteiskoulu – katso luonnoskuvat
 8. Nuoret ovat kirineet muita ikäryhmiä koronaviruksen tartuntatilastoissa, pääsyynä rento suhtautuminen rajoituksiin – "Kansa rupeaa jakautumaan"
 9. Juha Honkosen uutisanalyysi: Kulmuni maksoi ministeriöille liikaa – "Miksi palautit koko summan?"
 10. Olavi Lanun veistos koristellaan Lahdessa perjantaina
 11. United Brotherhoodin kerhotilaan asennettiin kamerat kotietsinnän yhteydessä – syyttäjän mukaan näin saatiin merkittävää tietoa ryhmästä, joka pyrkii viimeiseen asti suojaamaan johtajaansa
 12. VR lopettaa lipunmyynnin palvelupisteensä Lahdessa
 13. Vesijärven vanha asemarakennus palautetaan yli sadan vuoden takaiseen ulkoasuunsa – "Tämä on Lahden vanhoista kohteista ehkä vaikuttavin"
 14. Näppis: Ei ollut yllätys konserttitalon kosteusvaurio
 15. "Olen innoissani!" – lahtelaislähtöinen koripallovalmentaja Arttu Mannelin siirtyy Loimaalta Ura Basketin valmennuspäälliköksi

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.