Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Milloin maauimalan saunat aukeaa?

Milloin maauimalan saunat aukeaa? Olis jo aika, ei siellä montaa ihmistä istuisi, joten turvavälit toimii.

Ennalta arvaamattoman paineen nykyiselle hallitukselle aiheutti korona. Edellisen hallituksen mokien korjaaminen (esim. taksilaki) ja lukemattomat muut mokat, teettää nyk.hallitukselle paljon ylimääräistä työtä. Hyvin ovat kuitenkin pärjänneet! Voimia ja kiitos!

Hienoa Pekka Särkiö. Taas tuli todistettua, kuinka arka asia Suomessa on tosiasioiden julki tuominen. Tästä se alkaa uusreformaatio.

Miksi kenttäpiispa Särkiö pyytää anteeksi blogiaan, vaikka kirjoittaa täyttä asiaa? Yhteiskuntamme on todella menossa harhaan, jos nainenkaan ei juuri synnytä, eikä meillä ole enää naisia, miehiä, tyttöjä eikä poikia! Käsittämätöntä hölmöyttä.

Milloin maauimalan saunat aukeaa? Olis jo aika, ei siellä montaa ihmistä istuisi, joten turvavälit toimii.

Onko teillä jäänyt joku maskilevy päälle, kun hoette maskien tarpeesta, vaikka korona on rauhoittunut ja panikoimiseen ei ole mitään syytä? Lopettaisitte jo, ihan näännyttää lukea jatkuvasti samaa jauhantaa.

Lahti Energian omistavat veronmaksajat. Näin tämän yhtiön johdolla on avoimuusvelvoitetta omistajiaan kohtaan. Ovathan omistajat myös asiakkaita. Maksoin juuri laskun sähkön siirrosta. Oleellisesti suuremman kuin kulutuslasku. Pyydän yhtiön johtoa kertomaan tämän lehden kautta edes prosentuaalisena jakautumana siirtomaksuina kerätyn rahan käytön.

Hyvä Kaarina Pusila. Jollei kulkemanne polku tai harjutie ollut merkattuna kilpailureitiksi, kohtaamanne pyöräilijät nauttivat samoista jokamiehenoikeuksista laillanne. Vaikka kokemanne huono käytös pyöräilijöiltä oli ikävä kokemus, kaikki pyöräilijät eivät toimi samoin. Metsään ja poluille mahtuu kaikki. Moikataan, kun kohdataan.

Voitaisiinko aidata kaikille polkujen käyttäjille omat alueet? Mummot, koirankusettajat, maastopyöräilijät, polkujuoksijat. Ei kukaan säikähdä ja pysyy turvavälit kunnossa.

Itse hihattomassa paidassa ja sortseissa, musta pitkäkarvainen koira vierellä juoksemassa. Juokse itse turkki päällä, sitten olette tasavertaisia. Kaikilla vähemmän järkevillä, nätisti sanottuna, sitä koira onkin.

Tulevaisuuden ammatti: hanhenhätistäjä. Mistä saa opetusta, kauanko kestää?

Tulossa ohjeistus matkailuun. Mietinnässä eri ohjeistus 70 täyttäneille. Tuleeko pian "linjaus" 70 v. täyttäneille ns. edunvalvoja, joka hoitaa raha- ym. asiat ja järjestää kuukausittain karkkirahan, jos tiedostosta katsoen terveys sallii.

Kahvisaaren kääntöpaikka on uusi Drive in sightseeing -paikka. Kieltomerkit on, joilla ei ole mitään merkitystä. Kävijämäärä moninkertainen siihen nähden, jolla sinne oikeasti asiaa. Voisi laittaa puomin sillalle, niin oppisivat kävellen katselemaan maisemia.

Pari pointtia työurien pidentämisestä. Työnantajan ikärasismi rangaistavaksi teoksi. Työterveyshuolto muutakin kuin sana paperilla!

Pekka Särkiö, kirjoituksesi oli totta. Harmi, että peruit sen!

Hyvä Pekka Särkiö!

Mitä järkeä on Koiravuoren rivitaloalueelle istutetuilla ruusupensailla? Hukkuvat roskaheinän sekaan. Laittakaa tilalle kuusiaita niin vähenee se naapurien tuijottelukin.

Koiravuoressa heitetään jätepussit katoksen ovesta sisään, josta linnut levittää ne pitkin pihaa. Eikä kukaan puutu asiaan. Lintulautojakin ripustellaan ja linnut sontivat aidat, muttei viitsitä siivota niitä tai alusia. Kukahan näihin ottaisi kantaa?

Erkki Liikanen A-studiossa: Meidän pitää luoda jokaiselle toisen asteen koulutus. Niin, 1950-luvulla jokaisen piti löytää itselleen koulutus, jolla tuli toimeen. Asteista ei tietoa, mutta toimi.

Ensin suklaapusu, sitten laku, pekka puupää leffa, ym. Nyt eskimojäätelö tähtäimessä. Tämä maa on sairas, niin sairas.

Totuudenpuhuja ei saa yösijaa. Kenttäpiispa kirjoitti kuitenkin totuudesta. Nyt monet, joihin sana sattui, ovat valmiita heittämään ensimmäisen kiven.

Eikö Kerberos tiennyt, että Suomi on ollut osa Venäjää, eli Trumpilta aiheellinen kysymys

Miksi LSL ajaa tyhjiä linjoja ylisuurilla busseilla? Koska kansalainen veronmaksaja kustantaa toki kaiken. Hölmötkin suunnitelmat.

Aika harvaa varmaan kiinnostaa kuunnella radiosta, kun timpuri tekee moottorisahalla karhu- ja llveskoristeita puupölkyistä. "Nyt sahataan tupsut Ilvekselle" – sahan pörinää.

Eihän 30 astetta ole mitään vapaalla. Töissä on jopa yli 40. Kotona vanha oppi. Yöllä ikkunat auki, ilmanvaihto päällä. Päivällä kaikki luukut kiinni.

Nyt näköjään TVH:n miehiä hommissa viiskulman nurkilla. Pyytäkää poistamaan Päijänteenkadun tapahtuma-aukion tarpeettomat betoniesteet, annetaan ihmisten elää eikä tehdä verorahoilla kiusaa. Montako tapahtumaa ollu vuoden aikana?

Uudenmaankatu, Heikinkatu, olematonta ja tarpeetonta pyörätiesiltaa tehty 2 kk ja edes betonia valettu, järjetöntä. Tehdään kuin ydinpomminkestävää.

Ihan välttämättä kaikkien meidän pitäisi palata muutama vuosikymmen takaisinpäin, muuten meidät piru perii. Ihminen ei todellakaan ole luomakunnan viisain!

Ei tarvi ihmetellä, jos kansakoulun rempattu leikkikenttä on hajalla kesän jälkeen. Iltaisin möykkäävät ja riehuvat kullanmurut pitävät siitä huolen.

Noud. tarroilla merk. turvavälejä, sillä korona ei vielä ohi. Älkää rähjätkö henkilöstölle, sillä heidän ansiosta koronan uhriluvut ovat Suomessa pieniä.

Lahden Talot houkuttelee uusia asukkaita 0 euron vuokravakuudella. Eikö vanhoille siististi asuneille vuokralaisille olisi kohtuullista palauttaa vuosia sitten maksettu vakuus? Vai rahoitetaanko tällä potilla uusien asukkien rempat? Vuokra kyllä nousee joka vuosi.