Näppis: Ei kai kaikkeen kansalaisten toimintaan tarvita hallituksen ohjeistusta koronankaan suhteen

Ei kai kaikkeen kansalaisten toimintaan tarvita hallituksen ohjeistusta koronankaan suhteen. Rakkaat ihmiset, oman ja muiden terveyden ja turvallisuuden takia käyttäkää omaa harkintaa ja järkeä ulkomaanmatkailun suhteen. Ettei Suomessa tehty kova työ asiassa mene hukkaan.

Suomen oikeuslaitos haluaa syyttää kansanedustajaa viharikoksesta, mutta eduskunnan herrakerho ei sitä salli.

Jos maalaispoika saa rahaa K-marketista eikä Sokkarista, kannattaisiko maalaispojan sitten myös ostaa K-marketista? Vai mitä maalaispoika oikein yrittää sanoa?

Jussi Halla-ahon mukaan persujen pakolaispuheet on huumoria. Suomen kansa ilmeisesti vain erehtyi luulemaan heidän vastustavan pakolaisten tuloa.

Green City Lahti! Miksi kedonkukat ei saa kukkia? Ruohonsänkikö kaunista? Lupiinit sen sijaan saavat rehottaa kaikkialla!

Lahdessa oli 1960–70 luvuilla teurastamoja, ainakin: Lounais-Suomen Osuusteurastamo, Heinosen teurastamo, Karjakunnan ja Lahden kaupungin teurastamot.

Aivan ihanaa, kun on kesä, aurinko paistaa ja on lämmintä. Iloa kaikille!

Nyt on syytä koko Suomen kääntyä rukouksessa Jumalan puoleen, jotta saamme sadetta, viljaa, marjoja ja hedelmiä.

Ei riemulla rajaa kun Koivisto kabusseilla ajaa. Torstai 25.6. linja 5 taisi olla autossa iltapäivällä 50 astetta lämmintä. Hiki tuli.

Varoituksista huolimatta täydellisesti epäonnistunut vainajien siirtosuunnitelma Vierumäellä. Hautarauha rikottu moneen kertaan, viimeksi kaadettu puusto hautausmaa- alueelta. Tuskin koskaan kaikkien vainajien jäänteitä löydetään. Surullinen tapaus!

Vinkkejä Hollolan päättäjille: Tiilikankaan koulun paikkeilla ollut jo muinoin paikkakunnan kaatopaikka, Hälvälässä Euroopan hiljaisin haulikkorata pohjavesi esiintymän päällä, satoja hehtaareita valtion maita kierrätyspuistolle, valmiina jo maaperään upotettuja puolustusvoimain jätettä, sopii myös kaavailtu räjähdevarasto ja Tiirismaan laelle tuulivoimapuisto.

Kokoomuksen harjoittama Matti Vanhasen nuoleskelu on läpinäkyvää. Tarkoituksena on iskeä kiilaa nykyiselle loistavalle hallituskombinaatiolle. Keskustan pitää nyt valita puolensa.

Aina kun Minna Karhunen Kuntaliitto avaa suunsa, pitäisi kuulijan tiedostaa, että hän on kokoomuslainen ja kommentoi siltä pohjalta.

Miksi Merrasjärven koirien uittopaikan käyttäjät ja lenkkeilijät ei kulje kuntopolkua pitkin? Nyt käytetään autoille tarkoitettua tietä oikaisemaan ja kotirauhaa rikkomaan.

Kuka tai minkälainen ihminen huudattaa rokkikoneita to ja pe välisenä yönä Nastonharjulla? Metelöinti kuuluu naapuritaloon asti. Sinulla on varmaan univaikeuksia, mutta lopeta yöllinen metelöinti, ja rokkikoneiden huudattaminen. Kiitos.

Jukka Tuominen, olet täysin oikeassa.

Hykyn johto on niin hurmioitunut jättiulkoistuksestaan, että faktat unohtuvat, kuten maan hallituksen linjaukset: suurulkoistukset mitätöidään.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut