Näppis: Olisipa nyt normaaliaika eikä tämä typerä kesäaika

Olisipa nyt normaaliaika eikä tämä typerä kesäaika. Saisi nukkua tunnin enemmän aamun viileään aikaan. Vähiin jää unet, kun asunnossa on kuuma pitkälle aamuyön tunneille ennen kuin ikkunoista tulee viileämpää ilmaa.

Nyt omaiset tarkkana, varmistakaa, ettei läheisenne tukehdu kuumassa palvelutalon huoneessa. Puhelin käteen ja soitto.

On tämä Suomi outo maa. Jos piispa kirjoittaa tosiasioita suomalaisista ja Suomessa havaitsemistaan ongelmista, niin hän joutuu pyytämän anteeksi. Anteeksi oikeita, rehellisiä ajatuksiaan. Tällä menolla meillä ei ole tulevaisuutta.

Esiin nousseet viranhaltijapäätökset oikeuttavat kysymään, onko Lahti viranhaltijoiden Lahti vai kaupunkilaisten Lahti? Mitä vastaavat valtuutetut?

Kaikki, jotka arvostelevat uuden museon kohonneita vuokria, niin miettikääpä. Jos itse olisitte sopinut jostain työstä hinnan ja sitten pitäisikin samalla hinnalla tehdäkin ylimääräistä, hä?

Turvavälipuheet voi lopettaa, koska niitä ei noudata juuri kukaan.

Seuraavaksi Trump varmaan lausuu: Ainoastaan kauneuteni voittaa vaatimattomuuteni.

Olisi mukava lukea Etlarista esittelyt muista keskustan kaavakohteista kuten vanhasta Etlarin päärakennuksesta, Kelan talosta ja terveysaseman talosta.

Kun viranhaltija tekee viranhaltijapäätöksen juuri ennen eläkkeelle lähtöään, kuka vastaa seurauksista? Onko laillisesti mahdollista, että viranhaltija sitoo päätöksellään kaupungin vuosikymmeniksi?

Tiepiiri on unohtanut Ruokosuontien Kasakkamäessä. On ollut tolkuttoman huonossa kunnossa monta vuotta. Pieni tienpätkä.

Kaup. puutarh. vihervalvojan puheet 22.6. rantapuist. niittyjen kasv hanhien esteiksi jäi taas puheeksi. Pallaks rannassa joka korsi tänään 22.6. trimm pois.

Puistokatu 9 Kampaamo Lahessa käyttää kasvomaskia ja nitriilihanskat sekä tehostettua siivousta.

Suututtaa roskaaminen. Milloin on toimittajat kunnolla tehneet juttua tästä. Jalkautukaa lauantai ja sunnuntaiaamuisin rannoille, autojen kokoontumispaikoille jne. Ottakaa kuvia. Vedotaan vanhempiin ja järkeen, jos sitä löytyisi.

Lehdessä kehuttiin Möysän uimarantaa. Muuten kehut ymmärrän, mutta itse uiminen on mennyt hankalaksi sillä vedenalainen "heinikko" on haittana. Levinnyt vuosittain.

Taas on populistinen mielensäpahoittajamme vauhdissa. Voi sinua – etkö koskaan näe missään mitään positiivista näillä main?

Voisiko kaupunki avata Mukkulan uimarannan suihkut uimareiden käyttöön, kiitos! Olisi kaikkien etu.

Nyt on Usan Tramp ja kotopersut kehittäneet uutispierun, että he puuttuivat jo alussa koronauhkaan. Toimittajat nyt herätys. Kaivakaa uutisnauhat ja dokumentit esiin, niin asia selvenisi.

Charlie Pasternak puhuu jostain syystä Niinistön pussiin sanomalla, että kasakkavertaus Putiniin ei haittaa mitään?

Milloin Lahden maauimalan sauna aukeaa, kun jo Helsingissäkin ovat saunat käytössä maauimaloissa? Onko Lahdessa juuri tässä säästettävä? Ihme touhua.

Ministerit monta kuukautta tiedottaneet koronasta, onko erityisavustajia ja kaikkia kansanedustajia tarvittu koko aikana? Siis olis aika tehdä harvennusta. Sieltä vois aloittaa Suomen elvytys!?

Yläpeukkua Pekka Särkiölle. Miten puolustusvoimat aikoo hoitaa hommat, kun nuoret alokkaat loppuu Suomesta? Mistähän blogin voisi vielä lukea?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden demariryhmä vaatii kokoomuskaksikolle potkuja kaikista luottamustoimista – "En ole kuullut mitään näin naurettavaa", kommentoi Francis McCarron
 2. Suora lähetys: Lahden Reipas matkasi Kultsu FC:n vieraaksi - ottelu käynnissä, katso tästä
 3. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 4. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 5. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 6. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 7. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 8. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 9. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"
 10. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle
 11. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 12. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 13. Kokoomus asetti 24 kuntavaaliehdokasta Lahdessa
 14. Keskusta nimesi kuntavaaliehdokkaita Lahdessa
 15. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.