Näppis: Minä en voi ymmärtää päiväkotien toimintaa pitää lapset helteisellä säällä sisällä

Minä en voi ymmärtää päiväkotien toimintaa pitää lapset helteisellä säällä sisällä. Varjopaikkoja, suojavoiteita/vaatetus ja juomaa. Kautta aikojen lapset olleet kesällä ulkona. Talvella/syksyllä ollaan ilmalla kun ilmalla ulkona, huolimatta siitä, onko vaatetus säähän sopiva. Sadevaatteet yms.

Emme tarvitse yhteisyritystä. Phyky voi hoitaa kaiken. Selvitetään ensin, kuka omistaa Mehiläisen? Voisko ESS tehdä sen?

Särkiötä koskevaan juttuun (23.6): En ymmärrä, miksi tässä yhteiskunnassa pitää pyytää anteeksi sitä, mikä on totta – ihmisarvosta tinkimättä. Jumala on luonut järjestyksen luomakuntaansa. Sen voimme nähdä kaikkialla. Ihmiskunta, joka riitelee luotua olemustaan vastaan, tuhoutuu.

Ei kenttäpiispan kirjoituksessa ollut muuta vikaa kuin se, että sanoma oli selkokielellä kirjoitettu! Rohkeutta muiltakin!

Postissa rikkoivat pakettini sisällön. Mutta eipä ole täällä postia, minne voisin mennä asiaa selvittämään! Puhelimellani en voi soittaa kalliisiin palvelunumeroihin, kun on esto päällä. Netissä kk-sitten tekemääni vahinkoilmoitukseen ei ole vastattu. Että silleen.

Kymmenen vuorokauden tehohoito maksaa noin 30 000 euroa. Joten ei valiteta suojatoimista.

Ei ollut ristikkoa viime viikon lehdessä eikä päivän mietettä ja näppistä keskiviikkona 24.6. Voi voi. Miten voivatkaan unohtua? Terv. Kestotilaaja

Uudenmaakatu, pyöräilytiet ja niiden alikulut, koko p...hanan matkalla kaikki kesken, kiertoteitä, estemerkkejä jne. Urakoitsijan työsuunnittelu / aikataulutus täysin alle arvostelun, luulisi jo jostain nurkasta tulevan valmista.

Koronan takia veroäyri nousee Lahdessa. Mielestäni on yhteisvastuun aika. Ne yhtiöt, joiden omaisuus on veroparatiiseissa, voivat palauttaa rahaa kotimaan ahdinkoa helpottamaan.

Kimolan kanavan urakoitsija on töpeksinyt. 2 kk myöhästymissakkorahoja on ohjattava Vuolenkosken kylälle korvaamaan menetetyn veneilykauden vahinkoja.

Yle Areenasta kuuntelen keskustelua 24.6. Lahdesta. Aihe hyky ja Mehiläisen yhteisyritys. Yle, älkää harjoitelko ohjelman aikana. Haastateltavien ääniä ei kuulu. Yhden keskustelijan mumina kuului hyvin. Ei jatkoon. Yle ei noin tehdä suoraa liveohjelmaa. Jone

Siis työterveys käännyttää terveyskeskukseen. Ja ilta/viikonloppupäivystys terveysasemalle? Nytkään sinne ei saa aikoja ja päivystys on ihan kuollutta tk:ssa. Voi luoja tätä touhua!

Huh hellettä, sanoi jänis pakkasella.

USA:ssa ja Brasiliassa korona tappaa paljon enemmän presidentin politiikan vastustajia kuin kannattajia.

Rahaa riittää keltaisten sulkuviivojen peittämiseen valkoisella maalilla, mutta ei kuoppien paikkaamiseen. Tämäkö on tärkeysjärjestys?

Veskun terminaali ja kallis rautatien alittava tunneli päättäjien pakkomielle, tämä kesä opetetaan jo terminaalin käyttöä. Osa busseista ei kierrä toria. Rahaa on? Verot nousee!

Eniten ääniä kuntavaaleissa saanut valitaan pormestariksi. Vertaa Vapaavuori. Äänestämisellä vaikutamme valintaan, muistetaan keväällä.

Yhteisyritys Mehiläisen kanssa. Niinhän Mehiläiselle ulkoistettu lähiklinikoita nytkin, eikä aikoja saa. Niin on kerrottu, yksi on enää nyt vain Hykyllä ja se toimii hyvin. Huononnusta tiedossa.

Lahden kaupunkiin pitäisi saada lisää työpaikkoja, eikä asukkaita, ei kannata kilpailla asukasmäärällä kun ei ole töitäkään.

PHKS:n lääkäri soitti virka-aikana 15 sekunnin puhelun uudesta varatusta ajasta, lasku yli 30 euroa, onko missään enää mitään järkeä? Phhyky taitaa olla rahapulassa.

ESS uutisoi näyttävästi kurtturuusuista, hyvä niin. Jutun vesitti harmillisesti sekin, etteivät toimittajat tiedä, mitä eroa on lajilla ja lajikkeella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Suora lähetys: Lahden Reipas matkasi Kultsu FC:n vieraaksi - ottelu käynnissä, katso tästä
 2. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 3. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 4. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 5. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 6. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 7. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 8. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"
 9. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle
 10. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 11. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 12. Kokoomus asetti 24 kuntavaaliehdokasta Lahdessa
 13. Keskusta nimesi kuntavaaliehdokkaita Lahdessa
 14. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"
 15. Oikeustiedettä opiskeleva Henna Marttila saa kuittauksia oudosta tiirikointiharrastuksestaan: ”Minulle on joskus siteerattu rikoslain murtovälineitä koskevaa pykälää”

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.